1 € 1 USD 4,1823sâmbătă 24 iul 2021
Versiune
Mobile
Horgane, dar bugetarii?
Raoke [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 20:47
+11/25
Ei au tot 100%, așa-i? Ei sunt intangibili, da? Niște prime de „recuperare” nu le dai, c-or fi stresați de la atâta stat acasă pe salariu întreg, micuții.
Ei, m-am liniștit
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 21:21
+7/17
Orban relansează economia, deși, nu-i așa, noi nu ne-am oprit niciodată
Idei fanteziste
Radu I [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 21:26
+11/19
Vom da, vom da, da de unde dam si cu ce folos ?
Nu se spune de unde aveti banii ? Daca sunt din imprumuturi, ipotecati iluzoriu viitorul generatiilor ce vor urma. Daca banii sunt din fonduri europene ii irositi fara foloase sigure pentru tara.Programul de redresare a economiei trebuie sa fie rodul consultarii cu cei implicati si cu specialisti in politici economice si financiare, cu societatea civila, cu partidele politice, cu toti care au o solutie la situatie. Trebuiesc studii serioase de eficienta economica, de reasezare a structurilor economice, de incurajare a capitalului autohton. Sa ganditi ca liberali autentici, nu prin prisma propagandei electorale.
Care viitor. Aici nu au viitor.
Tayen [utilizator], Miercuri, 20 mai 2020, 23:30
+9/17
Aici vor munci ca sclavii să dea pensii uriașe haitelor pensionate la 40 de ani.
Ce să „reașezi”? Românii nu mai au ce „reașeza”, nimic nu mai este al lor, doar datoriile făcute pentru cei toxici, inutili și neproductivi: bugetarii și „specialii”.
socialism...socialism everywhere
Je__ [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 0:35
+1/15
doar ca nu mai e pe persoana fizica!
vai de capul tau romanie!
wweesstt [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 2:43
+10/16
mediul privat este 'insangerat' economic, 350000 de contracte incheiate definitiv! zeci de mii de insolvente si e doar inceputul, si cu toate acestea, guvernarea "de dreapta" (acesti psd-isti galbeni) nu se ating de pensiile tinerilor speciali si salariile bugetarimii dodoloate! Ca sa mai si glumim, as propune ca fiecare 'special' si fiecare bugetar, sa 'infieze' economic cate un angajat din privat! sper ca nu va ganditi unii dintre voi, ca veti fii 'infiati' de vre-o secretara de directoras dintr-o companie de stat, sau poate de vre-o gagica de pe la finante sau primarie! :)
fii o clipa realist!
Jegul Cristian Ioan [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 9:05
+4/10
Si eu lucrez la privat, si stiu bine ca nu ne "da" nimeni, dar daca liberalii incercau sa clinteasca macar un pic pensiile speciale sau bugetarii, instantaneu ar fi fost zburati de la guvernare, respectiv de la Cotrceni!!
Crezi ca ne era mai bine cu Draknea si Veorica???
Deranj la pomanagii.
asavreau [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 9:15
+6/10
Din comentariile lui wwesstt,Je_,Tayen,Radu I,se observă o frustare a pomanagiilor.Cum adică,să și muncească ca să primească bani?Eu ,dacă aș avea ocazia,aș cere ca Guvernul să acorde ajutoare sociale în bani numai celor care muncesc,ca un ajutor de complectare a veniturilor pentru un trai decent.Celor care nu muncesc le-aș da drept ajutor social mâncare,îmbrăcăminte,apă,canal,en.el.,gaze.Bani nu.Dacă vor bani,să muncească ca să-i câștige.Așa văd modul de ajutorare a populației și ar fi o reformă a societății românești
POLITICA ACTUALA
jidanul [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 9:44
0/6
Guvernul asta de cand "administreaza" tara este guvernul "o sa ...", "vom ...", "va fii ...", adica, la viitor dar, care viitor, ca romanii au nevoie de ajutor, acum si urgent. Inconstienta, iresponsabilitatea, incompetenta si incapacitatea acestui guvern a depasit orice limita. Fiecare zi care trece, pentru romani si Romania, cu acest guWverner, inseamna ca "pas cu pas" fundul abisului e din ce in ce mai aproape, iar impactul va avea urmari si efecte colaterale de proportiile unei explozii nucleare. Pana acum Bunul Dumnezeu ne-a aparat si ajutat dar, mai trebuie sa faca ceva si conducatorii acestui popor, daca se pretind si vor sa fie conducatori adevarati. Daca nu pot sau nu stiu sa fie conducatori, atunci cel mai onorabil si bun lucru ar fi sa-si dea demisia, ... cu cat mai repede, cu atat mai bine. Asteptam ...
O SOLUTIE
jidanul [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 14:06
+1/1
Solutia ar putea fi si introducerea venitului minim garantat neimpozabil si neexecutabil silit, pe langa salariu si/sau pensie, pentru toti cetatenii Romaniei, in valoare de 200 de euro echivalent in lei, care ar presupune disparitia tuturor ajutoarelor si alocatiilor sociale (alocatii pentru copii, somaj s.a.m.d.) pana la nivelul sumei salariului postului de secretar de stat. Diferenta de bani ar putea fi obtinuta prin eliminarea pensiilor speciale si de serviciu, prin eliminarea cumulului salariu-pensie provenite din absolut toate institutiile, agentiile, autoritatiile si companiile Statului Roman. Simultan s-ar putea introduce cota unica medie de impozitare a salariilor, astfel: grupa salariilor mici sa fie impozitate cu 5%, grupa salariilor medii sa fie impozitate cu 10% si grupa salariilor mari sa fie impozitate cu 15%. Cred ca aceste solutii ar elimina cele mai multe din problemele sociale si ar creste puterea de cumparare a romanilor, in special, a romanilor cu venituri (pensii si salarii) mici si mijloci.
„Zburați” de cine?
Tayen [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 15:35
+1/1
Eu i-am votat, când a fost cazul dar acum, mai bine votez pesedeaia!
pai vezi?
Jegul Cristian Ioan [utilizator], Joi, 21 mai 2020, 18:57
-1/3
Exact ce am spus, daca nu mituiesc pe bugetari, liberalii sunt istorie, iar Dvs. votati din nou pe Draknea si Veorica!
Dacă nu-i dau afară pe bugetari!
Tayen [utilizator], Vineri, 22 mai 2020, 16:49
+1/1
Mai citește o dată!
OK, dar tot nu-i OK!
Jegul Cristian Ioan [utilizator], Luni, 25 mai 2020, 20:05
0/0
Deci,daca liberalii NU vor sa dea afara pe bugetari, si nu atie pensiile speciale, asa cum ne-au promis, dumneta o sa votezi pedesereul.
Care o sa UMFLE si mai mult numarul pensionarilor, si o sa creasca iar deja imensele pensii speciale!

Ce vi se pare ca va fi mai bine?
comenteaza