1 € 1 USD joi 15 apr 2021
Versiune
Mobile
pentru ceva similar
Stefan534324 [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 20:37
+6/10
drangea a primit puscarie
haha
e.o. [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 20:54
+14/16
Să curgă sesizările pe GDPR. Este complet împotriva regulamentului divulgarea acestor date fără acordul părinților.
date bune la alegeri, asa e?
Dedalus [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 21:00
+11/11
Buna baza de date pentru alegeri, asa e?

Cine crede prostia aia cu "esantion"?!

Oamenii astia ii cred pe cetateni tampiti!

Ministerul Educatiei are evidenta EFECTIVELOR de elevi pe scoli si clase. E de ajuns.

+++

Bonus:

M-am saturat de Streinu! Spune tot felul de aberatii, nu pricep de ce tot e invitat pe la televiziuni! A primit un avertisment de la procuratura, chiar nu a priceput?!
Astia nu respecta nici o lege...
morometu [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 21:07
+12/12
Baieti, date personale utilizate fara acord? Amenzi uriase!!! Primaria trebuie verificata urgent din punct de vedere al confidentialitatii datelor personale.
Excel cu parola
Carcalete [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 21:22
+10/10
Muahahahahaha
e timpul ...
anonimicus [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 21:36
+6/6
... pentru infiintarea Companiei Municipale pentru Testarea Populatiei
:)
Casargoz [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 21:44
+4/4
La ce foloseste CNP ca sa calculezi un esantion reprezentativ?
Cam asa se calculeaza intervalul de incredere:
http://www.umfcv.ro/files/b/i/Biostatistica%20MG%20-%20LP%205.pdf
La ce foloseste CNP-ul?
:)
Casargoz [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 21:54
-4/4
Daca sunt date medicale :) mai citeste bine regulamentul.

În cazul în care prelucrarea este efectuată în conformitate cu o obligație legală a operatorului sau în cazul în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau care face parte din exercitarea autorității publice, prelucrarea ar trebui să aibă un temei în dreptul Uniunii sau în dreptul intern. Prezentul regulament nu impune existența unei legi specifice pentru fiecare prelucrare în parte. Poate fi suficientă o singură lege drept temei pentru mai multe operațiuni de prelucrare efectuate în conformitate cu o obligație legală a operatorului sau în cazul în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau care face parte din exercitarea autorității publice. De asemenea, ar trebui ca scopul prelucrării să fie stabilit în dreptul Uniunii sau în dreptul intern. Mai mult decât atât, dreptul respectiv ar putea să specifice condițiile generale ale prezentului regulament care reglementează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal, să determine specificațiile pentru stabilirea operatorului, a tipului de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrării, a persoanelor vizate, a entităților cărora le pot fi divulgate datele cu caracter personal, a limitărilor în funcție de scop, a perioadei de stocare și a altor măsuri pentru a garanta o prelucrare legală și echitabilă. De asemenea, ar trebui să se stabilească în dreptul Uniunii sau în dreptul intern dacă operatorul care îndeplinește o sarcină care servește unui interes public sau care face parte din exercitarea autorității publice ar trebui să fie o autoritate publică sau o altă persoană fizică sau juridică guvernată de dreptul public sau, atunci când motive de interes public justifică acest lucru, inclusiv în scopuri medicale, precum sănătatea publică și protecția socială, precum și gestionarea serviciilor de asistență medicală, de dreptul privat
daca acest Streinu Cercel mai este maine
uman [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 22:26
+5/5
in functie, va fi nevoie de plangeri penale impotriva lui si impotriva indivizilor care l-au sustinut si il sustin in continuare.
Si asa vreau si sigur vrem (orice parinte din Bucuresti) explicatii clare de la Ministerul Sanatatii si Guvern referitor la acest abuz!
Dupa demiterea acestui incompetent si agitator, rog institutiile abilitate sa demareze de urgenta o cercetare si asupra Primariei Capitalei referitor la acest abuz!
Nu este posibil ca astia sa isi permita sa dispuna de date ale copiilor fara acordul parintilor!!!! Mai ales sa dispuna ulterior de testari, cum vad ca isi propun in mod abuziv, aberant si ilegal!
Alo, Hotnews, asta e o stire de maxima importanta si releva al dracu de clar un abuz imens din partea lui Streinu Cercel si in egala masura din partea Primarie Capitalei!
Daca nicio autoritate nu ia maine masuri si nu se intampla demiteri, indemn in mod direct si nedisimulat la actiune prin plangeri penale si petitii pana la luarea de masuri clare si evidente.
Astept. Acum suntem niste useri ce comenteaza, dar de maine vom lua masuri in forma oficiala, sa nu isi faca iluzii incompetentii care si-au permis sa se atinga de ce nu aveau dreptul vreodata - copii, fara macar sa ceara acordul parintilor!
Incredibil.
Cotroceni, avocata poporului?
nu se justifica
Dedalus [utilizator], Luni, 13 aprilie 2020, 23:01
+6/6
Datele personale colectate trebuie sa fie proportionale cu scopul urmarit.

In acest caz nu sunt.

Colectarea CNP nu se justifica, ceea ce face intreaga operatiune ilegala.
Prostii
Mircea11 [utilizator], Marţi, 14 aprilie 2020, 7:38
+3/3
Magarita sefa si cu trupa ei se ocupa doar de prostii.
Nu stiu cum sa atraga atentia.
Firea a găsit iar ceva de furat.Rapid.
asavreau [utilizator], Marţi, 14 aprilie 2020, 8:46
+1/1
Firea va //testa// pe cei peste 18 ani,cu drept de vot.În privința hoțiilor,Firea are consilieri de nădejde.Pricepuți.Ai datele celor care au 18 ani și au dreptul de vot,afli situația lor socială,pregătești buletinele de vot,în ziua votului aranjezi ca cei vizați să fie recompensați printr-o plimbare înafara orașului cu revenire după ora închiderii votării și Firea este din nou Primar General.Brrrrrrr.Groaznic.Măi rău decât COVID-19.
cum sa nu...
jescu [utilizator], Marţi, 14 aprilie 2020, 9:38
+2/2
Colectare de numere de telefon ale minorilor ? :) Eu nu mi-as lasa copilu sa discute cu persoane straine, dar sa-i mai propuna copilului diverse proceduri medicale. Oamenii astia sunt de pe alta lume :). In plus sunt sanse foarte mari sa te infectezi la recoltarea probelor, ceea ce si s-a intamplat pana acum in diverse situatii semnalate de presa.
Tot vrea tov. Firea de vreo 2-3 saptamani sa
cartofil [utilizator], Marţi, 14 aprilie 2020, 21:15
0/0
testeze si ea ceva. Dar nu face nimic altceva decat o telenovela la Latrina 3 cu Strainu-Cercel, in mai multe episoade in care povestec cei doi cum vor testa toti bucurestenii, merga in scara blocurilor si trimitand seful de scara dupa bolnavi. Cei care nu si-au achitat intretinerea nu vor fi testati, vor fi lasati prada COVID-ului. Dar n-am auzit-o sa spuna nimic concret cand vor veni acele teste. Deja suntem la mijlocul epidemiei, peste doua saptamani tov. Firea nu o sa mai aiba ce testa. Dar o sa dea vina pe putere, ca i-a vindecat pacientii si i-a stricat serialul.
comenteaza