1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020
Versiune
Mobile
28% din populație are încredere mare sau foarte ma
Ochii_pe_voi [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 12:53
+3/7
Mare e grădina Ta, Doamne!
N-am o părere stralucita
mynickname [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 13:29
+3/3
... despre cei ce raspund la sondaje telefonice.
Daca mai adaug părerea mea despre facebook in astfel de chestii (sau in general), imi da cu minus - asa cum o sa fie si voturile catre mesajul meu.
Povestea astea e buna de dat gloatei care sta cu ochii in televizor (părere idem), nu p-aici.
Exprimă doar optimismul emoțional al românului
bilbofil [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 14:17
0/0
Marja de eroare a sondajului este mare. Nu știu cum au fost puse întrebările și cum au fost selectați respondenții, dar, în ceea ce privește epidemia, sondajul pare să reflecte în principal optimismul fatalist al românilor, fără bază în context sau în acțiuni, care tine să se manifeste încă mai acut la începutul unei crize naționale.

Pentru actorii politici, cred că ceea ce se vede este un puseu de moment, cu lucruri nesperat de pozitive atît pentru cei în posturi, dar și pentru cei din opoziție. Pe partea politică, va conta doar cu ce vor rămîne spectatorii la finalul acestui film. Multe lucruri se pot și se vor schimba în mod imprevizibil pînă atunci.
nu pare prea realist
martel55 [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 14:36
0/2
cifra celor care arer incredere e prea mare, nu cred ca sunt asa multi dupa modul dezastruos in care guvernul "gestioneaza" criza....de fapt nu a facut mai nimic, nu a pregatit spitalele, nu a cumparat echiipamentele necesare din timp, organizarea nu exista, este un haos generalizta peste tot, nu au proceduri si nu le implementeaza, stiu doar sa oblige medicii si pe cei de la MAI sa se expuna fara nici un echipamnt si nimeni dintre politruci incompetenti numiti in diferite fnctii nu rapsunde, singurul mod de actiune fiecare se descurca cum poate si vedem la urma cine scapa....daca PNL mai trece pragul electoral la urmatoarele alegeri e mare lucru
Reformularea unei intrebari
justin puscasu [utilizator], Luni, 30 martie 2020, 16:51
0/0
Credeti ca autoritatile sunt deja depasite de evenimente?
Judecand dupa declaratiile lui Cercel si dupa balbele lui Vela, cred ca astia nici n-au ce cauta acolo.
comenteaza
Cookie Settings