Pandemia a schimbat modul de viață și felul în care ne raportăm la lucrurile și oamenii din jurul nostru. Între știrile despre numărul de persoane infectate, despre situații de criză, mai multe companii au dat semnalul că trebuie să fim solidari în astfel de momente. Fie prin donații, fie prin alte fapte care merită salutate. În acest context, BCR și Hotnews doresc să sprijine ONG-urile care continuă să facă fapte bune, așa cum au făcut mereu, chiar și în această perioadă grea. Efortul lor este admirabil și tot mai multe au nevoie de ajutor.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE 2: Înscrierile s-au încheiat. Pe 1 aprilie o să apară primul articol ce o să conțină sondajul pentru a decide către ce ONG merge prima finanțare de 1.000 de euro. Reamintim că vor fi luate în considerare doar ONG-urile care sunt înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

UPDATE: înscrierile ONG-urilor se pot face lăsând un comentariu la acest articol sau la postarea de pe pagina de Facebook a HotNews.ro. Este de ajuns numele ONG-ului + o scurtă descriere a sa. Sondajele vor fi publicate zilnic pe site-ul HotNews și pe pagina de Facebook, însă votarea se poate face doar în interiorul articolelor care conțin sondajele, NU pe Facebook. Data limită de înscriere este 31 martie, ora 20.00. Sondajele vor apărea zilnic pe HotNews.ro (timp de 30 de zile), începând cu data de 1 aprilie.

Așadar, dacă știi o organizație sau asociație care se implică în aceste zile și ajută comunitatea, este angajată în lupta împotriva coronavirusului, ajută medicii, spitalele, dar nu numai, lasă în comentariu numele și o scurtă descriere. BCR va dona, în urma voturilor venite din partea voastră, a cititorilor, câte 1.000 de euro pe zi ONG-urilor cu cele mai multe voturi, ca un mic sprijin pentru a putea duce lupta mai departe.

Campania se va desfășura timp de 30 de zile și în fiecare zi un ONG va avea posibilitatea să primească, la finalul zilei, câte o finanțare de 1.000 de euro. Încercăm astfel să ajutăm cât mai multe astfel de organizații.

În fiecare zi, vom deschide un sondaj pe HotNews.ro în care vom avea 2 sau mai multe ONG-uri (în funcție de numărul de ONG-uri propuse) ce pot fi votate, iar la finalul zilei, la ora 20.00, organizația care are cele mai multe voturi va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro. Mecanismul de votare nu permite voturile multiple de pe același IP.

ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.

Data la care vom demara campania este de 31 martie, ora 20.00, așa că trimite până atunci sugestiile tale pentru ONG-urile care fac bine pentru comunitățile din jurul lor. Și distribuie acest mesaj: hai să facem o faptă bună pe zi!

Sondajele vor fi disponibile pe subsecțiuneaO faptă bună pe zi.

#ofaptabunapezi #staysafe #bcr #hotnews