1 € 1 USD 4,0757vineri 07 aug 2020
Versiune
Mobile
CoronaFiRus Pandele Firea NU dicteaza !
un domn [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 23:41
+11/13
Ci se supune !

Pentru cei de 65 ani ai papat banii de testare pe excursiile in Grecia !
nope
hemostatic [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 23:47
+4/6
dinamica epidemiei la noi (ca si in Germania de ex) a fost caracterizata de afectarea populatiei mai tinere si active economic - ex cei care calatoresc.
Prea putini au fost cei batrani infectati (excluzand povestea de la Suceava, unde probabil mare parte din infectii au fost din spital)
De asta in aceasta faza probabil va fi o rata mica de teste pozitive si deci cu impact prea mic pentru controlul epidemiei.
sa nu iti moara alegatorii
ggiiggii [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 23:52
+7/9
Aveti grija de ei...si tu, si hotul ala de Pandele...se duc astia, va mai voteaza dreacu in orasul asta
Intrebati epidemiologi si imunologi
AliB [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 0:18
+4/6
Daca vrei sa impiedici raspandirea trebuie sa testezi cu prerdominanata populatia activa, potentiali purtatori si transmitatori (fara simptome). In timp ce voi testati batranii, tinerii isi vad de treaba si transmit in continuare. Populatia activa cu contacte umane frecvente - zona medicala - de la medicul de familie la ambulanta, politisti, postasi, lucratori in supermarket etc. sunt transmitatorii activi. Ei trebuie gasiti si izolati imediat.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Joi, 26 martie 2020, 0:28
+5/5
Evident
Futurist Irefutabil [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 0:47
+4/6
Sa nu fie testati acasa, ci sa fie chemati obligatoriu la spital. Propun sa le dati un bilet gratuit pana la Suceava.

Cum, doamna Firea, "dus-intors"?!?!? Va credeam o persoana inteligenta... Totusi, daca vrei sa majorati pensiile cu 10%, faceti-o macar discret!
ii este frica..
exilatul [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 0:50
+5/7
ca ii mor votantii....auzi la imbecili : testari acasa.....
panarama politica..
pehash [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 0:56
+4/6
Ministerul Sanatatii decide sa testeze si cauta sa cumpere milioane de teste, iar madam pandele se baga si ea in seama.. il mai baga in seama si pe cercel, care poza zilele trecute cu primarul de la S5 in pliante pe care le impartea #ciumarosie din usa'n usa.
e bine dar
zgubilitix [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 1:08
+5/5
Eu zic ca e bine (dar sa fim pregatiti ca in urma testarii masive sa fie o explozie de noi cazuri) dar nu prea stiu de unde atata capacitate cu prelucrarea testelor si personal pt prelevare.
Cred ca in UE suntem tara
Susufler0 [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 1:20
+4/8
cu cel mai mare numar de medici infestati din neglijenta cu coronavirus !

Testarea personalului medical premergatoare demararii testarii populatiei Bucurestiului incearca extrem de tarziu sa impiedice scoaterea temporara din uz a acestora, exact inaintea anuntarii unui prim "varf' de contaminari cu Covid 19 in preajma Sarbatoririi Pastelui !

Chiar si asa masura este utila pt a se putea preveni ca in Romania sa nu se ajunga la situatia in care bolnavii mai putin grav de coronavirus sa nu fie nevoiti sa se ocupe de ingrijirea doctorilor (medicilor) prin spitale !!!!

PS. Cunoscand bine tara mea, nu m-ar mira foarte tare chiar sa se intample asa ceva ! Doar suntem tara tuturor posibilitatilor nefericite !! :)
ati luat prea multe teste
Je__ [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 1:23
+5/9
si nu stiti ce sa faceti cu ele?

si daca afla ca-s pozitivi? ce se intampla?

NIMIC

si asa oamenii sunt arestati la domiciliu, la ce le foloseste sa stie daca sunt sau nu infectati?
păi
nahir [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 7:21
+5/5
și cine o mai votează pe ea?
Cum să pună ea personalul din spitale și din sistemul de alimentație în primul rând? Îi pune pe pensionari.
O imbecilă marca Kiseleff nr. 10, de prim rang.
Inutila
Nissan [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 8:00
+3/3
O pandemie presupune ca toata lumea este expusa si teoretic infectata. Datorita numarului foarte mare de persoane practic nu se poate face testarea. De aceea s-a recurs la izolarea la domiciliu a intregii populatii plecand de la premisa ca toata lumea este infectata. Nu toti purtatorii de virus sunt bolnavi. Unii sunt asimptomatici, altii fac forme usoare si un procent mic din cei infectati fac forme grave. Chiar daca se detecteaza purtatori de virus, unde pot fi izolati atatia oameni? Tot acasa unde intra inevitabil in contact cu familia si ciclul de infectie se reia.
Nu exista decat o singura solutie: rabdarea. Unii scapa, altii nu. Va trece intr-o luna ca orice viroza. Cei care lucreaza in serviciile de urgenta si intra in contact cu multa lume sunt singurii care trebuie testati. In rest toata lumea izolata pana cand curba imbolnavirilor va intra in panta descendenta.
Firea iar spune prostii.
asavreau [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 8:43
+3/3
Cred-că îi trebuia un leucoplast la gură,nu mască.Firea este mai periculoasă decât COVID-19.
Se face o mare confuzie intre
VacsAlbina [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:43
+3/3
vaccinare si testare.

Daca vaccinarea totala ajuta, indiferent de modul si succesiunea operatiilor, testarea pe zone/grupe fara izolarea ulterioara de restul populatiei, este ZERO BARAT.
L-ai testat astazi, este \ok, maine se imbolnaveste de la vecinul, pe care nu ati avut timp sa-l testati.

E o logica elementara, care lipseste cu desavarsire.

Suntem intr-o continua campanie electorala, fraierii o sa puna botul sa-si faca testarea si apoi sa se plimbe pe strada, ca de, nu sunt infectati.
Firea se laudă.
asavreau [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:57
+3/3
Ea nu face nimic .Nici nu dă dispoziție să se dezinfecteze orașul,Îi este frică ca dezinfectantul să nu o distrugă și pe ea.Ca pe un virus.
te apuca disperarea
revo [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 10:01
+2/2
De ce sa ii testezi daca nu au iesit din casa si nu au niciun fel de simptom?! Daca in familia respectiva nu exista nimeni care sa aiba cel mai mic simptom?

De ce faceti totul aiurea?! Ce aveti in capatina - tarate, bors, puroi, vid?

Folositi testele in zonele in care au aparut bolnavi, pe familiile lor si pe vecinii lor, nu aiurea, pe niste oameni care nu au nimic.

Voi n-ati fost in stare sa intocmiti un protocol pentru cadrele medicale, n-ati fost in stare sa faceti o dezinfectie la spitalul din Suceava, nici macar nu v-ati gandit, v-a durut in cot de ce se intampla acolo, de s-au imbolnavit pe capete, si testati aiurea milioane de pensionari sanatosi?!
Pe cine va da vina?
asavreau [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 12:01
+1/1
Testarea nu se va mai face.Firea sa grăbit să se laude și a luat țeapă.Ea nu contribuia cu nimic,dar conform obiceiului,ce se face în București trebuie să se laude Firea.Ce nu se face știm cine-i vinovat,dar Firea nu acceptă.
nu
Cetateanu [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 15:25
+1/1
Stimabile nu te stresa! E doar FIREA!
(tuta ne crede pe toti tampiti si spera ca-si creste numarul de votanti. Sa arate ce a facut pentru scaderea poluarii, care creste riscul ca o infectare sa duca la un final tragic. Sa-ti spun ca au scos politia de spectacol in centru in timp ce vagabonzii isi vad de treaba prin cartiere - si nu ma refer la ciorditorii de meserie ca aia isi fac de cap pe ascuns, ci la santiere care ridica nori de praf la cei care incinereaza deseuri etc si nu le zice nimeni nimic. Ia uita-te la airly.eu sau altceva, unde desi masinile nu circula poluantii sunt la limita acceptabila sau mai sus.)
@Je_: Eu stiu ? Poate ca sa poata fi salvati
Susufler0 [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 20:44
+1/1
E o varianta totusi mai buna decat aia de a-i scoate tepeni din casa dupa ce trece pandemia !
comenteaza
Cookie Settings