1 € 1 USD 4,0757vineri 07 aug 2020
Versiune
Mobile
Analfabetism functional
Fides [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 22:36
+1/5
Cand ai bussinesul inchis, victima a starii de urgenta din ce sa plateati rate, fie ele si mai reduse? Este exact ca in cazul celor care au luat credite de milioane si au dat faliment. Falit e si ala ce a luat 1 milion dar si cel care are un credit Prima Casa, daca ramane fara bani, respectiv somer. Si mai e aici un aspect, trecut de BNR sub tacere, exista credite si in euro, iar mai toate serviciile, chiriile ori achizitiile fie si de auto sunt raportate la euro. Robor si IRCS poate coboara, de vazut cum e posibil, ca doar era piata libera nu... dar oare euro stie ca trebuie sa se devalorizeze vizavi de leu?
sunteti amețiți rau de tot
keo marco [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 2:02
-1/3
moș vasilescu zicea saptamana trecuta ca cica nici vorba despre amanare pentru tot boboru da acu o dați la intors. saptamana trecuta ati supt toata lichiditatea din piata iar saptamana asta inundati piata cu bani si dobanda la care ati tras a fost mai mare decat dobanda la care ati dat?!?!?!?!adicătelea scumpi la tărâță si ieftini la făină...ce dracu faceti la benereul ăla bai ``intelighenților``??
Platiti rate
vodatepes [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 9:02
-1/3
Platiti rate dar cum? Astia nu te lasa sa mergi decat dupa alimente si medicamente. Nu am avzut ca poti sa mergi la banaca sa iti platesti ratele, facturile de utilitati.
O sa spuna uni ca se poate plati on-line dar nu toata lume are acces la Internet
Lipsa conexiunii la net e o scuza?
Urzitoru [utilizator], Joi, 26 martie 2020, 22:05
+1/1
In zilele noastre cand ai smartphone-uri cu interfata simpla, ca pt maimute, pui direct degetul pe ce te intereseaza... Iar la orice cartela sau abonament de telefonie ai internet, sa iti poti plati facturile! Le mai pui si pe direct-debit, daca nu vrei sa iti bati capul deloc!
comenteaza
Cookie Settings