1 € 1 USD luni 30 mar 2020
Versiune
Mobile
Unul din cinci??
fdaniel [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 18:34
+9/9
Vreau și eu să fumez ce fumează ăia patru !!
Sau cei 4 sunt manageri la stat, unde ceri bani și ți se dau :(
Eu cred ca n-au inteles bine
Klaus_ [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 20:34
+3/3
Cred ca un manager din 5 a zis ca activitatea i se va restrange la 25%, iar dintre ceilalti 4, unul a spus ca luna asta i-a crescut activitatea (cel ce lucreaza la un lant de hypermarketuri) iar ceilalti 3 isi vor inchide afacerile. E un boom de maximum o luna cand toata lumea cumpara alimente si hartie igienica. Apoi vor pica firmele, nu vor mr mai exista bani in banci, nu vor intra salariile de la sfarsitul lui aprilie, leul se va devaloriza enorm .... iar lucrurile o vor lua rau de tot razna. Coronavirusul e o nimica toata pe langa efectele in isteriei generate de el.
textul primit de mine de la INS
Ecce_Homo [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 21:07
+3/3
În vederea măsurării impactului SARS-Cov.2, INS a realizat o anchetă ad-hoc care s-a desfășurat în perioada 17-19 martie 2020 referitoare la estimarea evoluției activității și a numărului de salariați pentru perioadele 17/19 - 31 martie și 1 - 30 aprilie 2020.
Managerii întreprinderilor au fost întrebați asupra percepției privind evoluția activității economice, respectiv dacă vor considera că activitatea se va restrânge cu până la 25%, între 25-50%, peste 50% sau se va închide, dar și dacă activitatea nu se va restrânge sau chiar ar putea crește. Având în vedere incertitudinea evoluției SARS-Cov.2, managerii au avut posibilitatea de a opta pentru versiunea de răspuns „nu pot estima”.
Din analiza răspunsurilor, unul din cinci manageri a menționat că până la sfârșitul lunii martie activitatea ar putea scădea cu până la 25%. Trei sferturi din managerii care au menționat că activitatea va crește sunt din sectorul comerț cu amănuntul.
Referitor la evoluția activității din cursul lunii aprilie 2020, gradul de incertitudine crește, astfel peste 48% dintre respondenți au menționat că nu pot estima cum va evolua activitatea economică. Ponderea managerilor care au estimat că activitatea nu se va restrânge în cursul lunii aprilie s-a redus la jumatate din valoarea lunii martie. În industrie, circa o treime dintre respondenții care au menționat că activitatea se va restrânge în cursul lunii aprilie au apreciat că activitatea ar putea fi redusă între 25% și 50%.

Redactia, va pot da fwd la mailul primit de la INS :)
Cei cu afaceri si interese
zanghe [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 21:39
+4/4
In mediul imobiliar, nu mai platesc articole cum ca preturile imobiliarelor vor creste ?? Asa cum ziceau acum o sapt. Am ramas socat !!!!!
mi-am urmarit comportamentul de consumator
..13 [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 22:26
+1/1
In primele zile ale starii de urgenta evident ca mancam mai mult - cam asa reactionez la nervi.

Nevoia de a cumpara alimente ma forta sa trec pe la hipermarket si am realizat ca unele preturi au urcat fata de inceputul lunii Martie. Mi-am calmat nervii, am rationalizat consumul si acum sincer cred ca nu voi depasi consumul si valoarea lui din luna februarie.

In concluzie cred ca estimarile generoase ale vanzarilor cu amanuntul sunt eronate.

Ne scufundam clar si adanc.
Manageri
GICOMANU [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 22:37
+1/1
Statistica sa facut cu manageri de alimentara,farmacii in prima parte si bancheri in partea doua.
comenteaza
Cookie Settings