1 € 1 USD 4,0980vineri 27 nov 2020
Versiune
Mobile
In continuare continuati, dar maxim 48 de ore
Fides [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 20:16
+3/3
Ironia face ca Orban, Citu, acest guvern PNL fantastic se gandeste cum sa ajute bancile, platind chiar dobanzi la creditele facute de multinationale.
Desigur BNR si Citu se gandesc si la oameni, dar asa peste vreo 2-3-6 luni. Vedem cati ramanem si pe urma pe ceilalti ii executam silit. In fond mana de lucru ieftina vine zi de zi in tara, diaspora.
Amanarea platii ratelor
mr. no comment [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 20:53
+1/1
Catre D-l Orban,

Spre informarea dvs, cred ca faceti o mare eroare, dar asta se va vedea cat de curand, cei 1 mil de angajati care vor intra in somaj tehnic, nu vor putea sa isi achite ratele, si sa vedeti atunci disperare. Eu inteleg ca guvernul are nevoie de bani pentru guvernare, dar sa faci concurenta oamenilor care nu au in spate BNR-ul este sinucigas. Cand o sa ajungeti la un default de 20% o sa iti aduci aminte ca ai auzit pe unu spunand acum mult timp chestia asta, dar ati preferat sa va faceti ca ploua. Bancile nu pateau nimic daca faceau niste amanari la plata, ceea ce faceti dvs cu verbul bancile pot, este frectie la piciorul de lemn, bancile nu vor accepta niciodata asta, ca ele tb sa castige bani din piatra seaca, nu le iese calculul mai baga niste comisioane, etc. Tu ca si consumator nu ai de unde alege, aia cu alegerea e o prostie, nici o banca din Romania nu este corecta, daca ar indrazni in strainatate sa faca ce fac aici Consiliul Concurentei sau cine se ocupa de supravegherea lor le-ar da peste bot, in schimb voi le periati, de parca ele mai vin acum cu bani de afara, nu, nu vin, banii utilizati sunt tot ai romanilor, inclusiv al romanilor plecati la munca in strainatate.
Lol
HP [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 21:53
+1/1
Mai consulta-te vreo 2 luni, poate trece si criza si nu mai trebuie sa faceti nimic.

Apoi va puteti lauda ca ati facut "tot ce era omeneste posibil" si sa ne cereti votul.

Jenantilor.
"sa platim"?
Stefan534324 [utilizator], Marţi, 24 martie 2020, 22:43
+1/1
dar ce platiti de la voi?
comenteaza