​Paolo Maldini, fost jucător legendar al celor de la AC Milan și în prezent directorul tehnic al milanezilor, a fost infectat cu noul coronavirus și a povestit ce simptome a avut, precizând că durerile au fost destul de puternice și și-a pierdut gustul și mirosul.

Paolo si Daniel MaldiniFoto: captura gazzetta.tv

"Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu.

Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte", a explicat Maldini pentru Corriere della Sera, citat de Digi Sport.

"Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat"

"Şi Daniel simte dureri şi febră, dar e tânăr şi are tot o formă uşoară. Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat, dar virusul a ieşit deja din ei, pentru că rezultatul testelor a fost negativ. Mi-e tare dor de jucători, 14 zile nu i-am văzut deloc!", a mai spus directorul tehnic al milanezilor.

Liverpool vs Atletico Madrid nu ar fi trebuit jucat cu spectatori în tribună

Paolo Maldini este de părere că meciul retur dintre Liverpool și Atletico Madrid, din optimile Champions League, nu ar fi trebuit să se joace cu spectatori în tribună. Partida s-a jucat pe 11 martie, pe Anfield, iar madrilenii s-au impus cu 3-2 (4-2 la general), obținând calificarea în sferturi.

"Fotbalul trebuia oprit mai înainte. A fost o nebunie să joci cu porţile deschise Liverpool - Atletico, în tribună cu 4.000 de fani madrileni veniţi dintr-un focar ştiut", a mai zis Maldini.