Conan O’Brien, cunoscutul prezentator de televiziune și producător american, a prezentat ce soluţii pot fi la îndemână pentru cei care au rămas în pană de hârtie igienică, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandările lui Conan O’Brien.

Conan O’BrienFoto: YouTube

Rafturile cu hârtie igienică mai mereu sunt goale în ultima perioadă. Imaginile cu oamenii care duc adevărate lupte pentru acest produs circulă pe toate reţelele de socializare.

Asta fapt l-a enervat chiar şi pe Conan O’Brien, iar realizatorul TV a făcut un video special în care a arătat ce soluţii sunt la îndemână în cazul în care rămânem în pană de hârtie igienică.

„Mulţi oameni sunt îngrijoraţi de hârtia igiencă, oamenii merg în magazine şi vor mai multă hârtie decât ar putea să folosească în 6 ani, dacă ar avea diaree continuă. Hârtia igienică s-a terminat, aşa că oamenii se panichează. Aş vrea să vă arăt că sunt mult mai multe lucruri pe care le puteţi folosi în loc de hârtie igienică care funcţionează. Spre exemplu bonuri fiscale, sunt lungi, nu le-am aruncat pentru că am ştiut că va veni această zi. Al doilea lucru, pliante, stiu ca nu le foloseşti niciodată, aşa că te poţi şterge cu nişte cupoane colorate. Sau nişte acţiuni care nu mai valorează cât ar trebui, ca cele pe care le-am cumpărat pentru Carnival Cruise Line şi Rade”, a spus Conan O’Brien.

Tot pentru a-i face pe oameni să cumpere exat cât trebuie, doi britanici au inventat calculatorul de hârtie igienică. Este vorba de un fel de soft care spune cât va ajunge hârtia igienică pe care o persoană o are, în funcţie de cât de des merge la toaletă.

Lăsând gluma la o parte, mesajul este clar: cumpărăturile trebuie făcute în mod rațional.