CFR Cluj a început deja pregătirile pentru sezonul următor și se întărește cu un jucător de la rivala FCSB. Este vorba despre portarul Cristi Bălgrădean, care ar fi semnat deja cu gruparea din Gruia, la care va ajunge în vară.

HotNews.roFoto: Hotnews

Anunțul a fost făcut de patronul Gigi Becali, la ProX. El îl acuză acum pe portar pentru un gol încasat la Botoșani, în prima partidă din play-off. Bălgrădean a respins în față un șut al lui Keyta, iar Dugandzic a profitat și a marcat golul egalizator (2-2).

În plus, Becali a precizat că Bălgrădean nu va mai apăra la FCSB până la finalul sezonului. Portarul de rezervă al roș-albaștrilor este Andrei Vlad (20 de ani), care a evoluat în 15 meciuri în acest sezon (8 în Liga 1, 6 în preliminariile Europa League și 1 în Cupa României) și a încasat 19 goluri (15 în Liga 1 și 4 în preliminariile Europa League).

"E foarte grav, nu îmi vine să cred. Tu aperi cu Botoșani când erai deja la CFR Cluj? Nu a avut nicio nemulțumire, nu e vorba de așteptat, de ce nu ai anunțat când ai semnat? De ce ai apărat cu Botoșani?", a spus Becali.

Bălgrădean a ajuns la FCSB în februarie 2018 și mai avea contract cu echipa roș-albastră până în vara acestui an.

Cine este Cristi Bălgrădean

Cristian Bălgrădean este un portar născut pe 21 martie 1988, la Sânnicolau Mare. Acesta a început fotbalul la Atletico Arad, de unde a ajuns, de-a lungul timpului, la Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, CS Universitatea Craiova sau Concordia Chiajna.

Are în palmares o Cupă a României și o Supercupă a României, ambele obținute în 2012, cu Dinamo. De asemenea, a strâns două prezențe în echipa națională, ambele în meciuri amicale din 2011, cu Grecia și Polonia.

Bălgrădean are o cotă de piață de 1,3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.