1 € 1 USD luni 26 oct 2020
Versiune
Mobile
E de aceeasi plamada:
soundtrack [utilizator], Sâmbătă, 15 februarie 2020, 9:49
-3/15
prapadit de stanga comunista care vrea sa fie tratat ca aristocrat de dreapta! O lipitoare la buget!!!
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 15 februarie 2020, 10:05
-5/15
De Blasio, populist de stanga
animatron [utilizator], Sâmbătă, 15 februarie 2020, 10:23
-2/16
Dl primar e un adversar al directiei nationale a partidului Democrat, nu e sustinut nici de presa favorabila acestui partid de centru-stanga si a fost umilit in tentativa de a se prezenta la investitura PD-ului (sub 1% din intentia de vot, la nivelul dnei Cortez, o extremista eco-stangista).

Asa ca nu e de mirare ca isi afiseaza public sustinerea pentru dl senator socialist Sanders, candidat pe care conducerea PD-ului nu-l vrea investit.

Dl Blasio e casatorit cu o afro-americana si de multe ori s-a aratat mult mai preocupat de minoritati decat de rezolvarea dificultatilor cu care se confrunta majoritatea, orasul sau e considerat a fi unul dintre cele prost administrate in USA cu o rata a criminalitatii in crestere.

Favorabilitatea lui di Blasio in NY e doar de 26%, a dlui Trump trece de 35% in acel oras care voteaza traditional cu centru-stanga.
https://www.amny.com/news/de-blasio-trump-poll-1-34720260/.

In 2019 postul CNN prezenta un sondaj care arata ca inclusiv printre alegatorii inregistrati ca democrati la NY, circa 34% dezaprobau munca acestui primar si doar 21% l-ar fi votat ca presedinte al tarii.

E unul dintre primarii cei mai slabi ai PD-ului, e foarte nepopular in oras, are relatii proaste cu alti politicieni, cu politia orasului, cu autoritatile federale.

Probabil spera sa se relanseze cumva "lipindu-se" de popularitatea lui Sanders printre "socialisti" si incercand sa-l convinga pe acesta ca-i poate aduce voturi afro-americane.

Dl Sanders are putina sustinere in minoritatile rasiale din USA (spre deosebire de dl Biden), e considerat un adversar al discriminarii zise "pozitive" (contra albilor si in favoarea celor de "culoare).

In februarie 2019 dl senator socialist s-a pronuntat intr-un interviu pentru o societate in care promovarea sociala sa se faca "pe merit si nu pe culoarea pielii sau sex", ceea ce i-a atras violente condamnari din partea miscarilor extremiste feministe si a partizanilor discriminarii.
comenteaza