1 € 1 USD 4,3946miercuri 08 dec 2021
Versiune
Mobile
un alt warmonger neocon...
demaGOGU [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 8:13
-22/58
...care, probabil, va fi lasat fara obiectul muncii prin disparitia NATO (devenita caduca in interval)

paguba'n ciuperci.
Rusia
ipolitic [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 9:04
+17/33
si-ar face un mare serviciu daca ar intelege ca nu NATO reprezinta cel mai mare pericol la adresa lui. Poate intelege si comportamentul lui e o strategie de disimulare.
Tinteste in fata si arunca grenada in spate. Vom afla cand va fi cazul. Sper sa nu fie...
mda
Toreador [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 9:50
-12/30
imi place lejeritatea cu care acuza Huawei de tot felul de balarii ... eu vin sima intreb, oare tehnologiile lor nu fac acelasi lucru??? ce ma intereseaza pe mine ca ma priveste China la dus sau SUA??? cineva tot ma priveste ... faza cu dusul a se lua ca atare ... reprezinta o metafora ...
"Razboiul este pace"
ww [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 9:57
-9/29
Un razboi nu este de dorit. Este suficienta mentinerea statelor-tampon intr-o perpetua stare de razboi cu ajutorul propagandei, care e responsabila cu exacerbarea pana la paroxism a unui iminent pericol rusesc. Ce motiv mai temeinic decat acesta poate exista pentru ca un popor sa isi dea avutia nationala pe arme SF (pe care nu le stie oricum folosi), sa renunte la orice forma de suveranitate si independenta si sa plateasca tribut pentru o protectie iluzorie, in conditiile in care cetatenii nu au satisfacute nici macar nevoi de baza (hrana, sanatate, siguranta) din piramida lui Maslow? Mor de curiozitate daca in Ungaria sau Cehia (ambele victime ale agresiunii directe a URSS) e cineva interesat de ce zic astfel de mumii impaiate ale NATO.
Americanii și Rușii sunt ca Polonezii si Turcii
simplex1 [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 10:01
-17/37
Din punct de vedere al României, americanii și rușii sunt ca polonezii si turcii care se băteau pe statul medieval Moldova și isi rasturnau reciproc la fiecare cateva luni - maxim ani domnii marioneta.

In momentul de fata, președintele țării, antiromanul Klaus Iohannis, este o marioneta americana aservita total intereselor SUA iar in Basarabia, antiromanul Igor Dodon, o marioneta pro rusa.

Din acest război America - Rusia noi nu avem nimic de câștigat.
Putin e obsedat de IA iar Europa de "refugiati"
animatron [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 10:09
+15/21
Dl Macron a facut acea afirmatie contra NATO (mai dura decat oricare facuta de Trump) pe fondul exasperarii sale in fata neputintei strategice a Europei intr-o lume care a reinceput sa gandeasca geo-strategic, pe modelul clasic al luptei de influenta intre marile puteri, lupta purtata pe toate planurile (militar, economic, diplomatic, informational, cultural).

Europa e un actor economic imens, pe podiumul mondial, alaturi de USA si China.
Dar nu are nici un fel de strategie coerenta de "mare putere", nu are o identitate suficient de conturata si nu are obiective si politici de dominare a adversarilor.

Dupa prabusirea URSS (gratie extraordinarului efort american de "cursa a inarmarilor" lansata de republicanul Reagan, a pus pe butuci economica sovietica), Europa a fost convinsa ca ii va fi suficienta "politica portofelului" pt a influenta in favoarea ei tarile din jur sau de pe alte continente.

S-a intamplat doar in parte, multe state au luat banii europenilor (dati fie ca "ajutor", fie ca "investitii") si au continuat fara jena cu politici nationale in contradictie cu valorile "universale" propovaduite de Occident.

Tensiunile interne in UE s-au acumulat, statele vestice bogate au fost surprinse ca "sarantocii" din Est nu asculta comanda venita de la Paris, Berlin sau Bruxelles, Putin si-a vazut de treaba in Rusia cu planificarea si perseverenta unui bun ofiter de informatii, China a profitat de lacomia capitalista occidentala, tari din Orientul Mijlociu si Africa au inceput sa sfideze pe fata "marile puteri europene".

Criza economica din 2008-2009 a fost un revelator pt fragilitatea financiara a Vestului, criza valului migrator a revelat cat de slab sunt aparate frontierele fizice ale Europei si cat de disfunctional e mecanismul de cooperare pt astfel de situatii.

Nici un lider care a fost la guvernare in Europa in ultimii 30 de ani nu va recunoaste ca s-a ajuns la asa ceva din cauza unor politici stupide, va prefera sa minta si sa dea vina pe orice altceva.
Rusia își ține cetățenii captivi.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 10:25
+21/41
Spunând că NATO este o amenințare îi face pe ruși să asculte de tătuc.Și pe la noi se încearcă asemenea scheme cu pericolul maghiar.Sunt penibile și arată o slăbiciune a celor care guvernează și folosesc procedeul.Să revin la Rusia,dacă Putin ar spune despre oricare altă țară că este un pericol,nu ar speria rușii.Aceștia ar spune,hai peste ei să-i învățăm minte.Și i-ar învăța minte,oricine știe asta.NATO este necesar pentru echilibru,psihic îți dă siguranță și nu numai față de Rusia.Față de orice,inclusiv calamități naturale,economice,politice.
Povesti
tontu [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 10:42
-9/33
De la al doilea razboi mondial incoace conducerea NATO si a armatei SUA tot inventeaza/creaza amenintari. Si uite asa bani contribuabililor americani si nu numai ii imbogatesc pe cei din industria de armament, dar si pe cei ca nea James...
Personal Cred ca o Incaierare Conventionala
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 10:46
-10/26
Va avea Loc, mai exact in momentul Arborarii Steagurilor UE si NATO pe cel mai inalt acoperis de la Kremlin

Va urma cel putin treimii ani de Pace
Mda
vudejea [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 10:53
-10/34
Huawei nu e bun..E bun si sigur Apple si tot ce-i american, nuh?..Sa va spionam doar niu, nu si altii...Parca acum cateva zile au fost furate de pe serverele google datele personale, cu parole si backup-uri, a 1,2 miliarde de oameni, adica 1200 de milioane de persoane. Io nush cum de nu se ineaca cu propria saliva cand vorbeste astfel. Daca se musca de limba, se otraveste, ca-i veninos...Cele mai mari gunoaie din lume, militarii de toate natiile
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 11:13
+10/34
De unde
Jar [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 11:59
+7/21
le scoti,ton..le?Democratie ,stat de drept si libertate unde gasesti,ton..le?Nu ti se pare firesc ca lipsa statului de drept si a democratiei sa o socotesti amenintare la libertatea ta?Coreea de Sud,Japonia etc.se simt amenintate de americani,desi au trupe la ei?Ai vazut,ton..le,ca americanii amenita tari din Europa ca pleaca de la ei daca nu-si maresc contributiile...
Internetul e ,ma,o amenintare sau nu?
Daca
Jar [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:05
+1/17
ar fi postaci sovietici,n-ar fi decat ticalosi.Numai ca ei sunt ca d-l de mai sus care semneaza"tontu".
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:16
-1/19
generali
sile1 [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:19
-6/24
Alalalt general american in retragere,Ben Hodges,prorocea " că regiunea Mării Negre va fi cel mai probabil viitorul teatru de conflict ”.

James Jones zice:
„Nu cred că vom avea un război cu Rusia, cel puțin nu pe modelul secolului XX”.

Se pare ca si la generali se poate aplica zicala, folosita in cazul avocatilor,si anume unde-s doi generali sunt trei pareri deosebite despre un acelasi subiect !

In rest propaganda obisnuita,menita ,chipurile ,sa combata propaganda ruseasca.
Tu daca ai fi cetatean rus
galeo [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:24
-12/30
Nu te-ai simti amenintat?
Mai ales cand vezi ca SUA doreste o hegemonie mondiala, sa controleze totul pe planeta asta? Cand SUA aduce armament in coasta tarii tale si porneste o noua cursa a inarmarii pentru a da contracte industriei de aparare americana?
Nu uita ca SUA
galeo [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:27
-13/31
E cea care porneste razboaie comerciale, impun sanctiuni si intretin cobflicte militare.
Îmi dă „siguranță” N.A.T.O. față de un cutremur???
Tayen [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:33
-9/23
Sau față de-o criză economică?
Bă, mai ai frați?
Dorim hegemonie americana?
galeo [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:51
-5/21
Nu mersi, prefer mai multi poli de putere care sa se controleze unul pe altul.

Mai ales cand SUA ajunge condusa de un crertin periculos precum Trump.
Lasa bre
robespierre [anonim], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:52
-19/21
guvernantii!
Ai mei strabuni s-au refugiat in Caransebes atunci cand Iohanisii le-au dat Orbanilor Transilvania!
Este PIB-ul mare un must?
galeo [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 12:54
-5/21
Poate pentru ei succesul nu se masoara in marimea PIB-ului, stock market si alti indicatori financiari ce le-a luat mintile occidentalilor
Deci NATO s-a dus la granitele Rusiei....
newlook [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 13:20
-12/24
Deci NATO s-a dus la granitele Rusiei...ca sa-i dea lui Putin prilejul "sa-si tina cetatenii captivi"...este?
Iar chestia de mai sus, la tine se numeste "echilibru psihic"?

Hai sa-ti spun eu vreo doua-trei problemute al lui NATO:
- americanii platesc sa-si tina baze militare de descurajare in Germania, Germania profita de scutul american, nu plateste cat a promis si face negocieri extensive cu Putin, chiar in pofida propriei legislatii convenite/impuse in UE (vezi conductele de gaze si acordurile separate)
- Patton zicea ca "sa pleci la razboi fara francezi e ca atunci cand pleci la vanatoare fara acordeon." NATO fara americani e "acordeonul". A demonstrat asta cand l-au bombardat pe Gadafi in Libia (mai precis corturile lui; asta traia "la cort"). Dupa 3 zile de bombardament, ioropienii au ramas fara munitie inteligenta; au cersit ajutor americanilor, care au sfarsit treaba cu avioanele AMERICANE din Flota a 6-a.
- NATO ioropian se pisa pe un aliat cheie in incercuirea strategica a Rusiei (despre asta e vorba, nu prostiile ca te ataca rusii maine la pranz); am numit TURCIA, dar e incapabila sa proiecteze securitate cat fusese proiectata de 1000 de soldati americani in nordul Siriei. Dupa toate astea, Micron se mai si umfla in pene ca Macron si zice ca NATO e in moarte cerebrala si latra la ceea ce e de fapt NATO: americanii.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 13:45
+12/26
La fel de personal,cred ca nu ti-ai luat medicatia
newlook [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 13:48
+1/25
La fel de personal, cred ca nu ti-ai luat medicatia.
De ce nu fac americanii un 5G bun, mai bun?!
danduta [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 13:53
-5/21
Nu-i suficient sa spui ca Huawei e rea, adu tu ceva competitiv si mai ieftin in loc. Nu-i o abordare corecta?!
Altfel, degeaba vom boci ca, cade drobul peste copil, cand putem muta cosuletul copilului.
In Siria baza Latakia
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 14:14
+10/30
Este utilizată pentru măcelărirea oponenților lui Bashar; Crimeea a fost invadata de Armata Roșie , idem Marea Azov, iar avionul civil doborât de GRU deasupra Ucrainei definesc imaginea unui Popor Condus de un “Pacificator” numit Putin
Tu, daca ai fi cetatean rus
Altiro [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 14:20
+12/28
te-ai intreba: de ce am invadat in 2014 Ucraina,o tara din coasta NATO? De ce am invadat 2008 Georgia(Osetia de Sud si Abhazia)?. Ce cauta bazele militare rusesti in Transnistria(Moldova) si in Nagorno Karabakh(Armenia) desi am promis, ca stat, ca le retragem inca din anii '90 ? De ce Rusia e stat autocrat nu democrat, de ce sustine regimuri dictatoriale precum in Correa de Nord si in Siria etc,etc?
bine "botezat",
victor L [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 14:23
+6/18
tontu :D :P
Prima dragoste nu se uita
Observatory [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 15:02
+2/16
cu ce patima il iubiți pe tătucul Putin , urmașul

lui Stalin , care ne-a călărit și furat tot dun 1944 pana in prezent.
Nici sa citiți nu mai vreți , Germania și Japonia , ca sa enumerez doar doua state puternic dezvoltate , au avut șansa sa poate vorbi rusește acum și in veci vecilor, noroc cu prostavani de americani....
Vezi ca te aude Hussein
Observatory [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 15:05
+3/15
su mai candidează odată ...
Mai gândește putin și vezi ce a făcut Hussein
Arunca cu dolari la “frății” lui iranieni ...
Novichock ai in cap
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 15:26
-1/19
De aceea ai simțurile adormite
As avansa de la 8 mai 1921
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 15:29
+2/16
Când URSS a Găsit in Romania Trădătorii Necesari care au procreat pana a ieșit P$D “ in lume “
8 05 1921 referință
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 17:34
+2/6
Este aici :
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Partidul_Comunist_Român
Ba, sigur!
Eu the first [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 17:42
+10/20
M-as simti amenintat ca vin mericanii si construiesc sosele si spitale, si-si cheltuie dolarii in Romania, si aduc tehnologie performanta care ne asigura securitatea nationala. Da' aia e o amenintare doar in viziunea rusa.

Zicea un sef de stat din orient ca cu americanii poti avea orice fel de dispute, doar teritoriale nu. Americanii nu infiinteaza colonii, nu muta in mod samavolnic granite si platesc chirie peste tot unde au baze. Aia care anexeaza teritorii in mod ilegal sunt rusii. Pana si China se abtine sa ocupe cu forta Taiwanul, desi istoric vorbind Taiwanul a fost intr-adevar parte din China. Rusii n-au avut nici o problema sa anexeze un teritoriu care n-a fost niciodata rusesc - Crimeea a fost administrata de toate puterile din zona, pe rand, sute de ani la rand, da' in fapt cei traitori acolo, istoric, de multe sute de ani, sunt tatari, nu rusi.

Asa ca personal prefer sa ma simt "amenintat" de americani. De rusi nu ma simt amenintat, de rusi chiar mi-e frica.
Probabil matale nu esti de meserie, ...
Eu the first [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 17:47
+4/14
... ai un interes ascuns sau nu esti informat.

Singura chestie dovedita, facuta de servicii secrete americane, si doar la nivel de SUA, a fost interceptarea de harddisc-uri in trafic si schimbarea firmware-ului. (Efectiv le luau de la posta, atunci cand erau cumparate online, le inlocuiau firmware-ul si le trimiteau mai departe la destinatie.)

Huawei insa are software similar din fabricatie pe echipamentele de comunicatie pentru retele 5G. Pe care guvernul chinez deja le foloseste pentru o mai mare eficienta a supravegherii comunicatiilor electronice in China.

Asa ca nu zice prost ce zice. Zice pe baza de informatie concreta. Pe care matale aparent n-ai avut ambitia s-o cauti si s-o verifici, ca sa-ti dai seama ca omu' nu vinde gogosi - cum faci matale, indiferent de motive.
Matale esti pe langa
Eu the first [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:02
+2/12
N-au fost 1.2 miliarde de oameni, doar vreo 52 si ceva de milioane. Si datele n-au ajuns publice. Bresa de securitate la Google a constat in faptul ca vreme de-o saptamana o mana de developeri de la Google ar fi putut extrage date personale ale utilizatorilor - asta in conditiile in care la Google si daca esti cel mai administrator dintre administratori, si daca ai acces fizic la centrele de date, totul e atat de cu grija criptat si protejat incat e cvasi-imposibil sa extragi date in clar.

Despre Huawei ... e complicat. Da' e pe bune. N-au luat americanii asa, pe ochi frumosi decizia sa-i faulteze. Exista si motive politice, si alea as fi tentat sa le ignor. Da' exista motive tehnice foarte temeinice pentru care tehnologia 5G de la Huawei sa fie refuzata de orice stat responsabil. E un raport de analiza aici: https://finitestate.io/wp-content/uploads/2019/06/Finite-State-SCA1-Final.pdf
descreierat
srpc [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:10
-7/13
ura ta fata de tot ce-i de stanga ma face sa-ti doresc un pat in celula pastorita de alde Visinescu; au mai fost unii ca tine si au sfarsit-o la zarca din Gherla, tine minte asta
De cine?
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:28
+4/10
Singura amenințare pentru un cetățean rus este Putin prin politica lui agresivă față de vecini.Normal,vecinii se apără.
Chiar nu știi ce înseamnă război?
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:32
+2/10
Zici război comercial de parcă ar fi apocalipsa.Războiul comercial este o sfadă între două state pentru încălcarea unor reguli.Nu rezultă victime-morți.Deci ție de războiul comercial îți este frică?!Va tâmpit Putin,a băgat frica în voi.
Îți dă.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:33
+1/11
A fost recent și o aplicație NATO pe acestă temă.
Da da, Polu Rus al Puturos
Fu Leng [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:37
+3/13
Thanks but not/niet!!!
In Visele Tale
un domn [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:39
+2/12
Voi Bântui cu Aceste Comentarii !
Da, sigur!
Eu the first [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 18:40
-1/11
Da' in ce se masoara succesul? In litri de votca consumati anual pe cap de locuitor?

Exista o chestie numita piramida lu' Maslow, care descrie importanta si prioritatea asigurarii necesitatilor umane. Hrana si adapostul sunt la baza. Rusia e cel mai intins stat de pe glob, cu o populatie relativ mica, fata de alte state - are populatie dubla fata de Germania, la o suprafata de aproape 50 de ori mai mare. Germania reuseste sa asigure din agricultura proprie hrana petru intreaga populatie. Rusia nu. In plus, Germania are una dintre cele mai dezvoltate industrii de pe glob, si si foarte diversificata (de la servicii financiare la medicina la industrie grea la electronica de consum gasesti tot ce vrei), si si-un nivel de trai foarte ridicat - asta in ciuda prostiilor pe care le fac politicienii nemti de cativa ani incoace. Are si-un sistem de protectia mediului foarte bine pus la punct, si o viata culturala foarte bogata. Unele dintre cele mai vechi si mai prestigioase universitati din Europa sunt tot in Germania. La fel de bine puteam sa fac comparatia cu Franta sau Austria, tot asa iesea. Ba chiar si cu Italia, care nu-i la acelasi nivel de dezvoltare, sau cu Marea Britanie, care vrea sa iasa din UE, tot la acelasi rezultat ajungeam.

Asa ca nu stiu dupa ce-si masoara rusii succesul, da' sau il masoara gresit sau sunt dusi cu pluta. Orice comparatie in plus, cata vreme nu reusesti sa te situezi la un nivel macar acceptabil, pe piramida aia a lu' Maslow, pe treapta cea mai de jos, e degeaba. Asta cu exceptia cazului in care crezi ca votca e o alternativa sanatoasa la mancare, bineinteles.
Dar Rusia nu e de stanga, e BullShevina
Fu Leng [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 19:12
+3/13
Rusia = Visinescu la nivel global, asaca ciocu mic baiatzal!!!
Las' ca la mujini se masoara in litri de pufaika
Fu Leng [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 19:14
+2/10
Ipocritule!!!
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 19:14
+3/7
Iar au bagat russsi bani in "democratie"
rov [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 19:18
-2/12
Vrem sa chetuim miliarde de euro pe tehnologii de aparare, iar rusia cu cateva mii de euro tine in viata armata asta de troli de mai sus.
Chiar DOARME SRI-ul ?????
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 19:53
-2/8
Sugerezi ca Pavi ar fi Marioneta Mujica?
Fu Leng [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 20:38
+2/10
Nu ca n-ar bate si cu realitatea, dar, ai ceva info de la Tatuc'tu?
ei lasa-ne Gigel!
AliKimiku [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 20:40
+1/11
Va sa zica US a anexat Crimeea, tot ei subventioneaza conflictul din Donbass, tot ei au fost in Georgia? tot ei au lasat resturle amatei a 14 in Transnistria?
A, scuze, tu vorbesti de taxe vamale? De ce nu zici asa 'telectualule? Sa nu uiti sa pui stampila maine de 'telectuala!
mai usor cu pianul pe scari Aliosa
AliKimiku [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 21:16
0/10
Va sa zica NATO mentine tari tampon? dar de Moldova, Georfia sau Ucraina ce zici? Stii, Aliosa, diferneta intre tarile "tampon" ale NATO si cele ale Rusiei este ca cele dintai au PIB-ul per cap de locuitor cam de 3-4 ori mai mare decat celelalte. Si asta au obtinut-o in cei 30 de ani de cand au onoarea de a fi state "tampon".
Un calduros salut crimeean Aliosa!
Hai sictir!
du-te mai omule si voteaz-o pe proasta
AliKimiku [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 21:33
-1/7
si lasa-ne cu eculubratiile.
In loc de PIB eu zic sa ne masuram in rachete nucleare per cap de locuitor! La chestia asta Rusia e campioana absoluta!
Si in felul asta ne dam seama de ce americanii au cate doua-trei masini in garajul casei iar rusii doar o moskva la trei familii in fata blocului!
non-stimate, sunteti total in afara subiectului
AliKimiku [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 21:50
+1/11
userul Un Domn are intradevar o obsesie cu URSS-ul si urmasii lor de dreptm Federatia Rusa, dar nicidecum cu stanga europeana sau americana! Nu l-am citit niciodata propunand lichidarea social-democratilor europeni, laburistilor engelzi sau democratilor americani.
Pe de alta parte, amenintarea dumneavoastra cu celule si zarca va clasifica jos de tot in discutie. Mai exact esti un securist nenorocit care nu si-a primit din pacate pedeapsa la timp ca sa la s politeturile. Din discursul tau mizerabil rezulta ca nu ai aplica nici-o secunda persoana a treia in 'interviurile" tale si nu vreau sa stiu ce animal zace in spatele pseudonimului asta!
PS un animal prost, ca unul destept nu se arunca la vorbe aiurea.
PS-2 - turbati lighioanelor? ca nu mai puteti sa ne bagati la zarca!
De fapt romanii nu mai pot fi prostiti
galeo [utilizator], Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 21:57
-3/11
Cu propaganda serviciilor si formatorilor de opinie.
Au acces usor la informatii si gandesc cu capul lor, nu mai halesc pe nemestecate ce li se serveste
Am Stat si Am Cumpanit :
un domn [utilizator], Duminică, 24 noiembrie 2019, 0:15
+2/10
Ti au scris si Alti Comentatori la Care Ma Inclin !
Provin din O Familie Normala Transilvaneana care a fost DEPOSEDATA de Importante Proprietati Agricole ( cursuri de apa, paduri, campii, si mai ales utilaje agricole Massey Ferguson) de catre URSS prin “ colectivizare”; bunica mea a decedat in 1980 ( nu precizez luna pentru a nu da sansa Securitatii sa ma identifice ) , insa m a invatat ce inseamna Onoarea si NU a cheltui bani pe lucruri de nimic ( avea lenjerie de Damasc in anii 70, cizme de piele din Italia si un ceas de mana JWC din 1933) , acum cand scriu regret ca Germania nu a ocupat Moscova ( chiar mi s au umezit ochii ) a nu se intelege ca sunt antisemit, deloc ! In 2019 am afaceri CORECTE cu “poporul ales” si ei respecta asta ! Eu Respect asta ! o multinationala americana a incercat sa ma scoata din afacere ! Insa Evreul i a scuipat ca au indraznit ! NU imi povesti mie de Stanga cand in Romania P$D este Talhar la Drumul Mare ! Nu Partid de Stanga !
10 km² in jurul kremlinului?
dany2021 [utilizator], Duminică, 24 noiembrie 2019, 9:11
+5/7
Uite o idee interesanta asta cu 10 km² in jurul kremlinului.
Este timpul ca Rusia sa returneze tot ce a furat +dobanda de rigoare
Haha, te-ai prins Postacel
AliKimiku [utilizator], Duminică, 24 noiembrie 2019, 16:39
+3/3
Romanii nu mai inghit propaganda FSB si a A3 sau RTV.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Duminică, 24 noiembrie 2019, 18:11
-2/4
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Duminică, 24 noiembrie 2019, 18:15
-3/3
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Duminică, 24 noiembrie 2019, 18:18
-1/1
Blestemele o sa-i ajunga
moldovanul [utilizator], Duminică, 24 noiembrie 2019, 23:25
+1/1
10 km2.....da,este karma.
Apropos,dupa ce chinezii vor lua Siberia,vor vrea si dobanda. Trei generatii de Natase care vor naste copii cu ochi oblici vor fi deajuns.
mda
Toreador [utilizator], Luni, 25 noiembrie 2019, 9:54
+1/1
...nu sunt de meserie ... sa-ti mai amintesc eu una: CIA a ascultat telefonul Angelei ... yep ... Merkel ... voiau sa afle "pe surse sigure"daca ia aia gaz de la rusi ... bai esti copil??? normal ca CIA, GRU, Mosad, MI6, etc intercepteaza tot ... ce dreaq esti crescut in cana??? asta e propaganda ieftina ... tre sa fii dobitoc ... mare dobitoc sa crezi altfel ...
comenteaza