Artistul Kanye West este cunoscut pentru ideile sale ieșite din comun. De data asta, vrea să își schimbe numele pentru a demonstra că este un om de succes, potrivit CNN.

Kanye WestFoto: Wikipedia

Kanye West nu renunță la a genera controverse oriunde apare. Fiind recent invitat la un festival, artistul a declarat că că își va schimba numele în "Christian Genius Billionaire Kanye West" care s-ar traduce în ”Miliardarul creștin genial Kanye West”. Este cunoscut faptul că artistul spune multe lucruri ce par nebunești dar acesta a declarat că va face acest lucru pentru un an, doar ca oamenii să înțeleagă ceea ce înseamnă să fi miliardar. Organizatorul festivalului a replicat că va fi greu de scris un astfel de nume, pe un ton cât se poate de nostim.

În 2009, Kanye a declarat că își va schimba numele Martin Louis the King Jr, lucru ce bineînțeles că nu s-a întâmplat. Lista controverselor legate de Kanye continuă. În 2016, acesta i-a cerut lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, un miliard de dolari pentru că nu-și mai poate acoperi datoriile. Ultima controversă majoră în care Kanye a fost implicat se leagă de declarația sa conform cei care sunt sclavi au ales să fie așa.

Aceste declarații sunt parte dintr-o discuție mai amplă. Începând cu 2016, Kanye a fost în cădere liberă. Doar la o lună după lansarea unei noi perechi de papuci ai propriei firme, Kim Kardashian, soția artistului, a fost jefuită la Paris. Nu cu mult după acest incident, Kanye West și-a anulat turneul și a fost spitalizat pentru extenuare. În ultima perioadă, Kanye a reușit să se echilibreze și chiar să scoată un album, pe lângă progresele pe care le-a făcut compania sa de papuci.