​După ce pe Twitter a apărut un video cu un bărbat care îi oferea inelul de logodnă alesei sale chiar la o masă dintr-un restaurant KFC din Africa de Sud, filmulețul s-a viralizat. O mulțime de oameni s-a oferit să ajute cuplul să aibă o nuntă ca în vise, potrivit BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

În video se poate observa cum un bărbat îngenunchea în fața mesei în care se afla viitoarea lui soție. Printre bucățile de pui și cartofii prăjiți, femeia a acceptat cerea în căsătorie. Cameramanul de ocazie a declarat că a filmat totul neștiindu-i pe cei doi, după care a pus pe rețele de socializare tot. De aici și până la viralizarea clipului nu a mai fost decât un pas.

Reacțiile nu au întârziat să apară, până și cei de la KFC Africa de Sud oferindu-se să găsească cuplul pentru a-l răsplăti. O cântăreață celebră în Africa de Sud s-a oferit să le cânte celor doi îndrăgostiți la nuntă, pe gratis. Compania Audi a anunțat pe Twitter că îi va duce pe cei doi la nuntă în cele mai bune condiții. Alții s-au oferit să furnizeze bere sau veselă pentru eveniment, pe când mulți alții au ales să doneze pentru nuntă.

Cei doi îndrăgostiți au declarat că sunt copleșiți de amploarea pe care a luat-o evenimentul. Cei doi ar fi căsătoriți din 2012, dar atunci bărbatul nu și-a permis un inel destul de frumos pentru soția lui. Cuplul a mai declarat că le mulțumește tuturor celor care s-au gândit să îi ajute, copleșiți fiind de atâta bunătate din partea conaționalilor.