1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Ce se poate spune decat
Armelocu [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 15:32
+8/8
Maiahi, maiaho, maiahuhu

Vrei sa pleci si nu ma nu ma iei,
Nu ma nu ma iei,
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai....
te doare mintea
Mazeta [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 15:47
+6/14
Cică procurorul șef nu e bine să dea concurs. Trebuie numit politic de Maiacovei.
Socialistii vor control politic asupra Justitiei
animatron [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 15:50
+8/10
Daca acest guvern, cu greu inchegat la presiunile euro-americano-ruse, va pica in urma motiunii de cenzura, se va ajunge fie la anticipate (probabile), fie la o noua coalitie contra-naturii.

Socialistii pro-rusi au obtinut rezultate sub asteptari la locale, acolo unde partidele pro-europene au luat marea majoritate a primariilor si consilierilor, singura satisfactie fiind castigarea primariei Chisinaului (unionistii l-au cam boicotat pe Nastase).

Oamenii lui Igor Dodon incearca sa preia cat mai multe structuri de "forta" din RM, ori Justitia e ceva capital, pentru ca procuratura poate deschide anchete impotriva oricarui consilier prezidential, ofiter din armata sau politie, parlamentar, om de afaceri, etc.

E inutil sa controlezi politic sectoare economice sau programul de pregatire a armatei daca procurorii sunt independenti si te pot trimite in judecata (vezi DNA-ul in Romania).

Alianta "ACUM" (pro-UE) are aproape toate ministerele pe mana si guvernarea e orientata clar spre UE.
Premiera a observat manipularea socialistilor la concursul pt procuror sef (punctaje acordate in exces) si a decis ca e "linia rosie", chiar daca pica Guvernul.

E important ca procurorul-sef sa nu fie un apropiat al socialistilor, pt a se evita ca Dodon sa controleze tara in stilul oligarhului Plahotniuc.

Socialistii sunt minoritari, nu pot guverna singuri. Daca nu mai vor cu alianta "ACUM", nu le ramane decat o alianta cu cei pe care i-au hulit, democratii lui Plahotniuc si deputatii lui Shor (dat in urmarire).
O asemenea alianta le-ar asigura avantaje doar pe termen foarte scurt si s-ar intoarce impotriva lor la urmatoarele alegeri.

Maia Sandu si Andrei Nastase pot opta pentru o Opozitie dura si cat mai prezenta pe teren, pt a pregati victoria la parlamentare.
Greu de crezut ca ar face alianta cu PD-ul, dar cine credea ca vor face cu socialistii ?!
xzxzxzx
solar [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 15:50
+7/9
Era cu totul și cu totul previzibil acest desnodământ la care s-a ajuns si care pune probleme f serioase pentru RO ! Cei care au girat INTERNATIONAL această afacere, poartă o mare răspundere alături de MUȚENIA celebră a lui JOHANNIS !
Caderea guvenrului era previzibila
bancher [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 16:06
+8/8
chiar din prima clipa in care Maia Sandu a primit ,,marul otravit'' intins de Dodon, si a acceptat formarea guvernului. Era clar ca aici se va ajunge, si Dodon o foloseste ca sa treaca o criza politica, apoi o da jos.
Asa se intampla cand te amesteci in albia de porci.
mda
liviu_ [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 16:17
-2/8
si apoi o sa vrea cetatenie romana si ajutor de la romania!
OH.
letsoc [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 16:50
+2/4
Bai vere , pai ce , ei nu sunt tot romani ?
Cata mirare....
spirache [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 18:17
+1/1
Sa nu plangem de mila guvernului Maia Sandu si, mai ales, de mila instabilului Andrei Nastase, care cu 2 maini a votat revenirea muscalilor in APCE. Un vechi proverb romanesc, care poate nu exista "pe limba omeneasca-muscaleasca" zice asa: Daca te amesteci cu taratele si te bagi troaca, te mananca porcii...sau Cap de porc, dupa caz. Asa ca, draga Orban, taie conducta cu bani si lasa-i cu rubla convertibila, ca din ce e pe acolo, oameni nu mai scoti. Cand ai un picior cangrenat si medicul incerca sa-l salveze, dar nu e posibil pentru ca infectia e prea puternica si se raspandeste, solutia este amputarea. Acolo nu mai sunt romani, nici lingvistic, nici cultural.Gandesc si traiesc muscaleste.
comenteaza
Cookie Settings