1 € 1 USD 4,0751joi 06 aug 2020
Versiune
Mobile
Realitate paralelă ...
Breeze [utilizator], Joi, 31 octombrie 2019, 10:54
0/0
Incep sa cred că analiștii financiari,sau juridici trăiesc într-un univers paralel. Așa cum angajații de la stat habar nu au ce înseamnă economia reală, creând legi aberante, imposibil de aplicat, așa și cu marii experti" din firmele de consultanță sau avocatura.

Statistica publica ieri un șomaj de 3,9%, în condițiile în care sunt aproape 6 milioane de români în străinătate, din care vreo 4,5 miliioane apti de munca. Ce șomaj am avea daca ar fi și milioanele astea in țară?

Doamnele.ce semnează acest articol, ce se vor experte în forță de muncă, rostololeac aceeași gogoașă a lipsei de personal. Articolul nu este decât o reclamă la serviciile firmei de avocatura care ar consilia eventuali fazani pentru 'importul unor asiatici". Pentru asta nu e nevoie sa scrieți 1000 de rânduri, băgați ceva reclamă și se rezolva.
ieri
martel55 [utilizator], Joi, 31 octombrie 2019, 11:05
0/0
era un articol ca dispar sute de mii de locuri de munca, azi vad ca sustineti contrariul, ca nu avem forta de munca si subliminal se induce emsajul sa aducem migranti. cand va hotarati si renuntati la minciuna si manipulare?
MASURI
jidanul [utilizator], Joi, 31 octombrie 2019, 12:27
0/0
1. Calificarea, recalificarea, specializarea si profesionalizarea in toate domeniile, gratuita, a intregii forte apte de lucru din Romania, incepand cu tinerii si cu tinerii din orfelinate si apoi si cu cei mai in varsta. 2. Repatrierea fortei apte de lucru care au plecat in strainatate la lucru intr-un procent cat mai si din ce in ce mai mare. 3 . Cresterea investitiilor si crearea de locuri de munca. Realizarea acestor masuri trebuie sa inceapa extrem de urgent si presupun un plan bine gandit si bine aplicat din toate punctele de vedere (angajarea si asigurarea locului de munca, salarizare cel putin decenta cu mult peste salariu minim pe economie, conditii de lucru si beneficii colaterale) si care trebuie sa existe permanent care sa includa educatia si cultura de a lucra, in primul rand bine calitativ si apoi mult cantitativ.
comenteaza
Cookie Settings