1 € 1 USD 4,3085luni 06 iul 2020
Versiune
Mobile
vai si eu care credeam
Je__ [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 16:30
-2/6
ca firmele din marea britanie prefera sa proceseze gunoiul aici, ca e mai ieftin

vai..vai....ce sa zic

si mai inteleg ca? romanii nu produc atata gunoi?

pai normal nene...romanii inca gatesc acasa, nu cumpara feliute de salam ambalate individual. Pai iesiti in vest, mai ales anglia...totul e ambalat si gata de gatit...o bagi 10-15 minute la microunde.

Romanii e eco, ca multi refolosesc pet-urile...le spala...le umplu cu vin, lapte, apa de la fantana. Punga la fel e refolosita pana se sparge....noroc ca ne pune si ecotaxa pe punga, si acum o sa o si peticim in caz ca se rupe, ca e scump sa cumperi alta

da...stim...romanii astia nu colecteaza....au uitat de norma patriotica comunista la reciclabila.....pica testul si la norma capitalista....dar nu ca nu aduna, ci ca nu consuma suficient sa adune...ca aici e sclavagism corporatist
eh, importa
cristi_an [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 16:34
+5/5
Ro e un tomberon
de ce importa Romania deseuri ?
Coresponedntu [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 16:55
+3/3
1. Pentru ca Romania e o tara corupta, exista o mafie a gunoaielor, majoritatea firmelor care lucreaza in business sunt de tip mafiot, au contracte pe termen lung, nu isi fac treaba si sunt private.
2. Pentru ca mediul inconjurator nu este o prioritate, nici reciclarea, nu exista preocupari ECO in Romania, nu exista partide verzi autentice, desi la ora actuala in lumea civilizata dezvoltata acestea castiga teren.
3. Pentru ca in Romania, datorita lipsei de educatie a populatiei, gunoaiele in loc sa fie colectate , sortate si reciclate sunt arucate de tarani inapoiati religiosi si conservatori in albiile raurilor, pe terenuri agricole, in spatele casei, pardon a bordeiului, in fundul curtii, in rezervatii naturale, in varf de munte, in mijlocul Bucurestiului pe terenuri virane.
4. Pentru ca Romania este o COLONIE asa cum sunt tarile subdezvoltate, cu elite corupte si cu populatie ignoranta si lipsita de educatie. Si in astfel de colonii natiunile dezvoltate isi depoziteaza gunoaiele. Astfel de colonii sunt cele din Orientul Indepartat, Africa , dar si unele state europene slabe si corupte conduse de infractori .

Doar cateva raspunsuri la intrebarea din titlul articolului.....
Gunoiul de la Metrou
Koczka [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 18:04
+6/6
Deși e colectat in recipienți selectivi e adunat în saci de plastic la grămadă de către personalul de curatenie. Se adeverește încă o dată că România este Tzara formelor fără fond .
Sa ne fie...
Skipper_The_Pinguin [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2019, 10:15
+2/2
... rusine ca suntem si puturosi, dar si incredibil de prosti.
un exemplu printre multe
Levellers [utilizator], Miercuri, 16 octombrie 2019, 10:49
+1/1
multe altele: groapa de la Maldaresti ( Romania e ingropata in gunoaie oriunde te afli)
comenteaza
Cookie Settings