1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Ok si eu vreau Ferarri
PuieMonta007 [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 19:52
+1/3
Si pt ca nu-mi permit ma duc la un showroom Dacia si fumez una mica.

Ceva de genu asta e si aci'. Hai sa facem motiune cu "Michi Maus" si Tariceanu da sa punem guvern de tranzitie competent de dreapta.

Tare canepa...
Bucuresti-Ilfov, "cea mai puternica si dezvoltata
Habermas [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 20:10
0/4
zona a tarii - Bucuresti-Ilfov" spuse un tip care nu si-a spus numele cand a luat cuvantul la inceput dar apoi se apuca sa introduca pe toti ceilalti.

Doua observatii:

1. In caz ca nu stiti, vaoi astai ... unii, atunci cand iei cuvantul la o adunare publica, daca nu te-a prezentat un ante-vorbitor, atunci te prezinti singur. Altfel audienta (live sau pe video) are perfect dreptul sa te ignore. Nu conteaza daca audienta te cunoaste sau nu. Daca nu stii acest lucru, atunci esti un ... copil.

2. Este stupid sa descrii Bucuresti-Ilfov ca pe "cea mai puternica si dezvoltata regiune a tarii", deoarece dezvoltarea regiunii se datoreaza centralizarii datorata prezentei institutiilor nationale - a caror ratiune de a exista este aceea de a servi Romania intreaga. Dar, evident, nu este surprinzatoare aceasta prezentare, deoarece este facuta de un ... copil.

Concluzie: Invatati mai repede! Nu va laudati ca niste pui de gaina cu cravata, ca sunteti ridicoli. Sunt de partea voastra, dar nu pot fi de acord cu gafe evidente. Corectati-le! Nu pentru ca spun eu, ci pentru ca v-ati asumat un rol de reprezentare. Deci face parte din treaba voastra.
Boss
un_carnat [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 20:27
+10/12
Vezi ca dup-aia tre sa puneti si un guvern care de fapt sa poata repara ceva din dezastru pana in 2020. Si in acelasi timp sa convingeti populatia sa nu voteze PSD doar pentru ca “ei au dat si voi ati luat”.

Nu te bucura prea tare, Ohanes. Guvernul asta trebuia sa nu existe. Si tu l-ai pus in functie.

Oricum nu o sa te votez la prezidentiale, pentru ca nu esti bun decat de imagine. Si acum imi vine in minte demiterea lui Kovesi... macar daca veneai in fata si ne spuneai “asta e, ma obliga legea s-o demit”, tot era ceva! Dar nu, esti un las. Si nu avem nevoie de un presedinte las.
ai transpirat la guler de atata lupta cu psd-ul
linarel [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 20:31
+8/10
ce fumezi ficusule mai nou de ai astfel de senzatii sau iarasi dormi in papuci ?

cine a semnat pt 3 guverne psd.? ...oare cine ficusule
Iohannis
Unforgiven [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 20:45
+8/8
Submineaza independenta justitiei si din nou se foloseste de justitie strict in interes electoral, astfel ca il vedem cum din nou se suie cu picioarele pe justitie si pe administratia prezidentiala, de parca nimicnicia sa ar fi buricul pamantului.

Problemele din justitie nu au ce sa caute sa fie solutionate de catre factorul politic!

Iohannis, jos labele de pe justitie!!!
comenteaza
Cookie Settings