1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Nu vreau sa aud de la un galatean. :P
Lok [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 15:10
-16/22
La valtz cu voi.
cat
andrei1232000 [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 15:18
+16/24
timp va supravietui sistemul comunist "partidul e in toate" nu se va costrui nimic ca lumea in tara asta.
Aceleasi lucruri
mihaipricop [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 15:22
+11/19
sunt valabile pentru toti politicienii care au condus Romania in ultimii 30 de ani.
Excelent articolul!
2016 [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 15:36
+16/20
Spune adevarul (nu insa cel gol-golut!) despre acest personaj sinistru! Cate alte misculatii a facut, nu vom afla niciodata.
Noroc ca sita la Bruxelles are ochiurile mici si acest individ nu trece de interviuri (nici nu cred sa ajunga in acest punct).
Bun articol
varavara [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 16:07
+14/16
bine documentat si scris.
Ne dovedeste inca odata cat de nocivi au fost si inca sunt baronii psd, pentru ca in ficare judet exista cate unul sau mai multi. Acestia s-au infruptat de foarte multi bani din banii comunitatilor unde erau numiti in functii astfel ca au acumulat averi considerabile, buneinteles nu din salarii.
Sper sa-i vedem candva acolo unde le este locul, in puscarii si nu in parlamentul european.
Tu nu vrei sa auzi. Atat.
midufi [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 16:36
+12/12
.
Zau ?
midufi [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 16:37
+4/12
Pasul 2: Nu ne spui ca nu trebuie sa votam ?
si ?
vodatepes [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 17:07
-8/12
A ajuns sa decida soarta judetului Galati asa cu forta sau a fost ales de locuitorii judetului? Ce ati votat aia aveti. Orasul Galati a murit odata cu combinatul siderugic iar acolo lucrau mii de oameni. Ce alternativa au avut acei oameni? Timp de 30 ani la conducerea tari au fost toti inclusiv si domnul Barna care a mincat o pine buna prin contractele avute cu baroni PSD. Asa ca ce ati semanat ( votat) aia ati cules. Succes la lamentari
ma
nahir [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 17:39
+11/11
intreb, daca Galati, ca oras, a ajuns in ultimul hal, nu e oare si vina locuitorilor?
Nu ai cum sa castigi alegerile cu scoruri zdrobitoare, decat daca alegatorii sunt pe aceeasi linie cu alde nica si ai lui. Fie din interes, coruptie adica, fie din apatie de genul "pe cine sa alegi, ca tot ei castiga" si atunci voteaza psd, fie din dezinteres total, fapt ce ii determina pe oameni sa nici nu se prezinte la vot.
Si cam la fel a fost si la nivel de tara, pana acum.
Poate acuma s-or trezi in sfarsit romanii, ca sa dea sens imnului national.
despre
nahir [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 19:29
+8/10
SIDEX iti poate da detalii amanuntite unul zis bombonel, pe numele lui de buletin adrian nastase, fost presedinte de psd, fost prim ministru al României, cel care și-a tras, mai mult ca sigur, partea dolarului din privatizarea combinatului. El ceva, Tony Blair altă parte și Mitall combinatul.
Mă mir că un pesedac convins habar nu are de așa ceva.
Pai daca esti surd!!!
Dalinar [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 20:28
+5/7
Cum sa auzi, ca tu auzi doar Vuvuzela Rosie!!!
Prea putin!
suk-yi [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 21:08
+9/9
Articolul dvs descrie prea putin si prea superficial dezastrul galatean sub tutela PSD-ista. Chiar daca plajele distruse sunt la inima oricarui galatean, si intr-adevar, e sinistru si incredibil cum poti sa dezafectezi complet un parc de distractii cum nu mai era altul in Romania, bazine cu valuri artificiale si amenjarai pe o faleza de 40m inaltime, asta e un mizilic pe linga devalizarea Combinatului Siderurgic, care s-a construit cu mult chin si sacrificii, care a tarat Galatiul fundamental prin aducerea unor sate intregi ca muncitori si care au dezechilibrat ireversibil un oras cochet, cu negustori bogati si lume selecta. S-a platit un pret enorm pentru el, ca apoi sa il facem cadou unor indieni desculti, coboriti din Mercedesuri ca din carutza.
Ce a mai pierdut Galatiul? Zeci de mii de absolventi ai unor colegii foarte bune, oameni care ar fi putut fonda acolo un Silicon Valey, dar care s-au imprastiat in toate zarile ca sa isi poata face mendrele niste ghertzoi comunisti gen Nica.
Nu mai continui....e pur si simplu pacat de un oras cu un potential enorm, care a fost la vremea lui un Porto Franco foarte cosmopolit si bogat. Am dat totul pe nimic doar ca sa aiba ce fura mizerabilii astia. Si acum hai sa ii premiem cu un post grasutz si comod la Uniune. Ca de aia au crapat unii ca prostii la Revolutie....
Hopa!
ber [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 22:17
+5/7
Maria Ta! Facusi ce facusi si ajunsesi la Barna! A fost sarcina de partid sau ai asa o slabiciune pentru el? Ca
eu, ca umil slujitor care gandeste aristotelic, nu am inteles logica!
e blat cu PNL ul la GL
razeshu [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 1:42
+6/6
saracii alegatori au incercat alternanta dar conducerea PNL ista a fost la fel de dezastruoasa. E vorba de Ardeleanul corect Ilie Stan. Una din performante a fost fost falimentarea echipei de fotbal care dupa ce luase campionatul avea in conturi 18 milioane Euro :))
Trebuie sa intelegeti ca Galatiul fiind un centru industrial important pe vremea lui Ceasca a fost puternic infiltrat cu turnatori si sefii lor. Acestia au intrat in politica si "afaceri" dupa 90 imbogatindu se pentru cateva zeci de generatii pe seama orasului spoliat. Exista totusi un vant de schimbare, USR+ vine tare din spate,cel putin in municipii: https://realitateadegalati.net/alianta-2020-usr-plus-a-castigat-alegerile-in-municipiul-galati/ . Speram sa nu dezamageasca si sa nu fie infiltrati asemeni celorlalte formatiuni de diversi traseisti cu epoleti. Orasul are un mare potential dar a fost ingenunchiat pana acum de aceasta mafie transpartinica.
comenteaza
Cookie Settings