1 € 1 USD joi 09 iul 2020
Versiune
Mobile
intrebari
victor L [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 10:58
+10/12
slabe...
Da ( cu precizarea de mai jos )
un domn [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 11:07
+3/15
Dacă “opoziția” NU reușește sa Înlăture Donciliza ( mutant de Ciuma Roșie ) Strada este Obligată sa facă acest Lucru, apoi întreg Parlamentul sa își dea Demisia
Nota Bene : nici un parlamentar actual NU va mai avea dreptul la un alt mandat in Noul Parlament al Poporului ( includ și “opoziția “ 2019) fiecare Județ va desemna maxim 3 Reprezentanți ( astfel dezideratul sub 300 Împlinește Voința Poporului )
este o disperare maxima in pesedeaua de la butoane
..13 [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 11:09
+4/10
Si asta arata cum s-au comportat in parlament cand au trebuit ca PMP sa inlocuiasca un membru cu un alt membru.

este disperare maxima in ceea ce priveste lupta pentru supunere justitiei si se lupta cu ANa doar-doar ca sa isi faca mendrele Savonea si Adina Florea...

Este extrem de periculos ca Presedintele inca este amortit - zi nene ceva ca democratia este rapusa pas cu pas si matale la Cotroceni veghezi linistit, calm in speranta unui nou mandat pe care daca il castigi nu o sa mai puteri nici pisicii sa ii dai de mancare...
opinie
Chitibusarul [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 11:11
+9/13
opozitia face acum doar in exercitiu de imagine fara sa doreasca cu adevarat sa ia in prag de alegeri cartoful fierbinte pregatit de PSD! ... si bine face!
Cand exista o...gramada....
gigiN [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 12:30
+7/9
detradatori ,precum ponta ,tariceanu,udmr de de tradatori,precum ponta, tariceanu, udmr plus diverse jigodii...flotante din psd,eu unul nu as paria nici 1 leu pe succesul motiunii.Orban si pnl-ul au dat dovada de un crasinfantilsm politic.
motiune electorala
Itsoc [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 14:33
-3/5
Motiunea e facuta ca sa pice.
De ce?
Pentru ca daca pica, Dancila supravietuieste politic si intra in T2, win-win cu Ficusul Prezidential care castiga Cotroceniul cu 75%, yeeey !

Daca ar fi fost facuta chiar sa pice cu USR refuzand clar sa repare oalele sparte de PSD, principalul castigator ar fi fost Barna care ar fi mers in T2 cu Ficusul si atunci lupta s-ar fi jucat intre cei doi. Principalul pierzator, PNL care daca ar guverna chiar si pana la anticipate ar pierde procente bune ca urmare a masurilor nepopulare si s-ar vedea sub USR.

In concluzie, nu "tradarea" pesedistilor ci a penelistilor e aia importanta.
niino, niiinoooo!
miculescu-rucar [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 15:41
-1/7
iar nu ti-ai luat pastilele?
din pacate
Paleopterix [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 16:03
-2/4
...cred ca ai vazut prea multe filme. SF. Sau debordezi de un optimism... nejustificat. Sau la care strada te referi?
Nu trece
Paleopterix [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 16:05
+2/10
Ca nu are cum sa treaca. Parlamentul e plin de jigodii si nu or sa se dea singuri jos, de bunavoie. Trebuie sa fii super infantil sa crezi asa basme. In plus, cu cine? Cand PNL-ul e defapt PSD2 (remember USL...)
o sa fiti surprins
..13 [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 2:11
-1/1
Va trece motiunea.

Si cu mare parere de rau va anunt ca jigodiile nu sunt numai in parlament ci si in strada si de jur in prejurul nostru. Aici este problema sau cuiul lui Pepelea.

Cum sa transformam vecinii, pretenii in oameni care sa actioneze corect si onest??? To be or not to be! Aceasta este intrebarea!

Va doresc succes!
Si pe Sile Camataru . . .
Vali Cel Batran [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 9:14
+1/3
. . l-as accepta Prim ministru numai sa nu mai vad niciodata pe aceasta agramata fandosita,rea ca o scorpie si proasta de iti sta mintea-n loc!
NU TRECE
Razvan002 [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 10:26
0/2
Din orice vas care se scufunda sobolanii fug. Este cel mai sigur sa vezi daca vasul se va scufunda sau nu dupa sobolani. In momentul in care cei doi fugari s-au intors in PSD ei au fost convinsi 100% ca au ales tabara castigatoare. Cand voturile opozitiei se bazeaza pe o multime de tradatori notorii din ALDE si PSPonta poti spune ca motiunea are picioare de lut.
Singura sansa ca motiunea sa treaca este ca baronul de Olt Stanescu si cativa dintre ceilalti baroni nemultumiti sa intoarca armele chiar la vot (evident impreuna cu oamenii pe care-i controleaza) sunt convins ca au mirosit momentul si daca voi sa-i aplice deciziva Veoricai acum e momentul. In mod paradoxal este mai bine si pt PSD si pentru Romania daca fac asta acum.
Dupa haosul din economie cine va fi la putere in urmatorul an va avea o viata tare grea (ca sa dau doar o cifra - deficit bugetar 10 miliarde in doar 8 luni din acest an) si isi va pierde mult din procentele de care beneficiaza acum. Cu PSD la putere se prefigureaza un Parlament in care ei vor obtine maxim 15%, cu ei in opozitie vor obtine minim 30%. Din pacate, peste un an economia va fi in ruine.
pofund gresit!
Jegul Cristian Ioan [utilizator], Joi, 10 octombrie 2019, 15:27
0/0
"Este cel mai sigur sa vezi daca vasul se va scufunda sau nu dupa sobolani. "

asta este adevarat!

"In momentul in care cei doi fugari s-au intors in PSD ei au fost convinsi 100% ca au ales tabara castigatoare"

nu, este vobra numai de BANI!

veorica a cumparta o gramda de parlaemntari, i-a convins sa voteze impotiva motiunii. Indiferent daca motinuea trece sau nu, respectivii au ramas cu banii!
Ca sa vezi - a trecut
..13 [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 10:16
0/0
In spite of minus...

si acum ne indreptam spre punctul 2:
Cum sa ne transformam noi, vecinii nostrii si prietenii ca sa actioneze corect si onest!

To be or not to be NLP???
This is the question for today...

See you soon!
hohohoho
este o greseala de logica
..13 [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 10:19
0/0
Sa asumi ca stanescu&Co ar alege tradarea - ei pur si simplu vor forta intrarea si aderarea puicutei Veorika la gasca lor organizata - este singura care a mai ramas in picioare si dansii isi dau seama ca daca pica pesedeau pica si gasca lor - curat ghinion.

Apropo de economie - uite ca mai avem o sansa.
comenteaza
Cookie Settings