1 € 1 USD 4,2942joi 09 iul 2020
Versiune
Mobile
"Video killed the radio star"
Trabucodonosor [utilizator], Sâmbătă, 5 octombrie 2019, 15:56
+12/12
"Video killed the radio star" era titlul unei melodii de la începutul anilor 80. În aceeași notă am putea zice "Green screen killed the movie star" despre filmele blockbuster din care și seria Marvel face parte. N-aș zice precum Scorsese, că sunt "parc de distracții", ci că mai degrabă se apropie de jocurile video - care, așa cum bine spune, sunt bine realizate dar nu prea mai sunt cinema, actorii au devenit roluri secundare în fața CGI-ului și VFX-ului, calitatea și numărul replicilor raportat la durata unui film s-au redus considerabil, "jocul de scenă", atu-ul definitoriu al unui actor de clasă, e alterat și compensat prin efecte speciale, transformând actoria într-un apendice al "ecranului verde".
Are perfecta dreptate
schimbu3 [utilizator], Sâmbătă, 5 octombrie 2019, 16:44
+7/9
ce e mai frustrant e ca folosesc actori foarte buni, atrasi de castigurile considerabile din bugetele supradimensionate ale acestor productii, in loc sa joace in filme pe masura lor, cu castig pe partea artistica
..
muciflenduri [utilizator], Sâmbătă, 5 octombrie 2019, 18:16
+7/11
O fi de la varsta, dar am constatat ca imi este aproape imposibil sa vad un film Marvel cap-coada, fara sa adorm. Pe ultimele doua avengers cred ca le-am vazut in vreo 10 reprize intinse pe saptamani bune.
Cele amuzante (gen dr strange sau guardians of the galaxy) sunt tolerabile, dar cele care se iau in serios sunt extrem de plictisitoare.
Cinstit
Contrache [utilizator], Sâmbătă, 5 octombrie 2019, 18:33
+3/7
sa fii maestre, Marvel, cea mai mare escrocherie din istoria cinematografiei. nici la un disney channel pt copii nu ar face fata cu brio. Intr-o lume normala zic, pt ca in realitate se bulucesc copiii batrani si prosti la el ca norii pe cer intr-o zi ploioasa.
normal ca are dreptate
Cata_ [utilizator], Sâmbătă, 5 octombrie 2019, 23:14
+3/7
firmele marvel ar putea fi facute cu imagini generate de calculator 100% , nici nu ar fi nevoie de actori, sa fim seriosi
Interesant
Paleopterix [utilizator], Duminică, 6 octombrie 2019, 1:38
-6/6
Eu am aceeasi reactie la filmele lui Scorsese (si compania...), dar nu e de la varsta. De cand ma stiu au avut efect de somnifer asupra mea. Discursul individului este ceva tipic pentru un snob cu pretentii artistice, care dispretuieste orice alt fel de realizari diferite de ale sale. Lumea "buna" s-a uitat prea mult in fundul lui si multi l-au lins in anus pana i s-a urcat la cap. Scorsese nu este mai artist decat retardul ala de Picasso, de exemplu. "Artisti" facuti din "pix" de catre mass media, cand in realitate valoarea lor se apropie de zero.
cine face imaginile?
andrei9999 [utilizator], Duminică, 6 octombrie 2019, 17:51
-1/1
si in spatele calculatorului cine sta? un frigider cumva si scuipa imaginile pe gaura de gheata? nu e tot un om cu o viziune artistica si un anumit talent? scenariul e scris cumva de un ceas cu alarma? nu e si acolo tot un om? de ce ar fi mai prejos din punct de vedere artistic un film produs de marvel sau de pixar (ca observ ca introduci si animatiile) fata de un film produs de tarantino sau scorsese?

un lucru bun facut de marvel a fost introducerea scenelor bonus de la finalul filmului. ai rabdare cateva minute si uita-te cati oameni sunt la partea de CGI sau grafica si animatie
comenteaza
Cookie Settings