1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020
Versiune
Mobile
Decizia CCR
D.M.A.Gogu [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 0:29
+14/16
Pe langa afirmatiile prin care obliga presedintele sa fie un simplu semnatar al deciziilor premierului, CCR sustine ca, de indata ce s-a schimbat culoarea politica a guvernului, acesta trebuie sa solicite un vot de incredere din partea parlamentului. Premierul cel vocal acuza presedintele ca nu respecta constitutia, insa uita ca ea insasi se afla in aceasta situatie si chiar a generat intreaga disputa insistand sa conduca un guvern ce nu respecta prevederile constitutiei. Solicita schimbari de ministri intr-un guvern ce nu functioneaza legal. Daca ii convine, e constitutional sa fie ignorate prevederile constitutiei. Sau pentru dansa "de indata" are alta semnificatie decat ceea ce ii cere presedintelui?
Dancila a inceput sa delireze
Rahan5 [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 0:52
+16/18
ca Lenin in 1923 cand s-a imbolnavit mintal.
CCR este o Organizatia Politica numita 2/3 de Parlament, si nu are nici o legitimitate sa-i impuna lui Iohannis cum ,,interpreteaza" ei Constitutia.
Iohannis a jurat la Investitura ca o sa respecte Constitutia si nu parerea majoritatii CCR-ului. (CCR-ul nici macar nu a luat o hotarare unanima).
Poporul la Referendumul de Demitere decide daca Iohannis incalca Constitutia, sau ca Dorneanu si prieteniii lui din CCR instiga la Incalcarea Constitutiei.
Si din moment ce Parlamentul nu considera necesara Suspendarea lui Iohannis este de la sine inteles ca Parlamentul considera (in majoritate) ca Dorneanu e cel care instiga de fapt la incalcarea Constituitei si nu ca Iohannis incalca Constitutia.
constitutionalitate
anion [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 7:43
+8/12
Tot ce a zis CCR in decizia publicata recent trebuie respectat., deci si aceea ca prim-ministrul sa vina in fata Parlamentului cu o noua formula de guvern dupa schimbarea compozitiei coalitiei de guvernare. Cum aceasta este ultima schimbare ce a avut loc, aceasta trebuie rezolvata. Chestia ca sa ne intoarcem la primele numiri si schimbari de functii in guvern mi se par puierile. Ce s-ar intampla daca pompierii venind la un incendiu nu ar stinge focul si ar cere ca proprietarul sa obtina avizul pentru incendiu?
ar trebui...
asada [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 11:12
+9/11
...sa mearga la Dragnea pentru consultatii ,care cred ca iar inpartasi cu placere informatii despre ce o asteapta la rahova !!!!!
Dancila e cu un picior in groapa
jonk [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 11:17
+11/11
Vine motiunea si va zboara pe toti, nici CCR nu va mai poate salva.
Johann al vostru o sa ramana in istorie
xrogo [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 11:18
-7/11
cu numele de fala si noblete de Johann de Indata!!!
Ba nu
Rahan5 [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 12:35
+3/5
Dorneanu si compania au zis ca Iohannis trebuie sa promulge Minstrii Interimari far Consultarea Parlamntului.
Deci Dorneanu si compania Instiga la Incalcarea Constitutiei conf. Art 85.
Dupa ce isi termina mandatul, Dorneanu pentru fapta sa ar trebuii Judecat si Condamnat la Inchisoare pentru comportament de Tradare Nationala. (Daca un Procuror reusete sa dovedeasca ca Dorneanu in mod intetionat si rau-voitor, si nu din prostie, a interpretat gresit Constitutia)
Dăncilă se consultă cu juristul Daniel Suciu.
asavreau [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 16:54
0/2
Este propus ministru interimar la justiție,deci este un jurist competent.Cred-că nici cafea nu știe să-i facă Vioricăi.Vai de tine Viorică cu așa propuneri!
hehe
transpenibilus [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 17:06
0/0
Bravo mirciulica, l-ai pus la punct! Ca de obicei, in mai putin de 5 secunda! Felicitari.
ehh
transpenibilus [utilizator], Vineri, 4 octombrie 2019, 17:07
0/2
Nu te lasa #ve0, baga tare!
comenteaza
Cookie Settings