Felix Bănilă, rege al DIICOT-ului, amplul tău proces cognitiv a produs: neîncredere, confuzie, violență fizică, teoriile conspirației în cazurile Alexandra Maceșanu și Luiza Melencu - Hotnews Mobile
1 € 4,7764 1 USD 4,3067vineri 06 dec 2019
Ehehe...
sareta [utilizator], Marţi, 1 octombrie 2019, 17:57
+9/13
Stia Tudorel Toader ce stia ! Om de valoare, nu gluma,acest Banila .
E limpede ca lumina zilei cǎ Bǎ şi nilǎ ǎsta
ofCAER [utilizator], Marţi, 1 octombrie 2019, 18:01
+9/11
a preluat de la Iliescu toate meandrele concretului…
lucrurile sunt mereu mai simple decat par
Itsoc [utilizator], Marţi, 1 octombrie 2019, 18:23
+9/13
DIICOT are tot interesul sa musamalizeze pentru a proteja identitatea si functiile membrilor sai care sunt COMPLICI la vastele retele de proxenetism intinse nu doar in Caracal ci in toata Romania.

DIICOT, politia, procuratura, politica, toti gireaza direct si indirect traficul de carne vie pentru sex.

Alexandra urma si ea sa fie una din miile de romance rapite pentru a fi scoase la produs in Europa insa uite ca a pus mana pe telefon si le-a dat combinatia astora peste cap.

Acum, Felix are rolul sa inchida toate posibilele piste compromitatoare si sa-l infunde pe Dinca doar ca-i trebuie un cadavru pe care se tot chinuie sa-l gaseasca insa sunt convins ca pana la urma o vor lasa asa si-l vor condamna in lipsa unui cadavru, doar pe baza de butoaie, oase de animale si gropi gasite in curtea "criminalului".

Totul merge mai departe doar ca daca se poate, poate produc mai multe fete la export romanii caci se fac bani buni din trimis fetele de la tara la produs pentru politicieni, politisti si maharii diicot.
Asa
Contrache [utilizator], Marţi, 1 octombrie 2019, 18:33
+4/12
Am reusit sa parcurg pana aici " I s-a umflat gușa ca intelectualii și a dat-o în bară ca mitocanii"
Serios Hn , unde ati gasit pasta asta?
Mitul sacrificiului pentru tara
Razvan_M [utilizator], Marţi, 1 octombrie 2019, 18:59
+12/12
Toti ciorditorii din Romania afirma plini de propria importanta ca se sacrifica pentru tara atunci cand lucreaza pe bani multi la stat (sau pe contracte babane cu statul). Toti analfabetii se lauda in gura mare in public cum nu mai pot ei de binele oamenilor din aceasta tara, in timp ce in privat isi arata parerea sincera. Toti lasii sunt zmei la televizor, dar cand trebuie sa dea cu subsemnatul la procuratura pt. ca au fost prinsi cu ciordeala, devin brusc niste piftii bolnavicioase.

Realitatea este ca tot ce citim in media despre cazul Alexandra si Luiza pare o piesa de teatru absurd anume jucata pentru a debusola pe privitori. Cascadorii plansului. Pana la urma vor concluziona ticalosii astia ca cele 2 fete s-au rapit singure, s-au violat si s-au omorat singure, dupa care s-au ars singure ca sa scape de urme. Oricum, este clar ca ele si familiile lor sunt de vina. Inca o amenda!

Daca Veorica avea vreo urma de onoare si-ar fi pus demisia pe masa ca investigatia criminalistica treneaza dupa 2 luni si dupa tampeniile in lant comise de indivizi ce reprezinta autoritatile locale din Caracal si imprejurimi. Mai avem si cazul de anul trecut cu manifestatia anti-PSD reprimata brutal de talharii din Jandarmerie si probabil ceva membri de gasti mafiote imbracati in uniforma - tot fara rezultat dupa 14 luni.

Iar domnul Iohannis, aka Ficusul, ce sa zic. A dat din gura pe la nu-stiu-ce-sedinta CSAT, nu s-a intamplat nimic. Au trecut doua luni. Mai da din gura o data. Nu se va intampla tot nimic. Boon. Ce facem? Desecretizam si noi ceva? Intrebam public, cu nume si prenume, ce s-a intamplat cu politistii X, Y si Z, cu procurorii, cu jandarmii si sefii lor - toti implicati fie in taraganare, fie in tergiversare sau pur si simplu in incercare de musamalizare? Avem pana la urma vreo echipa de oameni competenti care sa investigheze serios si sa inceapa sa si comunice cu publicul? Sa ceara informatii? Sa ceara sprijin?
Din gandirea filosofului Felix
albescu [anonim], Marţi, 1 octombrie 2019, 19:00
+8/10
Un fel de Daea al jurisprudentei!
comenteaza
Cookie Settings