1 € 1 USD vineri 10 iul 2020
Versiune
Mobile
Da' tu mestere, care ai organizat
ostrogotul [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 9:41
+5/17
referndumul din ratiuni politice, ca nici tu nu credeai in Brexit? Asta nu a fost ca sa ii iau apararea lui Johnson, ca el e mai papagal ca tine, ci numai ca sa punem lucrurile in ordine "cronologica"
fostul premier
aresul [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 11:07
-3/13
declara ca ,,a pierdut" referdumul organizat in 2016.
Marionetele bogatanilor nu inceteaza a ne surprinde prin prostie si devotament. Theresa May si Boris Johnson au atins ultimul nivel! Nivelul in care te faci de ras pe tine si o tara intreaga.
Pana si bebelusii au reusit sa inteleaga faptul ca cei ce instrumenteaza fondurile Uniunii Europene nu vor permite BREXIT, GREXIT...ba, in plus, s-au gandit sa faca si un click (ban cinstit) cu acest circ in main stream media.
Dar Cameron ce e?
Intermezzo [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 11:10
+3/25
El n-a organizat referendumul cu Brexitul tot pentru a-si promova cariera politica? Mincinos poate n-o fi dar ce e? Oportunist? Cacealmist? Naiv? Ageamiu? Ce e? Macar BoJo acum e cinstit si se zbate ca poporul sa capete ce a votat fiindca a fost zgindarit de Cameron. A votat poporul Brexit? A votat. A sustine ca poporul a fost inselat si a-l duce acum cu zaharelul ca sa nu capete Brexit, asta ar fi chiar o mai mare inselatorie. Marele IMPOSTOR in toata afacerea este Parlamentul britanic fiindca desi poporul a votat Brexit, Parlamentul se zbate, folosind toate tertipurile posibile si imposibile, ca sa nu fie niciun Brexit. Exact cum se zbate si Parlamentul nostru ca sa nu fie transpus in viata referendumul din 2009 , care l-ar fi redus la statutul de garsoniera. Adica , cu o singura camera.
boris,
nahir [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 12:44
+7/13
un fanfaron.
Ăia periculoși sunt în spatele lui.
boris si david
nash pandelica [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 13:35
-2/6
un pacalici si'un pacalit.
ce conteaza, e votul poporului.
Vorba lui Churchill, Sir Winston
ipolitic [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 13:57
+2/6
“It has been said that Democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time.”
O adaptare pentru prezent si viitor:
Democratia este cea mai proasta forma de guvernare, pe langa toate celelalte, cu exceptia celuia pe care nu am experimentat inca.
Unu si cu unu fac doi
Setalcott [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 16:04
-1/5
O spune Cameron cu gura lui: Brexitul este castigator electoral; politicienii si mass media au infaptuit o lovitura de stat impotriva popporului. Sa pui in aplicare vointa electoratului a ajuns o rusine.

https://www.youtube.com/watch?v=4qN3ohcKCRw
..... Parlament impostor ? ......
cbogdan [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 18:54
+3/3
Sute de ani Parlamentul britanic a fost instrumentul principal al "democratiei reprezentative" - parlamentarii sunt alesi sa reprezinte electoratul si sa voteze legi potrivit PROPRIILOR CONVINGERI. Acum, dupa sute de ani si in urma unui referendum CONSULTATIV li se cere acelorasi parlamentari sa se transforme din REPREZENTANTI in DELEGATI - persoane care voteaza conform unui mandat imperativ si impotriva propriilor convingeri. Contradictia este enorma pentru ca, dupa ce va trece acest "accident" (referendumul) o sa li se ceara sa redevina "reprezentanti".
fără legătură
georghe [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 19:57
0/2
Fals, unu și cu doi fac cât vrea Pop Liviu Marian, min. genunche
Aici ai dat-o in bara
Intermezzo [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 22:26
0/4
In Anglia orice referendum e IMPERATIV. Altminteri ar fi o pierdere de vreme. Hai, da-ne exemplu de referendum ignorat de Parlamentul britanic datorita propriilor convingeri ale parlamentarilor. Altul decit asta de acum, pe care nici n-au curaj sa recunoasca ca il saboteaza. Chestia cu reprezentativitatea, aia e la legi, nu le referendumuri. Pina si la referendumul nostru CCR a admis ca reprezinta o forma de exprimare a suveranitatii poporului si ca nu va putea fi ignorat la prima modificare a Constitutiei.
.... informeaza-te ......
cbogdan [utilizator], Duminică, 15 septembrie 2019, 23:30
0/0
In UK exista "suveranitate parlamentara". Un referendum este aprobat de Parlament atat la inceput (initiere) cat si la sfarsit (rezultatul referendumului) si are o valoare POLITICA nu LEGALA (adica Parmamentul poate accepta sau nu rezultatul, nu este obligatoriu). Rezultatul unui referendum trebuie sa fie confirmat de Parlament printr-o lege ( pe care o voteaza sau nu). Faci confuzie intre aspectul politic si cel legal (ca multi altii).
https://en.wikipedia.org/wiki/Referendums_in_the_United_Kingdom
ipocriti sunt amandoi
James Bond [utilizator], Luni, 16 septembrie 2019, 11:59
-1/1
Dar James Cameron nu isi aduce aminte cum a amenintat membrii Consiliului UE in 2015 cand a spus ca daca nu obtine X, Y, Z si altele asemenea, va organiza referendum de iesirea UK din UE si daca iese pozitiv, A DOUA ZI va activa articolul 50 din TFUE??

James este la fel de ipocrit ca si Boris, si ma refer la Cameron, nu la Bond :))
.... mielul .....
cbogdan [utilizator], Luni, 16 septembrie 2019, 12:08
0/0
Esti dator mielul - il cheama David (Cameron) nu James.
comenteaza
Cookie Settings