Tânără amendată de Jandarmerie pentru organizarea protestului din 10 august de la Cluj: În total mi-au dat amenzi de 9.000 lei - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4131marţi 18 feb 2020
Boc nu i-a pus pe jandarmi
un_carnat [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:01
+9/11
Sa-i bata pe protestatari.

Sa mai zica cineva ca jandarmii sunt ok
jandarmeria pumnului in gura
carmen_i [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:11
+12/16
Cand se strangeau pesedistii sa-l sustina pe Dragnea (in timpul proceselor de la ICCJ), parca Jandarmeria nu era asa de hotarata.
la protestele
liviu_ [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:19
+8/10
pro psd
mai aveau ptuin si le intindeau covoru rosu protestatarilor...

cam ipocriti tovarasi jandarmi... cam ipocriti!
Astia din jandarmerie...
Jolly Roger [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:32
+8/10
...ies si ei la 39 ani la pensie pt treburile astea?
Hmmm
Sah [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:57
-7/13
Asta este...legea trebuie respectata chiar si de catre hastagisti! ;)
daca nu plateste
cucuveauamov [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 13:24
-5/11
la puscarie!
P.S. e nevoie de bani, caci pensiile lui Lazarica si Coldea trebuie platite la timp
Si care e legea, poti preciza te rog?
LiviuX [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 13:43
+2/8
Apoi da, daca e miting organizat, sa zicem. Dar de mitinguri spontane ai auzit? Organizate, de fapt nici macar nu poti spune ca sunt organizate, pur si simplu lumea se anunta pe Facebook si altele si se aduna undeva. Apoi, cum bine zic cei de mai sus, alea pentru dragnea au fost inregistrate? Sau legea de care spui e valabila doar pentru unii, ca doar de, "unii sunt mai egali decat altii" a fost ridicat la rang de lege de catre psd-isti.
Din pacate nu ai dreptate...
LiviuX [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 14:40
+5/7
Pai daca merge la puscarie, deci nu plateste, cu ce ii ajuta asta pe alde lazarica, coldea, parlamentari si pe toti cei cu pensii speciale? Eu as zice sa o trimita la munca fortata (pacat ca nu mai exista canalul), sa faca bani ca sa aiba de unde sa fie platiti cei de mai sus. Oricum, sa fie clar, in nici un caz sa nu se atinga de averile celor care au furat ca sa recupereze din bani. Banii aia stau foarte bine acolo unde sunt.
Dictatura democratiei
Gabu [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 15:06
+2/4
Daca e democratie, atunci dreptul la libera intrunire sau
protest, organizat sau spontan, ar trebui sa fie sfinte neinchistate de niciun fel de norme organizatorice!
Actualele norme dupa care functioneaza jandarmeria denota faptul ca in Romania s-a instaurat la putere o corupta clasa politica ce incearca prin toate mijloacele sa ramana la putere pentru a-si garanta mentinere celor "agonisite".
O necesara modificare a acestor norme ar trebui sa inceapa cu renuntarea la asa numita legitimare a individului pe strada exceptand cazurile de violenta.
aham
liviu_ [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 17:48
0/4
cu exceptie protestele bosorogilor si slugilor psd (asa ca tine) ei nu tre sa respecte legea

daca se rspecta legea, nu mai era nevoie de proteste tovarase!
Hmmm
Sah [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 4:07
0/0
Interzis la mitinguri spontane. Magistraţii instanţei supreme au decis că adunările publice trebuie declarate în prealabil
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, luni, că adunările publice trebuie declarate în prealabil, atunci când urmează să se desfăşoare în pieţe ori pe căi publice sau în alte locuri din vecinătatea sediilor sau imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. Decizia e obligatorie.
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis, luni, recursul în interesul legii formulat de Colegiul de conducere al Curţii de Apel Bucureşti.
Astfel, instanţa supremă a decis că există obligaţia de declarare prealabilă a adunărilor publice, atunci când acestea urmează să se desfăşoare în pieţe ori pe căile publice, respectiv drum public, parte carosabilă şi trotuar, sau în alte locuri situate în imediata vecinătate a sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat.
Lasa ce spun astia, vreau legea
LiviuX [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 14:15
0/0
care interzice adunarile nedeclarate si neautorizate. Si spune-mi te rog, cine trebuie sa declare asta? Deci apar anunturi pe Facebook, preluate si transmise mai departe de zeci, sute sau chiar mii de oameni, anunturi care spun de ex. "Hai sa ne adunam in Piata Victoriei". Toata lumea se duce acolo, deci e o adunare publica nedeclarata. Cine ar trebui sa o declare? Ca nu exista practic un organizator. Sau nu mai am nici macar voie sa ma duc in Piata Victoriei, ca vezi bine daca mai sunt acolo si alti oameni si se va considera ca e un miting neautorizat si voi fi amendat! Nu-ti dai seama ca e absurd??!! Deci chiar daca asa o lege ar exista ar fi absurd. Plus o multime de alte probleme care se ridica in acest caz, ca de ex. de la cate persoane in sus e considerata adunare: 5, 10, 100, 1000, 10000...?
comenteaza
Cookie Settings