Gabriela Firea vrea să-i acorde guvernatorului Mugur Isărescu titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului - Hotnews Mobile
1 € 4,7786 1 USD 4,3095miercuri 22 ian 2020
Așa trebuie: terminatorul mediului bancar românesc
Raoke [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 11:36
-1/7
trebuie medaliat. Este firesc. Urmează groparii economiei naționale: Petrică și Ilici. Așa va fi tacâmul complet.
Cu o conditie
PowerIon [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 11:45
-2/8
BNR sa recedeze statului terenurile de la Arena Progresul.
Starea in care se afla e o rușine națională. Trebuie reconstruite 2 terenuri de tenis cu tribune moderne de mare capacitate (central si semicentral) iar terenurile secundare reamenajate cu tribune decente.
Avem mii de copii care se antrenează zilnic și participă la turnee, e păcat sa pierdem organizarea turneelor WTA, pe cel ATP deja l-am pierdut.
De ce ?
florinos [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 11:48
0/6
Cu ce ocazie ? Alta treaba nu are PMB ?
Din cauza Dl. Isarescu
Gogu27 [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 11:49
-3/9
imi calc pe inima si spun "Bravo!" pentru initiativa.
Am mare respect pentru Dl. Isarescu
KTerinca [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:00
-1/9
Multi il contesta.
Eu insa, am mare respect pentru Dl. Isarescu.
Ar trebui sa fie facut Cetatean de Onoare al Romaniei, daca ar exista o asemenea distinctie.
Parerea mea e ca Romania s-ar fi scufundat demult, daca nu ar fi fost Dl. Isarescu la BNR.
Respect !
Seful camatarilor, cetatean de onoare
Frankie [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:07
-1/7
Acest dinozaur de Isarescu a creat in Romania un mediu camataresco-bancare unde exista cele mai mai dobanzi din Europa si bancile scot profituri uriase din tara. Chiar merita sa fie cetatean de onoare !
Nu are alta treaba, RADET functioneaza struna
Frankie [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:07
+2/6
Nu are alta treaba, RADET functioneaza struna (si asta e un singur exemplu)
Respect pentru sefu` la camatari ?
Frankie [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:09
-1/7
Respect pentru ca bancile jecmanesc populatia cu sprijinul si protectia dinozaurului nemuritor Isarescu ?
Acest mastodont va iesi din BNR doar cu picioarele inainte.
Frankie boy,
Gogu27 [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:52
-1/7
intreaga tara trebuie sa fie recunoscatoare Domnului Isarescu care a tinut Romania la suprafata, blocand atacurile interne (constiente sau incontiente,venite din partea politicului) , dar si atacurile din exteriorul tarii (100% constiente,venite din partea rechinilor spceculartori) in special prin activitati necunoscute marelui public.
Fara Dl. Isarescu in functie, Romania esua de mult.
Pe langa asta este de apreciat si scoala pe care a creat-o in domeniul banci - finante (BNR are super profesionisti de nivel mondial).
Frankie,
bancher [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 13:53
+1/3
tu ai luat vreodata imprumut de la camatari, ca sa vezi cum este?
La banci e simplu: daca iti platesti ratele la timp, nu te deranjeaza nimeni si, in plus, poti sa dai banii inapoi in avans fara comision. Am avut credite la 4 banci, si, atata timp cat imi plateam ratele la scadenta, nu m-a deranjat nimeni. Absolut nimeni.
In schimb cunosc oameni care au ajuns faliti ptr ca s-au imprumutat de la camatari. In ziua scadentei camatarii plecau de acasa, fugeau la munte, nu ii gaseseai o saptamana sa le dai banii; se intorceau acasa peste un timp si iti executau garantia pe motiv ca nu le-ai dat banii la timp. Stiu un baiat care si-a ipotecat casa la camatari pentru un imprumut...in apropiere de ziua scadentei camatarul l-a scos in oras la un cognac si i-a spus ca, daca nu are bani sa ramburseze imprumutul nu-i problema, ca el l-a imprumutat ptr ca ii place de baiat si nu neaparat sa faca profit rapid. Lasa ca imi dai tu banii, cand ii ai, a zis tiganul. Baiatul l-a crezut, nu a dat banii, si peste 3 luni tiganul a executat garantia si l-a scos din casa pe baiat. Acum acesta sta cu chirie si tiganul a vandut apartamentul cu vreo 100 000 euro...
Pana la urma asta sunt camatarii... sunt mai mult interesati de executarea garantiilor, decat de a incasa imprumutul inapoi (de asta accepta case, apartamente si masini ca si garantii).
Eu nu sfatuiesc pe nimeni sa se imprumute de la camatari, sub nicio forma. Intai te imprumuti la rude/prieteni/colegi, apoi la banca, apoi la IFN-uri...si lista se opreste aici.
Trecut-au ani și ani de-atunci...
Don Ciccio [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 15:21
+1/1
În anul 1999, Firea a fost consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu(!), iar în perioada februarie-decembrie a aceluiași an, 1999, a fost purtător de cuvânt al Guvernului și Secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.
Al orasului Bucuresti?
PowerIon [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 19:49
+1/1
Ce a facut D-l Isarescu pt. Capitală? Un restaurant cu circuit inchis in incinta terenurilor de tenis unde se gaseste vinul "casei"?
comenteaza
Cookie Settings