Șeful Registrului Auto Român Sibiu și alți trei angajați ai instituției, reținuți în dosarul mitei pentru înmatriculări - Hotnews Mobile
1 € 4,7786 1 USD 4,3095miercuri 22 ian 2020
Iata de ce vor patine cu rotile inmatriculate.
Marionette [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 11:47
0/0
1. Taxe ascunse: Deja dai cam 80% din munca ta ca impozit pe salariu [(profit-care e si pe profit si pe dividende cu CAS si CASS) de vreo 50%] si TVA plus accize (de inca 19+10-11%). La astea se mai adauga taxe si taxulete cum ar fi aceste taxe pentru inmatricularea carucioarelor de copii si patinelor cu rotile. Deci dorinta 1 a borfasilor care formeaza clasa conducatoare este sa fii sclav. 100% din ce muncesti sa fie pentru ei.
2. Spaga. Eee, pai vrei carucior fara stampila de la Ministerul Apararii Nationale? Nu se poate, sau se poate daca-mi dai spaga. Vedeti cazul din articol.
3. Activitate inutila remunerata. Normal ca pentru a tine seama tuturor carucioarelor de bebelusi, trotinetelor de bebelusi, patinelor cu rotile, dronelor, bicicletelor, motopartelor, skate board-urilor din tara cineva isi toceste sanatatea si viata pe bani. Dar degeaba. Nu foloseste la nimeni. Deci in loc sa construiesti un shinkansen ca stat arunci banii platind 30 de oameni pe judet sa-si toace sanatatea dar absolut inutil.
comenteaza
Cookie Settings