1 € 1 USD 4,1874luni 28 sep 2020
Versiune
Mobile
si Hitler a fost...
..13 [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 9:44
+4/10
Un om puternic, sarac care dorea sa fie implicat numai ca ceva nu a functionat...

A mai fost unul, de curand, in Grecia care vroia sa faca nustiuce si dupe 10 ani grecii au renuntat aproape de tot la dansul...

Toate aceste sentimente duc la aparatia monstrilor care se considera pur si simplu niste Dzei pe pamant - si noi avem pavianul nostru sub forma unei non-conflictuale blonde, saraca, muncitoare si ubitoare de animale, ma scuzati de oameni obedienti...
Comment sters de user
Fapte [anonim], Joi, 12 septembrie 2019, 10:53
+4/6
dictatorul nu este un salvator
minos [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 11:20
+2/4
..orice conducator oricat de bine intentionat, la inceput, va sfarsi in a deveni un dictator detestat dupa o perioada de timp. Nu exista conducator luminat care sa le stie pe toate. Societatile foarte dezvoltate si foarte prospere au ajuns asa datorita bunei organizari si implicarii a cator mai multi cetateni in conducere. Puteti nominaliza cine stie ce eroi elvetieni, norvegieni sau olandezi? Sti ecineva numele politicienilor din Singapore sau ce mari lideri au avut Australia sau Canada? Cati dintre noi ii stim pe nume, pe prim ministrii Marii Britanii din sec 18-19 cand aceasta a fost puterea mondiala nr 1 si cea mai bogata tara? In aceste tari cetatenii si comunitatile sunt mai importante fata de asa zisi conducatori care schimba totul in bine. Mitul salvatorului vine din crestinism si chiar dinainte, de aceea multi europeni cred in el. Insa Mesia nu este nici Viktor Orban, nici Putin, nici Ceausescu. Puterea schimbarii in bine si a evolutiei vine din interiorul fiecarui cetatean.
Statistici făcute amatoristic
paul.oprea1315436837480 [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 11:24
+3/5
Suma procentelor e mai mică decât 100% în majoritatea țărilor din statistică. Ce aiureală!! Ok, înțeleg ideea de bază, dar dacă și statistica însăși are nevoie de lideri puternici care să încalce regulile aritmeticii... avem ce merităm, se pare
Rusine autorilor (IPSOS) pt acest "survey" de tot
Habermas [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:32
+1/5
kktu. Pura zgandarire comerciala, nicio valoare sociologica.

Niste remarci, in ordine cum imi vine la mana:

1. Un sondaj in care 60% dintre Americani, 63% dintre Britanici si Germani spun ca "The system is broken" si ... aaaa, what, hhhh, anyway, what was I saying? Fara nici un fel de logical. Adica WTF is this?!

IPSOS a ales, cu alte cuvinte, cel mai uzat cliseu, din care fiecare poate intelege absolut ce vrea, il baga la inaintarea si apoi vine cu interpretarea ca "the average citizen zice / se simte ..." Care-i ala "average citizen" cand de fapt sensul este diferit in populatia studiata??? Este un sofism absolut nerusinat!

2. Nu este Romania dar este Serbia si Ungaria ?! Deci au eles din burta. Sau mai rau, au luat doar tarile care au aparut in stirile negative internationale: Argentina, Polonia, Ungaria, Serbbia, etc, ca sa se asigure ca potrivirea asteptata de ei cu cliseul ales sa fie cat mai mare. Adica asa: ia tarile care in mod evident sunt problematice si intreaba cetatenii: va simtiti bine? Bine ca s-au abtinut sa ia numai Afganistanul, Irakul, Siria, Libia, Venezuela si Georgia sa le intrebe daca "Sistemul este stricat".

3. Descrierea metodei pretinde ca esantionul este ajustat statistic incat sa reflecte "cetateanul global", ceea ce este bullshit, pentru ca nu au explicat de ce au ales cele 27 de tari (din 200) si dece doar alea, cum au ales tarile incat alea sa reflecte cetateanul global. Deci este abureala, scopul este pura reclama la compania proprie folosinduse de cliseele zilei.

4. Dintre cele 3 persoane de contact puse acolo, Director si vice-presedinti, niciuna nu are doctorat (altfel ar fi scris Dr. in fata numelui, 100% sigur). In plus am cautat daca exista studii stiintifice autorate de fiecare din cei trei. Nimic pentru Director si un vice-presedinte si ceva foarte vag de Senior Vice-president (Nicolas Boyton), si nimic ca si prim-autor.

Subiectul est fff complex.
Astia nu sunt calificati pt asa ceva!
E pur bla bla comercial.
Par a fi visele unor oameni excentrici.
asavreau [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 13:41
0/4
Se visează viitori dictatori care aduc fericirea poporului care-i iubește!Experiența ne spune că asemenea lideri trebuie trimiși direct la gunoi.Eu unul prefer un lider care respectă și aplică legea și nu spune mereu că legile sunt proaste.Sondajul pare făcut în rândul infractorilor.
Cum as formula eu chestionarul
Setalcott [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 18:42
0/0
"We Need a Strong Leader Willing to Listen to the People."
In formularea lor, ce anume inseamna "break the rules"? Reguli de buna cuviinta? Modul obisnuit de a face politica? Incalcarea legii? Se prea poate ca ce intelege IPSOS prin asta sa fie diferit de ce inteleg respondentii, iar ce inteleg cei care raspund da sa fie diferit de cei care raspund nu. A incalcat Trump regulile? Pana acum nu a fost condamnat de nici o incalcare a legii. Le-a incalcat Boris Johnson? Pana acum a recurs doar la mijloace incetatenite pentru a pune in aplicare vointa poporului, dar politicienii, in isonul presei, nu vor in ruptul capului si il acuza de cele mai grave abateri de la democratie.
When Jobs Are Scarce, Government Should Prioritize People from this Country Over Immigrants.
Treaba angajatorilor e sa faca profit si sa angajeze pe cine lucreaza pentru mai putin, asa ca n-o sa le cer lor sa prioritizeze. Dar exista o institutie a carei misiune e prioritizeze proprii cetateni fata de altii, si anume guvernul, si care creeaza reguli care nu lasa un angajator sa angajeze pe oricine.

Unde au pus ei verde eu as pune rosu si viceversa.
comenteaza
Cookie Settings