VIDEO Dăncilă anunță nominalizarea unor parlamentari ALDE pentru portofoliile vacante și îi trimite președintelui șase propuneri de miniștri - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 4,4186vineri 28 feb 2020
la justitie Veorika il aduce pe
un domn [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:18
+21/25
Ciordache
Aiurea
SCRAMBLED [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:24
+11/15
Aiurea.
mda...
liviu_ [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:25
+14/18
let there be circ!
pai
nahir [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:30
+23/27
gavrileasca de la alde taman ce si-a dat demisia din acelasi post. E vorba de alta gavrilescu astfel incat aceasta sa fie acceptata de presedinte?
Speculantii astia de pesedaci se cred inteligenti, dar sunt prosti de bubuie.
Este evidenta fuga de raspundere a vasilicai in fata Parlamentului.
vorbeste lumea ...
nu conteaza cine zice [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:35
+17/19
batjocura si disperare ... ultimele zvarcoliri ... le vine sfarsituuuu' ...
pare singurul jucator politic activ...
demaGOGU [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:35
-10/12
...restul sunt anesteziati!
Prostie terorista.
alibaba_zeul_meu [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:41
+11/11
Incearca sa-l motiveze pe presedinte ca sa accepte propunerile lor tinand ostatici pensionarii si salariatii care nu si-au primit drepturile in ultima luna.

"Terorismul este o tactică de luptă neconvențională folosită pentru atingerea unor obiective politice. El se bazează pe acte de violență spectaculară acționate asupra unor populații neimplicate în mod direct în conflict dar cu potențial de presiune asupra conducerii, câteodată conducerea face acte de terorism asupra populației(stat , organizații, categorii sociale sau, împotriva unui grup de persoane civile) în sensul scontat de teroriști - producerea unui efect psihologic generalizat de panică și intimidare, augmentat de folosirea manipulativă a mediei, cu scopul atingerii unui obiectiv greu de realizat prin mijloace democratice sau convenționale."

(https://ro.wikipedia.org/wiki/Terorism)
gavrileasca
zigot [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:44
+9/11
la cat este de priceputa este in stare de orice pentru
a ocupa un post;
nu este capabila profesional de NIMIC si totusi mereu
ramane si zace(adica nu face nimic).
melescanu "performantul", este un "fost" diplomat,dar
doamna- NIMIC adica nimica.
dna dancila o mai fi in perioada de garantie sau are
ITPersonala expirata?
romani suntem aproape, aproape de orice!
Veorica....
Gigi Kent [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 16:56
-6/8
Veorica incearca cumva sa ia ALDE ca ostatic la guvernare. Adevarul fiind ca in afara de PSD nimeni nu vrea sa guverneze acum …

Manevrele Veoricai sunt suprinzatoare si nu poti sa nu le admiri. Sunt curios cum raspund ALDE / Tariceanu.

Mai degraba cred ca era normal sa incerce sa aiba un guvern exclusiv PSD dar cu sustinerea altora in Parlament. Un fel de "Friends with Benefits" in politica.
si uite asa analfatebeata continua
mnicku [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 17:07
-13/21
in timp ce ficusul doarme in continuu

astia parca lucreaza in tandem
ALDE?
Ochii_pe_voi [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 17:13
+6/10
Tot o Cium[ Roșie, începînd cu CPT, infractor aparat de imunitatea parlamentara. Impreuna cu hoții din PSd fac casa buna ca sa distruga totul
Moartea căprioarei
Yoi [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 17:15
+2/6
Uite o să o fac pe prorocul pentru că Iohannis deja le-a spus că nu intră în jocul lor aşa că chiar dacă iar trimite Dancilă pe Isus, Buda şi Matusalem ca nominalizări pentru miniştri nu poate să îi nominalizeze pentru că ar încălca legea şi primul lucru care l-ar face PSD e să se folosească de o astfel de greşeală până l-ar distruge şi vor reuşi mai ales că le-a dat toată justiţia pe mână iar dacă nu aţi observat Iohannis nu e genul să îşi pună pielea în pericol doar de dragul altora că tine mult la ea.
În cel mult două săptămâni Dăncilă va intra pe uşa lui Tăriceanu iar primul lucru care îl va auzi e "VREAU CAPUL LUI MELEŞCANU" iar dacă Dăncilă nu se întoarce pe uşă înapoi s-a încheiat criza cu un Tăriceanu stăpân pe două partide şi o Dăncilă la uşa lui Tăriceanu.
Acuma ALDE joacă să supravieţuiască iar în umbra celor de la PSD sunt morţi aşa că lor le e indiferent dacă nu vor mai fi la putere mai ales că nu mai au ce jecmănii că băieţii supravieţuiesc pe bani pe datorie şi doar să stea acolo de proşti pentru PSD mai bine lucrează la imagine iar să murdărească pe ăilalţi nu mai merge ca propagandă că s-a răsuflat şi nu e toată ţara demenţă să pună botul aşa că singura lor şansă a lor e ori să devină masculul alfa deasupra tuturor sau să lovească în personajul real negativ că poate îşi recuperează măcar electoratul de dinainte aşa că Dăncilă dacă vrea să mai supravieţuiască trebuie să meargă la suleiman Tăriceanu să îşi ia lumină altfel rămâne cu sărmanul Meleşcan care tocmai a rămas fără protecţie şi când nu o mai ai e bine să nu ai păcate.
?????????
Dizidentul [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 17:17
+5/7
intelege poporul ce se intimpla? cine guverneaza? numiti numai ca sa fie la numar? saptamina trecuta a demisionat si acum se intoarce pe scaun? A spart ALDE coalitia sau a plecat numai Tariceanu? Merita Romania si poporul asemenea circ? Dancila merge pe holurile cladirii Guvernului si intreaba cine vrea sa fie ministru? Au fost alesi (in 2016) sa conduca tara nu sa faca teatru asistam la o piesa scrisa de Caragiale si jucata de Birlic. Grotesc ce se intimpla in ziua de azi si se aud numai parole "avem obligatia in fata celor care ne-au ales" si Ceausescu ar fi fost mindru de asemenea expresii si asta numai pentru a pastra puterea, populatia este atit de pasiva la hemoragia de prostii produse de alesii poporului?
Trebie si trebie
Akylas [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 17:47
+5/7
Poate o invata cineva pe analfabeta ca in limba romana se spune TREBUIE si nu trebie....
Sau poate nu ? Ca tot are zilele numarate in fruntea guvernului, dupa care trebie sa dispara inapoi la Videle, la oale....
Bai, ti-a explicat omul! Te duci la parlament!
Alui [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 17:47
+8/10
Nu la presedinte! In sfarsit, o sa fie trimisa din nou de Iohannis la parlament! E proasta, conform definitiei lui Einstein: “Nu e prost cine greseste odata (desi ca prim ministru, ar trebui sa stii legile, daca nu, ai consilieri care trebuie sa le stie), ci cine repeta o greseala asteptand un rezultat diferit!”.
mda,
Zero_Kelvin [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 18:21
+2/8
pentru ca USL !
Pentru interesul Romaniei
florinos [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 18:23
+7/9
PSD a dus Romania la cea mai mare inflatie din Europa la aproape 4%, ne-am tot imprumutat la 3 luni pentru ca ANAF nu vrea sa colecteze banii de impozite iar Ministerul de Finante nu stie cum sa atraga investitori.

Cand un PSDist spune ca face ceva pentru Interesul Romaniei trebuie sa te gandesti automat ca el s-a gandit intai la interesul sau, in cazul de față Viorica nu vrea sa piarda postul de Prim Ministru pentru ca ar duce PSD la un dezastru la alegerile din Noiembrie de peste 2-3 luni.
Vasilica remaiaza,inainte de a se recuza ?
Plagarus [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 18:55
+5/5
Cupa ma sperie la cat poate cupaja in energie.(n.v. Coplexul Energetic Oltenia si ispravile de acolo ! )
Ba,
Jar [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 20:18
+4/4
colectatul banilor din impozite nu-i pe vrerea Anfului...
Ne imprumutam pentru ca sectorul priovat produce mult mai putin decat decat cheltuim.E limpede?
Da ...
Alius [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 6:53
+3/5
..., este surprinzator ca si-a dat seama ca nu are majoritate, ca nu poate sa treaca prin Parlament guvernul si astfel prin aceasta "miscare" incearca sa evite ceea ce scrie clar in Constitute ce trebuie facut in astfel de situatii.

Iti dau dreptate: este de admirat ca in sfarsit a aflat ca nu mai are majoritate nici in Senat., dupa ce Melescanul nu a reusit sa fie ales din primul tur (" la testul pe grupuri politice, PSD a pierdut majoritatea si in Sena").

Si da, numai borfasii admira alti borfasi, inculti, impostori, submediocri si analfabet. Este de admirat cat admiratie emani pentru tot felul de caractere dubioase, infecte etc... Probabil ca e un efect de oglinda pentru tine.
Despre cine vorbesti?
varavara [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 8:56
+3/3
Despre veorica neconflictuala care l-ar pune ministru si pe soferul ei daca interesele lor o cer?
Marioneta asta este jucator politic activ? Uita-te mai bine si vei vedea sforile cu care este manuita.
Mai gigi
varavara [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 9:31
+1/3
daca o admiri asa mult pe veorica-vasilica de ce nu o iei tu la tine acasa si ne scutesti pe noi de prezenta ei? Ai face si tu un bine tarii...
bre, dar proasta asta de Veorika nu a inteles
..13 [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 11:39
0/0
Nimicutza -ea nu poate sa inteleaga ca ea pe mine NU MA REPREZINTA.

In al doilea rand proasta satului refuxa sa inteleaga ca exista intotdeauna o erodare a partidului aflat la conducere si ca VOTUL DIN 26 MAI 2019 a aratat ca romanii isi doresc cu totul si cu totul altceva.

In rest numai de bine sa aiba parte Veorika - poate si mai de racoare sa dea!!!!

PS
Inca nu si-a retras cererea de la CCR???
Spera ca CCR-ul sa ii dea dreptate in aplicarea acestor miscari care numai pot sa fie considerate decat marsave???

PPS
Acum din disperarea coanei Veorika se poate intelege de ce politicienii s-au opus din tot rarunchiii lor la oprirea migratiei politice...Cum vine asta: partidul alde zice pa pesede-ului si coana Veorika vrea sa ne facem sa credem ca mai iexista sprijin politic din partea ALDE???

Rog opozitia sa obtina document scris din partea sefului de partid alde precum ca acel partid NU MAI SPRIJINA GUBERNAREA pesede si nici pe coana Veorika si oricare ar mai urmatorul sau urmatoarea propusa din partea pesede...

PPPS
cat de tare a gresit JK - Presu de serviciu - cand nu a initiat cu maxima responsabiltiate politica inclusiv folosinf comunicatele presedentiei pentru a se opune ciumei rosii...Mare pacat!

Din aceste erori mici dar importante JK a pierdut controlul si acum romanii sunt obligatii sa suprote aberatiile unei proaste - trebuia sa se opuna clar si raspicat nominalizarii proastei satului in fruntea guvernului...
dezastrul...
..13 [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 11:42
0/0
Este deja instalat este numai o chestiune de timp sa ne paraseasca Veorika...

Cu cat pleaca mai repede Veorika cu atat se micsoreaza dezastrul economic si institutional din RO.

Dezastrul pe care il va vizualiza pesede-ul in Noiembrie le creeaza multe frisoane multora...

Zau ca se poate cu mai multa racoare pentru ciuma rosie!
de fapt ceea ce incearca acum in disperare
..13 [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 11:51
0/0
Coana Veorika este sa gaseasca argumente la decizia ei de a trimite o solicitare CCR-ul ref. asa-zisul conflict institutional intre Presedentie si Gubern.

Zau ca nu tine!

Se vede disperarea pacientei ratacita la gubern!

Nu este nimic surprinzator - sa ne aducem aminte ca TT nu doarme, serveste in continuare partidului si daca odata TT a facut ceea ce a facut cu LCK acum cred ca orice ar face nu prea mai are sanse de succes.

Presul tace si cred ca o va lovi in plex pe Veorika - nu se poate continua prea mult in dansul acesta.

Nu este nici o lupta politica - este lupta cu incompetentii ajunsi din greseala - sau maidegraba propulsati cu grija - in fruntea unor institutii vitale ale statului roman.

Astept cu mult interes decesul politic al pesede-ului si plecarea grabita a proastei satului, numita Veorika!

Pace dobitoacelor incrancenate pe putere!
mai draga...
..13 [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 11:54
0/0
da crezi cumva, matale, ca dansa, proasta satului, se lasa dusa, asa de orisicine orisiunde???

Hai sa fim seriosi - dansa Vasilica are mari pretentii si ifose - vede peste tot romani care de abia o asteapta sa fie condusi de dansa ...

Cred ca balamucul este locul unde trebe sa stea Veorika - cred ca o sa faca o cadere nervoasa dupa ce va parasi munca ei la carma Gubernului...

Zile mai bune sa avem ca belele au tot curs...
cel mai tare mi-a placut
..13 [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 12:04
0/0
Cum i-a ramas marul in gusha lui Veorika cand a pomenit de reprezentantul RO care este niminalizat ca si Comisar din partea RO...

IN comisia de specialitate de la Bruxelles o sa fie alt circ...Sincer imi doream sa nu am parte de astfel de distractii.

#muiepsd
Sunteti mortali, stimati comentatori!
SCRAMBLED [utilizator], Vineri, 13 septembrie 2019, 16:38
+1/1
M-am enervat ca nu mai apareau comentariile mele si am comentat scurt "AIUREA" sa vad daca se publica si replica mea. V-ati repezit cu voturile aprobative.
Nici n-am citit articolul, bre desteptilor.
comenteaza
Cookie Settings