1 € 1 USD 4,0751vineri 07 aug 2020
Versiune
Mobile
Transmiterea datelor
gicad [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 10:51
+2/2
Sistemul romanesc actual este ceea ce eu numesc " un sistem de carpeala". A adunat din tot felul de sisteme externe ceea ce parea sa mearga acolo si l-a aplicat pe sistemul romanesc. E ca si cum ai lua caroseria de la ferrari, scaune de la Bugatti si ai pune totul pe un sasiu de la Logan, asteptand sa obtii on masina puternica, cu performantele masinilor enumerate.
Faptul ca statul roman o sa aiba informatii despre performantele financiare si despre propietattile cetatenilor romani cu domiciliul afara ( cetateni fiscali in alte state) ridica o intrebare simpla: ce se intampla daca statul roman face " o greseala" si impoziteaza direct aceste venituri? Banii pleaca, si pana se reuseste legal recuperarea lor, trec ani buni, ani in care statul foloseste aceste avantaje. CUm se mentiona in articol, increderea in stat e pana la geninchiul broastei ( ca sa citez un clasic). Alt punct observat: de la cei 5 milioane de romani platitori ( sau nu) de taxe in alte tari, acum s-a ajuns la numarul de 9 milioane, numar vehiculat de autoritati. Nu stiu de unde vine numarul, eu unul nu sunt luat in evidenta niciunui consulat si in teorie autoritatile nu stiu unde locuiesc sau ce fac. SUna a 4 milioane de "voturi" ce vor aparea peste noapte :-)
mda
randon [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 10:57
0/2
imposibilitatea de a nu putea vota? nu puteti scrie cu mai multa atentie?
imi pare rau ca acest articol nu a fost citit
revo [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 12:01
0/0
asa cum se cuvine, de mii si mii de romani. Pentru ca este esential sa se inteleaga de ce romanii plecati nu s-au inscris la votul prin corespondenta: este un abuz incalificabil si o discriminare strigatoare la cer sa li se ceara toate acele date extrem de personale, pe care statul ciumeii rosii sa le foloseasca cum vrea el.

Cand mergem la urna, pentru a vota, nu ni se verifica decat identitatea. Atunci, de ce ar trebui ca diaspora sa declare toate acele adte personale, pentru acelasi lucru?

De ce diaspora nu se organizeaza sa ia legatura cu minsitrul pentru diaspora, sa dea de pamant cu el si sa dea in judecata Statul Roman pentru abuz?
comenteaza
Cookie Settings