1 € 1 USD 4,1874luni 28 sep 2020
Versiune
Mobile
e o mica eschiva logica, totusi
Roman_Cetatean [utilizator], Miercuri, 21 august 2019, 7:49
-4/8
Acuzatiile celor care denigreaza PLUS si USR nu se refera doar la colaborarea cu FOSTA "Securitate" ceausista- ci, prin "securisti" ei inteleg inclusiv cei care au legaturi cu actualele servicii de securitate (SRI, SIE, etc).
Ori, cum declaratia aceea nu ii exclude pe actualii/fostii colaboratori au structurilor "securiste" postcomuniste, acuzatiile si suspiciunile se vor mentine, practic nu rezolva nimic, ca e greu de crezut dpdv logic ca un partid cu oameni de 30-40 ani are membrii colaboratori ai Securitatii comuniste.
Stiu si ei si noi ca nu asta e problema, ci alta.

PS: mai greu sa convingi ca nu au (macar) aranjamente cu serviciile in conditiile in care un mare lider USR, acum europarlamentar, cat a fost ministru MFE a acordat finantari extrem de generoase SRI& comp din programele europene - extrem de contestate de o mare parte a societatii civile- finantari destinate intaririi sistemelor de supraveghere electronica a populatiei. S-a ajuns cu reclamatiile si contestatiile inclusiv la nivelul Comisiei, sa vedem si ce rezolutie vor da acestia. Dar, repet, sa dai proiecte necompetitive cu zeci de milioane euro fiecare catre servicii denota ceva...(si nu e unicul exemplu). Asa ca, din pacate, nu conving pe cei mai informati.
Ti-a scapat ceva?
alibaba_zeul_meu [utilizator], Miercuri, 21 august 2019, 8:55
+1/5
"sistemelor de supraveghere electronica a populatiei":

https://adevarul.ro/news/eveniment/cartele-prepay-doar-buletinul-trebuie-faca-guvernul-masura-respecte-constitutia-1_5d4c42a2892c0bb0c655aa9c/index.amphtml

Si e destul de actual.
Colaborarea este una,
Con_stan_tin [utilizator], Miercuri, 21 august 2019, 9:14
-1/5
să fii securist esta alta. Românii preferă partidele cu organizare militară, de aceea securiștii au succes in politică.
Atentie
hamurabi [utilizator], Miercuri, 21 august 2019, 9:36
+4/6
" de a nu fi colaborat în niciun fel cu Securitatea și de a nu colabora cu niciun serviciu secret, " !
confunzi grav sistemele
Roman_Cetatean [utilizator], Miercuri, 21 august 2019, 12:08
-1/3
in cazul Caracal au fost implicati cei din STS+Politie, nu SRI.
SRI are deja capabilitatea de a localiza persoanele care suna cu precizie de ordinul metrilor si are si baza legala- au spus toti asta, doar ca nu poate fi implicat in anchete datorita deciziilor CCR- o pot face doar in situatiile specifice de "siguranta nationala".
Ce se propune acum e sa se doteze si serviciile de urgenta cu astfel de capacitati, chiar daca e o tehnologie putin diferita.
Deci, repet. SRI & comp deja au si fac monitorizarea electronica, la nivel individual, cu precizie. Asa ca nu mai confundati sistemele. Cu asta i-au ajutat deja USR-istii de care va spuneam, PSD si cei care au avut (evident) ceva de castigat din asta (oare ce au primit/primesc la schimb?).
Minusurile si negarea realitatii nu au cum sa o schimbe. Va place sau nu, asa e ea, neplacuta, pute, cu parere de rau, la unii.
comenteaza
Cookie Settings