Reacția liberalilor la plângerea penală anunțată de PSD. Cîțu: O să cer comisie de anchetă la PE - Hotnews Mobile
1 € 4,7777 1 USD 0,7436marţi 10 dec 2019
Nu e secret
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 13 august 2019, 16:30
+1/7
PE știe că Ro e guvernată de hoți și complici al jaf, de gașca de infractori psd+alde. Nu e nici un secret.
"ridicat fuste in cap in PE.stop. castigam, stop"
animatron [utilizator], Marţi, 13 august 2019, 16:56
-2/10
Daca sunt satui de ceva cei de la Bruxelles, la Comisie, sunt de Brexit si de balacareala intre romani.

E un comportament penibil, infantil, mergem sa ne plangem la tati Juncker si la mami von der Leyen ca PSD se joaca urat si a furat din jucarii.

Aparent, orice mizerie, ca e pesedista, liberala sau userista, e ok daca e pentru a-i porcai pe adversari si a castiga niste fractiuni de procent (virtual si ala).

Asta lasand la o parte ca nu se pot "fura" 10% din 200 miliarde euro si observa doar dnii Citu si Rares.

"Executia bugetara a fost masluita", se afirma deci ca avem de-a face cu fals intelectual, fals material si uz de fals, ceea ce ar trebui imediat sa duca la o plangere penala din partea PNL contra functionarilor si ministrilor care au semnat in fals.

Afirmatia "executia bugetara a fost masluita" nu echivaleaza cu acuzatia ca s-ar fi "furat" (e si mai grav decat "masluirea") vreo 20 de miliarde euro.

Nivelul intelectual si de comunicare a multor politicieni, de la Putere si din Opozitie, lasa foarte mult de dorit.

Multi dintre acestia incearca sistematic sa exagereze grosolan, dupa modelul televiziunilor stiriste si titlurilor de presa "click-bait", in speranta ca electorii vor fi impresionati.

Nu le pasa de cum apar ei, de cum apare politica lor, de cum apare Romania, important e "sa moara dujmanii" ca sa vina ei la Putere.

PNL-ul n-a dovedit in guvernarile la care a luat parte ca e cu mult mai breaz decat coalitia PSD-ALDE-UDMR.
Ba chiar au si fost parteneri la guvernare cu acelasi PSD pe care acum il injura.

USR-PLUS sunt mai credibili cand acuza, doar ca ei au marele dezvantaj ca nu au experienta in guverna o tara si ca sunt clar manipulati de o mica grupare cu agenda venita din afara Romaniei (dl Ciolos a recunoscut partial aceste "planuri pt Romania", unii de la USR au inceput sa fie agasati de "ordinele" aduse in plic de dl Barna).
Un fel de...
blackarrow [utilizator], Miercuri, 14 august 2019, 8:22
+1/1
"psd-pnl, aceeasi mizerie ", nu ? Eu zic ca problema e mai complexa de atat, dar sunt evidente anarhia, dezastrul economis si social in care psd-alde au aruncat tara in cativa ani ! Asta e incontestabil, oricat ai incerca sa lovesti in toate partile, in PNL sau USR .Chestiile cu "agenda ' din afara Ro sunt vrajeli prostesti, gen strainii care ne vor raul, etc. Ceva dovezi ?!
Mai bine sa vedem cum scapam de psd-alde, dupa aia mai vedem....
comenteaza
Cookie Settings