Nico si Vlad Mirita, castigatori la prima semifinala pentru selectia nationala Eurovision (Video) - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 4,2732sâmbătă 19 oct 2019
Cu noi cum ramane?
Adi de la Valcea [anonim], Duminică, 10 februarie 2008, 12:57
-1/1
Noi, manelistii traditionali, pe cine sa mai reprezentam daca voi ii aduceti aici pe suedezi, sloveni si altii ca ei, dupa modelul din fortbal?
Aceeasi Marie cu alta palarie
Palaria [anonim], Duminică, 10 februarie 2008, 13:00
0/0
A valida - validare vs. A cenzura - cenzura.
Aceeasi Marie cu alta palarie!
eurovision
cris [anonim], Luni, 11 februarie 2008, 6:27
+1/1
draguta piesa lui Nico, dar inca nu ne-am prins ca la Eurovision nu genul asta de piese prind? Pacat!
Melodia interpretata de Nico si Vlad Mirita
L [anonim], Sâmbătă, 16 februarie 2008, 1:36
0/0
este intradevar draguta, dar nu pentru eurovizion, pentru o ascultare intr-un mediu linistit acasa, pentru un anturaj romantic, nu cel nebunesc de la eurovizion. In plus interpretarea in romana practiv ca fi trecuta pe langa ureche desi e partea cea mai frumoasa fiind interpretata de Vlad Mirita.
Mult mai potrivita ar fi fost melodia interpretata de Simona Nae care impresioneaza prin originalitate, ritm si imbina mai multe genuri. Ar fi imresionat ca si Ruslana a Ucrainei. Pacat ca este pierduta de data aceasta.
Pacat!!!!
Simona Nae - The Key Of Life
eugenrc [utilizator], Duminică, 17 februarie 2008, 13:43
0/0
Piesa este o piesa cu mult potential pentru un spectacol de televiziune . O coregrafie care sa imbine gimnastica sportiva cu gimnastica ritmica cu citeva flick-flackuri si tumbe eventual pasajele coregrafice mai spectaculoase din calusarii poate ca ar scoate din amorteala dansatoarele anemice de pe fundal . Am sesizat citeva nesincronizari in videoclip . Daca la Eurovision se cinta life mai bine ramaneti acasa .

Simona Nae , o surpriza foarte placuta din toate punctele de vedere .
Traditional
Weather [anonim], Duminică, 24 februarie 2008, 1:48
+1/1
Vaicareala trista in stilul slagarelor ceausiste.In mod cert se va clasa in prima suta dar nu mai sus de locul 99
cea mai proasta melodie
baby [utilizator], Duminică, 24 februarie 2008, 18:17
0/0
Alta treaba nu aveau decat s-o voteze p-asta sa ne reprezinte??? Biondo ar fii cei mai potriviti pentru un asemenea concurs!!! Biondo cea mai buna trupa, Shine cel mai tare song ever!!!
romani cartitori
elvira [anonim], Luni, 25 februarie 2008, 13:24
0/0
Am impresia, ca atunci, cand vre-o unul din semeni da dovada de talent, romanii imediat sar peste el si-l pun la punct! Probabil, e o trasatura nationala. In genele romanilor e de a fi cartitori!
Cred, ca acum Nico e gata sa refuze de la Eurovizion! Si rau ar face, fiindca atunci cand o sa castige, cei care o blameaza acum, osa-i cante ditirambe! Ce pacat,ca nu putem difuza si noi, redactia emisiunilor in limba romana din Transcaraptia piesa. Sunt sigura, ca cei 40 de mii de telespectatori, i-ar vota pe romani, pentru ca romanismul la noi nu este o notiune falsa si depasita. Timiteti piesa, dragi colegi pe un DVD. Si sustineti conationalii!
eurovizionul
Victor [anonim], Luni, 25 februarie 2008, 13:40
0/0
Stim noi, romanii, a ne lamenta! Parca eurovizionul ar fi unica sansa pt Romania de a se afirma!
Daca suedezii sunt mai buni, sa-si reprezinte tara!
Anul trecut Ucraina a trimis-o sau mai bine zis l-a trimis pe Verka Serdiucika! Chiar de n-a luat primul loc-s-a afirmat si nemtii acum ii canta melodiile! Jurnalistii de la Antena3 si-au dat frau liber la gura! Nu merita nici Nico, nici Socaciu atatea vorbe dure la adresa lor! Nu scoateti gunoiul de sub pres, fratilor!
comenteaza
Cookie Settings