Simona Halep a declarat că meciul disputat în turul secund la Miami, cu Taylor Townsend, este cel mai bun făcut de ea în acest sezon, informează wtatennis.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cred că a fost cel mai bun meci al meu de până acum (n.r. din acest sezon). Sunt mai încrezătoare. Simt jocul aici (n.r. la Miami). Cred că astăzi mi-a plăcut cum a jucat împotriva mea. Atmosfera a fost bună, vremea la fel. Am doar gânduri bune cu privire la acest meci", a declarat Halep, care conduce cu 3-0 în întâlnirile directe cu Townsend.

Favorită numărul 2, Simona o va întâlni în turul trei pe Polona Hercog (93 WTA), care a trecut de japoneza Misaki Doi (112 mondial), scor 7-6(4), 6-4. Slovena a ajuns pe tabloul principal ca lucky loser, după ce a înlocuit-o pe Lesia Tsurenko (accidentată la braț). Hercog a câștigat singurul meci pe care l-au jucat împreună, însă partida a avut loc acum zece ani, la Sofia.

Despre viitoarea sa adversară, Simona a afirmat: "Știu că are un forehand bun, la fel și serviciul. Trebuie doar să îmi adaptez poziția în teren și apoi vom vedea.

Turneul de la Miami face parte din categoria "Premier Mandatory", are premii totale în valoare de $9.035.428, se dispută pe hard și are la start 128 de jucătoare pe tabloul principal de simplu. Primele patru favorite sunt, în ordine, Naomi Osaka, Simona Halep, Petra Kvitova și Angelique Kerber. Ultimele campioane sunt Sloane Stephens (2018), Johanna Konta (2017), Victoria Azarenka (2016) și Serena Williams (2015, 2014 și 2013).

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejeră în turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

VIDEO Surpriza zilei la Miami: Monica Niculescu a eliminat-o pe Garbine Muguruza în turul doi (scor 7-6, 4-6, 6-2)

WTA Miami: Mihaela Buzărnescu, învinsă în două seturi de Alize Cornet