1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020
Versiune
Mobile
Legea e numai pentru fraieri, in Romania
emil bobu [utilizator], Luni, 11 martie 2019, 8:59
+8/8
Mafia PSD a facut legea optionala.

Daca ma apuc de furat, fac puscarie, dar daca fur cot la cot cu PSD ma umplu de bani.
Da. Ramane cum am stabilit.
fat.cat [utilizator], Luni, 11 martie 2019, 9:44
+7/7
Pana nu va disparea mafia transplantelor, n-o sa vedeti nicio crestere a numarului de donatori in tara romaneasca, ever. Sunt medic si pana nu vad Romania membra a unui organism european care garanteaza corectitudinea interventiilor de transplant, cum e Eurotransplant, nu am nici cea mai mica intentie sa ma inscriu intr-un asemenea registru. Aha, si pana nu vor disparea tatucii absoluti, aceste comori medicale irepetabile, cate unul pe specialitate pe tara (!) din toate domeniile de transplant. Hai, serios, oameni, in ce tara civilizata credeti ca exista cate o singura persoana pe specialitate medicala care face transplant de organ? Si-au impartit sferele de influenta exact ca mafiotii. Eu in Ardeal, tu la Bucuresti, eu cu rinichi, tu cu ficat sau cu plaman, sau ce-o fi, dar sa nu ne calcam pe bataturi, sa fie bine, sa facem banul gros, ca fraierii isi vand si casele pentru o operatie. Ceva mai gretos mi-e greu sa-mi imaginez acum. UE, anul 2019. Aici suntem.
Se intampla si aici...
Olyx [utilizator], Luni, 11 martie 2019, 10:47
+5/5
ceea ce se intampla de ani de zile in ministerele din Romania : persoane incompentente in functii de conducere, subordonarea politica a acestora ( veritabili politruci cu veleitati de nababi ), trafic de influenta, luare de mita samd....restul il cunosc toti romanii care vrand-nevrand s-au lovit de un SISTEM care nu pune in centrul sau interesele romanilor ci interesele particulare sau de grup...
sugestie
mishu72 [utilizator], Miercuri, 13 martie 2019, 17:11
+1/1
... pentru jurnalistii de investigatie ai HotNews

Stiati ca exista un documentar al emisiunii italiene "Le IENE" din toamna anului 2008, cred, in care apare si un interviu / inregistrare cu acest domn Zota cu referire la "transplantul de rinichi" din Romania?
Succes!
comenteaza
Cookie Settings