Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-0, că Ianis Hagi a avut noroc la intrarea “grosolană, cu intenţie” a lui Ousmane Viera, scrie News.ro.

Gheorghe HagiFoto: fcviitorul.ro

“A fost norocos Ianis, putea să i se rupă piciorul. O intrare grosolană, cu intenţie. Dar nu s-a întâmplat nimic, nu s-a dat nici fault. Culmea, mai avea şi un galben. Mi se pare un pic exagerat să ai intenţie să rupi piciorul unui fotbalist tânăr. Din fericire pentru Ianis nu avea piciorul pe pământ. Asta e, se căleşte, dar Viera trebuie să se gândească bine ce face”, a spus Hagi la Digi Sport.

De cealaltă parte, Eugen Neagoe este de părere că la intrarea lui Viera jucătorul a “dat în minge”. “Care arbitraj per total? Vorbim de acea fază, dar eu nu pot să văd de la 70 de metri distanţă ce a fost. Ştiu că a dat în minge, sincer. Nu pot să mă pronunţ, dar în rest ce s-a întâmplat în această seară? A fost un joc încrâncenat cu două echipe care şi-au dorit victoria, fără doar şi poate”, a afirmat Neagoe la Telekom Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Viitorul, în primul meci al etapei a XXV-a Ligii I, arbitrat de Marcel Bîrsan.

În minutul 48, Viera l-a faultat dur pe Ianis Hagi, intrând cu crampoanele în genunchi.

În minutul 64, Tandia a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Mladen la Ştefan.