1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Nu din cauza brexitului pleaca,
John M. [utilizator], Sâmbătă, 23 februarie 2019, 18:23
-1/3
ci din cauza ca masinile lor se vand foarte greu ca sunt foarte scumpe, iar balanta mondiala se inclina tot mai mult spre SUV-uri si pickups. In America trendul a inceput de mai bine de 20 de ani. E ridicol ca s-a ajuns pana acolo ca poti sa cumperi 4 Loganuri cu banii pentru o Honda Civic. Si exemplele pot continua...
Europa este o piata putin interesanta pentru ei
IoPaNet [utilizator], Duminică, 24 februarie 2019, 17:04
+2/2
Comparatia cu Logan este ridicola. Modelele Honda nu sunt nici mai ieftine nici mai scumpa decat modelele germane de calitate apropiata (compara de exemplu cu modelele Volkswagen). Si nici pe segmentul SUV nu sunt descoperiti, modelul CR-V este al treilea cel mai bine vandut SUV din lume, peste orice SUV german.
Realitatea este insa ca 80% dintre vanzarile lor sunt in SUA si Japonia. Europa inseamna sub 10% din vanzarile Honda, deci nu prea se justifica existenta unor fabrici aici.
Europenii care vor Honda pot foarte bine sa isi ia una "made in Japan", mai ales ca taxele vamale intre UE si Japonia scad treptat si dispar complet in cativa ani, in urma unui acord semnat anul trecut.
Logan
_Un stelist_ [utilizator], Luni, 25 februarie 2019, 9:25
+1/1
Te referi, ca tot românul, la un Logan sh.
comenteaza
Cookie Settings