1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Iesiti la VOT
voxpopulix [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 22:12
+11/13
Vin alegerile europarlamentare - daca vrem sa scapam de mafia PSD si sa trimitem acolo pe cineva care are ca scop binele tarii si nu binele lui Daddy Dragnea, atunci iesiti la vot.
Comment sters de user
DiDiRo [anonim], Marţi, 12 februarie 2019, 22:17
+9/13
Să fim lucizi
Soarele [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 22:30
-11/15
În situaţii extreme se cer soluţii extreme. La corupţia generalizată din România, se pot asculta telefoane în masă... Dar aşa ceva nu ar fi acceptat într-o ţară civilizată.
Pe de altă parte, Codruţa nu ar propune niciodată măsurile luate la românica, la nivel european.
Ai abuzat de banii statului sau ai UE,
Con_stan_tin [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 22:42
+4/8
statul și mai nou UE abuzează de tine prin Kovesi.
Defăimarea ţării ?!?
Lu48 [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 23:05
+7/13
Nu-mi pot închipui cum se uită în ochii colegilor din Parlamentul Europei după asemenea minciuni sfruntate. Nesimţirea lor sigur este fără margini. Consecinţele se resfrâng în primul rând asupra ţării, dar şi asupra noastră ca indivizi. Ne mirăm că suntem trataţi ca hoţi, mincinoşi, neserioşi. Aceste specimene ne fac mult mai mult rău decât infractorii, pentru că acţiunile lor, prin mass-media ajunge la cunoştinţa societăţilor de la păturile de jos până la elite, evident în varianta adevărată. Tot zicea securistul Meleşcanu că Uniunea Europeană se informează din media.
Cine, naibii, e E.Pavel?
n.dumiritu [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 23:09
+9/13
Europarlamentarul PSD Emilian Pavel nu are CV publicat (la locul de munca oficial, nu am chef sa-l caut in alta parte). Ii este rusine de studiile si de pregatirea profesionala? Ce incredere poti avea intr-un ins care vrea sa reprezinte dar isi ascunde parcursul educational si profesional?
Asistent acreditat al lui Emilian Pavel la Parl EU: Elena-Catalina STEFANESCU - adusa de Dragnea in Parlament la 24 de ani si, vad, ocrotita mai departe de Pavel; eu inteleg ca Pavel este omul de curte al lui Dragnea.
La rezolutii si la activitatea in P.Eu., Pavel e ca si inexistent.

Sigur, se poate spune ca, daca un argat vine cu o jalba, esti dator sa te uiti la jalba si sa uiti de argat. Piesa grea a jalbei lui Pavel e ca Kovesi ar avea 18 plingeri (cu dosar) pentru abuz sau alte acuzatii. Pavel enumera acuzatiile din plingeri. Imediat, fara a avea un dubiu asupra acelor acuzatii, Pavel se arata inspaimintat de malversatiunile la care ar supune Europa o Kovesi avida de putere, abuz si ilegalitate. Ironic, Pavel, ca un slujitor umil al binelui si al adevarului, avertizeaza ca se opune cu puterile sale slabe unei mastere a manipularii si a falsificarii.

In final, amarit ca nu i se ocazia sa fie patriot cum si-ar dori-o fervoare, Pavel pune obolul sau de credinta la picioarele Europei. Nici el nu stie, bietul, la cine sa se mai inchine.
Ce jeg
ipolitic [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 23:27
+8/12
O colectie de insinuari, formulari ambigui-parca ar fi extrase din vestitul manual KGB.
Dar pentru ce atata risipa de talent oratoric? Sunt convins, jegul nostru e incredintat ca europarlamentarii isi vor da seama singuri: unicul merituos si capabil sa conduca lupta anticoruptie in UE se numeste Nicolicea. Bineinteles, avand ca loctiitor pe Iordache. La margine se incalzeste Serban Nicolae.
Nu-i prea reusit bancul asta, asa-i? De sters nu-l sterg, dar certific ca mi-am tras o palma.
Un ticalos si un tradator
V. Istina [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 23:35
+8/10
Pasca mamii voastre de lichele, ca parca nu mai scapam de voi!
Ei si?
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 23:39
+7/9
Parcă EU nu stie ce lepre, hoti si penali sunt in cloaca numienă PSD: Nu exosta decât javre in aceasta cloaca, oamneii cât de cât onesti nu pot adera la grupul infrational ca psd.
Actiuni contra Romaniei
D.M.A.Gogu [utilizator], Miercuri, 13 februarie 2019, 0:07
+8/10
Acuzatii precum cele raspiandite de acest politician (si altii ca ei, inclusiv presedintii celor doua camere ale parlamentului) ar trebui probate in justitie. In lipsa unei o sentinte definitive, ele are trebui urmate de o actiune in instanta si de o sanctiune.

Acum cateva saptamani independentul de serviciu al justitiei cerea sa fie sanctionate drept defaimarea tarii afirmatii de acest gen, fie ele si cu argumente punctuale legate de legi si ordonante date de putere, atunci cand vizau un demnitar (pe motivul ca "statul suntem noi"?). De data aceasta insa nu se pune, Kövesi nu e de-a noastra.
S-a comportat abuziv cu Borfasii
Dalinar [utilizator], Miercuri, 13 februarie 2019, 1:47
+6/8
Imi vine sa plang....kidding Hahahaha
ievaluare
ICBplus [utilizator], Miercuri, 13 februarie 2019, 7:08
+4/6
Mesajul e asemanator cu ievaluarile domnului Tudorel Toader, un fals ca om. In mod sigur a participat.
Pe bune?
Gigi Kent [utilizator], Miercuri, 13 februarie 2019, 7:45
-7/9
Eu nu stiam ca interesele personale ale doamnei Kovesi de a se catara in posturi penru care oricum nu are pregatirea si experienta necesare (de abuzuri nici nu mai spun) sunt echivalente cu interesul Romaniei.

Despre cum a afectat doamna Kovesi interesele Romaniei, contribuind din plin la formarea imaginii Romaniei ca o tara profund corupta in exterior, nici nu mai zic.
Minte obosita
JustinCase [utilizator], Miercuri, 13 februarie 2019, 11:50
+3/7
In mintea ta obosita nu e de vina hotul si violatorul, ci cel care-i prinde in fapt si le arata si celorlalti ce lepre umbla printre ei, nu?
.
Rhemax [utilizator], Miercuri, 13 februarie 2019, 18:00
0/0
Nu exista capacitate tehnica pt. a se transpune in realitate minciunile care le debitezi tu - ascultere in masa a telefoanelor.
comenteaza
Cookie Settings