1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Scrisoarea lui Neacsu din IL catre loazele lui.
Plagarus [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 18:39
+3/3
Inca un " inger " cu aripi patate,a fost condamnat definitiv la șase luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, în 2016.
Batranetile sale vor fi linistite din munca depusa in actionariatul / asocierea in Estrella Imex, Pui de Carne Slobozia, Delta Travel Slobozia, Global Creative Investments, Andrux şi Colosseum Imex.
Politica tovarasului Neacsu s-a " distins " prin :
1. este cel care a suplimentat ordinea de zi a unei ședinte de plen, introducand proiectul de lege privind amnistia/grațierea, modificările la Codul Penal și legea lobby-ului.
2. este de asemenea unul din cei 13 inițiatori ai unui proiect de lege depus în Parlament, care facea imposibilă anchetarea parlamentarilor de către ANI.
Pro Romania recupereaza dezamagitii PSD
animatron [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 19:07
-3/3
Si o face destul de convingator, toate sondajele, indiferent de cine le-a comandat (la noi conteaza asta, unele sunt puternic "machiate" in favoarea clientului) arata un Pro-Romania cotat spre 8-10% in intentiile de vot.

ALDE-Tariceanu si Pro Romania-Ponta au reusit sa preia treptat o parte a electoratului care votase PSD.

E o veste proasta pt PSD-Dragnea, partid-mamut obisnuit sa nu aiba concurenta pe segmentul sau electoral.

E o veste proasta si pt Opozitie, incapabila sa convinga milioanele de fosti electori PSD si inglodata in dispute feudale interne.

PNL abia se mentine in urma PSD, USL-PLUS vor incerca sa atinga un 20% cu mobilizarea unora dintre cei care n-au venit la vot in 2016.

Cheia unei victorii a Opozitie este fie o mobilizare exceptionala a fostilor abstentionisti (greu de realizat), fie o orientare a discursului politic catre asteptarile celor care au votat PSD si sunt mai moderati.

In multe state democratice, Opozitia se adreseaza binevoitor electoratului "advers", isi muta propunerile spre "centru", pt a capta cat mai multe voturi de la adversari.

La noi observ multe insulte si bataie de joc la adresa electoratului PSD, care e indepartat astfel si izolat in bazinul electoral PSD, la mana liderilor pesedisti.

O eroare, se va vedea la vot..
comenteaza
Cookie Settings