1 € 1 USD 4,2964joi 09 iul 2020
Versiune
Mobile
cata mizerie
Mos Andrei [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 11:48
+22/22
PSD care este urmasul PCR sa se compare cu propriile victime din perioada comunista. Si asta pentru furt din banul public... O jignire profunda la adresa fostilor detinuti politici, care au suferit si au murit in inchisori cu calai precum Ficior si Visinescu.
mda
liviu_ [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 11:58
+19/19
puscariasii sunt amanrati NU oamenii care mor prin spitale!

hai sictir infractorilor!

sa compari infractorii de acum, violatori, criminali, hoti din banul public, cu victimele comunismului ( a carui sustinatori membrii psd sunt dealtfel) este o ABOMINATIE!!! bine ca nu-i compara cu victimele din lagarele din WW2 ... probabil la urmatoarea scrisoare!

CEDO a stabilit intr-un caz similar ca aceste complete de judecata NU SUNT ILEGALE!!!

astia sunt in stare de orice ca sa-si apere prietinii din puscarii

psd incepe sa-si bata joc de noi mai mult decat o facea iliescu cu minerii in 90... ce sa zic... incep sa-mi doresc ca tara asta sa "go down in flames" este trist, o sa sufar... dar hai sa fim realisti: ASTA meritam!!! meritam sa avem soarta venezuelei pentru ca suntem la fel de idioti ca popor!
Politica PSD este hoția.
asavreau [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 12:21
+15/15
De aceea spun că infractorii condamnați sunt deținuți politici.Cei care ați votat PSD știți că ați votat pentru-ca hoții să prospere nepedepsiți?
Drepturile omului - varianta PSD
anonimicus [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 12:34
+15/15
art. 1 - dreptul neingradit de a fura
art. 2 - dreptul de a ramane nepedepsit
art. 3 - dreptul de a corupe, minti, batjocori, calomnia, plagia, fara limita de valoare, timp sau consecinte
art. 4 - dreptul de a nu fi criticat, anchetat, contrazis, contestat, reclamat pentru faptele sale
si cat tupeu
aladdin [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 12:41
+17/17
Adica ei nu contesta ca sunt vinovati. Nu, ei au vazut ca judecatorul nu avea basca iar ccr a stabilit ca judecatorii trebuie sa poarte basca. Asta e argumentul pentru eliberarea infractorilor: e drept ca au furat, au abuzat de putere, etc dar daca judecatorul n-are basca... atentat la drepturile omului.
in comunism erai condamnat pentru opinia politica
ics_11 [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 13:18
+10/10
este stupid sa compari un proces al unui hot cu un proces al unei persoane care are o anumita optiune politica.
doar cei care aveau alta opinie politica au fost condamnati incorect in comunism, dar condamnarea exact la asta se referea : duaman al poporului, statului, partidului, conducatorului etc.
in comunism, procesele in care erau condamnati hotii si escrocii erau corecte.
la fel, cei despre care se vorbeste acum nu au fost condamnati pentru opinii politice, ci tot pentru diverse hotii si escrocherii.
ei pot spune ca nu au fost condamanti corect decat daca nu au comis fapta. ca judecatorul era Ionescu sau Popescu nu are nici o importanta, tot judecator era. la fel nu are importanta daca probele au fost obtinute intr-un fel sau altul cata vreme ele sunt reale.
cine a comis o hotie trebuie sa plateasca !
de asemenea dosarele au fost, cel putin teoretic, repartizate aleator la un anumit complet.
in plus, cedo poate decide, pentru fiecare persoana care se considera nedreptatita, daca cineva a avut parte de un proces corect sau nu.

deocamdata ccr a hotarat : cine a propus modificarile recente la codul penal a facut astfel incat "se ajunge la sustragerea unui act de corupţie
din sfera incriminării, ceea ce este contrar art.1 alin.(3) din Constituţie"
cine a propus asa ceva si in ce scop, ramane sa stabileasca justitia.
Incapabili
D.M.A.Gogu [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 13:31
+7/7
Astfel de postari sunt expresia limitarii capacitatii de gandire, provocata de urmarirea oarba a unui singur scop: salvarea prim-penalului.

Mi se pare penibil sa compari sentinte date de un stat comunist, lipsit de un sistem justitiar independent, cu unele date de un complet impartial si independent, avand drept unica vina faptul ca legea era interpretabila (nu stiu daca si justificata, dar nu are importanta) insa neavand nici cea mai mica dovada a unei carente in privinta integritatii profesionale.

Imi amintesc de versurile ün tantar nervos si foarte slab de constitutie (... morala)/In zadar vrea sa ia parte si el la discutie". Cam asa pare comunicatul PSD.
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 12 februarie 2019, 14:54
+6/6
Ce perversitate!
V. Istina [utilizator], Marţi, 12 februarie 2019, 20:32
+2/2
Aproape ca simti zambetul mustacit al celui care a dat „dispozitii“ pentru un asa text, cu ce satisfactie dezgustatoare baga degetele soioase in ochii cititorului: „victimele comunismului“, „drepturile omului“, „dreptul la o judecata corecta“... etc toate „povesti“ pe care ei si copii lor le-au batjocorit pe vremea comunistilor, acum brusc, le respecta!

Chiar prin absurd, de i-am crede de buna credinta, ceea ce vor ei sa faca nu are nici o justificare logica, decat tradarea - dinamitarea sistemului de justitie independenta a Romaniei. Intoarcerea in grotele comunismului, unde poti sa furi, sa bati, sa violezi, sa torturezi fara frica de justitie, caci justitia o face pana la urma... „partidul“.

Ei bine, pur si simplu: nu! Oricat de scump vom plati/ vor plati pentru asta!
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Marţi, 12 februarie 2019, 23:20
0/0
comenteaza
Cookie Settings