Întârziat până în februarie, bugetul va fi aprobat "pe repede înainte". Parlamentarii au termen până luni, ora 12.00, să depună amendamente. Programul dezbaterilor - Hotnews Mobile
1 € 4,7786 1 USD 4,3095miercuri 22 ian 2020
Tactica
Soljenitin [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 8:41
+19/19
Tactica de jeg ordinar a lui infractorului condamnat penal definitiv Dragnea.

Trage de timp si apoi forteaza restul lumii sa trateze superficial subiectul pentru ca este tarziu.

Asta se incadreaza, alaturi de multe masuri fiscale, la subminarea economiei nationale.

Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea.
Asta-nseamna guvernare eficienta!
asistat [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 8:55
-14/18
Da’ ce sa inteleaga useristi-ciolosisti, care am inteles ca au otravit si apa saptamana trecuta, cum se pare ca vor sa blocheze si terminalul CFR Otopeni...
aici am ajuns
Dan_Nemes [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 9:05
+10/14
Sa consider sustinatorii PSD de atat de multa prostie si rautate intentionata incat sa nu imi pot da seama daca vorbesti serios sau nu.

Sincer tind sa cred ca nu esti ironic.
Exact
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 9:30
+12/12
Si la cat punem pariu ca in superficialitatea asta vor avea probleme si vor da OUG-uri sa peticeasca din pix?

Adu-mi aminte cate luni au stat pentru legile anti-justitie? Cate sesiuni de brainstorming faceau pana noaptea tarziu si Ciordache spunea ca nu ii lasa sa iasa din camera pana nu stabileau fiecare punct din ziua respectiva?

La TVA Split au stat 2 weekend-uri cand erau in vacanta si au venit cu un proiect facut pe jumatate si bancile si firmele trebuiau sa priceapa ce aberatie era scrisa in proiect. Apoi au facut peticeli peste peticeli ca in final sa fie declarata neconstitutionala dupa un an.
Da?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 9:34
+7/11
Mai sa fie, USR e chiar diabolic daca sta sa otraveasca apa. Si ia zi, scopul care ar fi? Macar cand aruncati imbecilitati inventate, sa le faceti sa aiba sens.

Cat despre "eficienta", vad ce eficienta. Au intarziat 4 luni, iar acum vor repede sa rezolve din pix.

Ia zi-mi, cand recitesti ce scrii, nu observi nimic stupid niciodata?
Fraieri.Puteau să-l aprobe și pe urmă să-l dezbată
asavreau [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 10:10
+7/7
PSD se grăbește cu bugetul și grăbesc depunerea de amendamente și dezbaterile.Să fi schimbat ordinea,întâi aprobau bugetul în Parlament și pe urmă făceau dezbateri,introduceau amendamente,că tot nu țin cont de ele cei de la PSD-ALDE-UDMR.Și apropo,toți care fac jocurile PSD-ALDE merită notați,să-i știe lumea și la alegerile care vin să fie menționați ca susținători ai infractorilor.Fac referire la independenți,UDMR că PSD-ALDE sigur nu mai au ce căuta în Parlament.Au nevoie de câți-va ani să-și ispășească pedepsele cu închisoarea și dacă vor avea referințe bune,mai vedem.Să-i obligăm să facă ce nu au vrut-autostrada Moldova,București-Brașov,Pitești-Sibiu,Calafat,Craiova-Timișoara.Facem tabere de muncă cum au făcut și ei pe timpul comuniștilor.
PSD tot clocesc zvonul cu apa.
asavreau [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 10:15
+9/11
Sunt aceiași//teroriști//care în decembrie 1989 anunțau că apa este otrăvită.Nu ia crezut nimeni nici atunci și cred că a avut efect și repetă figura.Niște analfabeți cu idei fixe ajunși datorită PSD-ALDE din nou în funcții.Folosesc toate mijloacele murdare să rămână la butoane.Nu știu să muncească,unde să plece?
Acum serios...
Alius [utilizator], Luni, 11 februarie 2019, 11:14
+4/6
... stati sa raspundeti la astfel de comentarii idioate? Care-i rostul? Credeti ca schimbati modul de gandire al unuia care nu are logica, nu are bun-simt, nu are capacitatea de a fi obiectiv? Un individ ca asta ar zice la fel si daca borfasii veneau la anul cu proiectul de buget pe anul asta: "asta-nseamna guvernare eficienta! Plus ca useristii-cioloisti am inteles ca au fraternizat cu ISIS".

E ceva de comentat sau raspuns la un astfel de umanoid? E si el pe aceeasi "lungime de unda" cu borfasii lui: "pentru ca poate", fara nici un pic de logica si adevar. Are tastatura, acces la net.. si poate. Tupeul si nesimtirea, acestea sunt "atuurile" lor.
comenteaza
Cookie Settings