VIDEO Dan Barna și Dacian Cioloș, la HotNews Live: După europarlamentare, opoziția trebuie să înceapă discuțiile pentru un candidat unic la Primăria Capitalei / Când va fi luată o decizie în privința candidatului la prezidențiale - Hotnews Mobile
1 € 4,7524 1 USD 4,3072miercuri 16 oct 2019
Rosia Montana
xyz2033 [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 10:51
+1/1
buna ziua,
Rosia Montana in UNESCO si proteiarea site-ului =
promisiune a aliantei USR plus + ?
ce garantii avem ca acest obiectiv va fi atins in caz de atingere a majoritatii parlamentare ?
va multumesc !
organizare partid
Motanul_incaltat [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 10:53
+1/1
Este incredibil de greu de aderat la USR... Degeaba sunt formulare online daca nu raspunde nimeni la ele... La PLUS nici nu pot sa imi imaginez...
Avand in vedere ca pentru campanii electorale este nevoie de contributii si ca un partid cu un numar mare de membri poate face multe cu contributiile a sute de mii de membri,
Aveti un plan in legatura cu mai buna organizare a partidelor?
...
Flavius [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 11:31
+1/1
1. CCR prin menire si prerogative putea stopa in fasa asaltul din ultimii doi ani. Ce planuri aveti pentru reformarea acestei institutii? Aveti in vedere schimbarea sistemului prin care membri CCR sunt alesi?

2. Aveti in vedere corelarea performantei cu salariul in sistemul de educatie? Mecanismele care ar trebui sa opreasca profesorii dezinteresati si neperformanti clar nu functioneaza (dovada fiind 90% din orele de muzica/desen/ed.tehnologica/etc. unde profesorul citeste ziarul sau sta pe facebook), planuiti regandirea/inasprirea sau macar aplicarea lor ? Acesti oameni trebuie reformati sau eliminati din sistem, dupa care putem sa vorbim de "fine tuning" la manuale si programe scolare.

3. Cum vedeti posibilitatea implementarii unei democratii directe, la nivelul administratiilor locale, care sa administreze o parte din buget?

Nu e o intrebare, dar nimeni nu raspunde la formularele online de adeziune, nici in cazul USR, nici un cazul Plus. Presupun ca aveti nevoie de observatori in sectii de vot, de oameni care sa imparta pliante si de donatori, asadar, ajutati-ne sa va ajutam.

Multumesc, mult succes.
Partid nou - oameni noi
Laurentiu [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 11:40
+1/1
Buna ziua. De ce spuneti ca sunteti oameni noi daca permanent ati ocupat, majoritatea, functii intr-un fel sau altul. As astepta ca oameni noi sa fie cei, sa zicem, ca mine. Am lucrat o viata la privat, nu am facut politica, nimic. In rest - imi trebuie motive sa va pot vota, altfel la vot , probabil ca mai toti romanii, vom vota raulc el mai mic. Asa cum il considera fiecare.
Multumesc!
Intrebare pentru Dan Barna
emil bobu [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 11:56
0/0
Cand o sa va faceti televiziune?

Romanii isi iau informatiile de la TV (70%), iar posturile subordonate PSD-ALDE toarna otrava in urechile poporului, zi de zi, descurajand votul si propagand ticalosia.

Cineva trebuie sa spuna la televizor adevarul despre ce face PSD-ALDE Romaniei.
Intrebari
MVM [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 11:57
0/0
1. Pana la urma, care a fost sensul infiintarii de catre dl. Ciolos a unui alt partid, daca tot va participa impreuna cu USR la urmatoarele alegeri: europarlamentare, prezidentiala si pentru Parlamentul Romaniei?
2. Cum explica dl.Ciolos prezenta lui Avram Fitiu in Consiliul National?
3. De ce nu a fost depus dosarul Rosia Montana la UNESCO mai devreme, in cursul anului 2016? Cunostea dl.Ciolos conflictul de interese al consilierului sau, Tiberiu Ionut Petrescu, al carui frate este avocat al RMGC? Stia si ca dl Petrescu a fost dat afara de la Posta Romana, unde devenise director general adjunct, numit de PDL, la doar 30 ani, in urma unui dosar penal pe rolul DNA? Stia ca dl.Petrescu, actual membru in conducerea PLUS, a lucrat anterior la Primaria Voluntari, ca secretar interimar al orasului si om de incredere al primarului Florentin Pandele?
Mesaj politic si campanie electorala
Dean [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 12:12
+1/1
Cum planuiti sa va adresati romanilor saraci, fara o cultura politica sau care abia stiu sa citeasca? Oricat de impresionante sunt eforturile voastre de a proteja politic Romania de mafia PSD, e foarte greu sa vorbesti despre constitutionalitate, legalitate, foruri europene si prospectii pentru 20-30 de ani oamenilor care din cauza saraciei traiesc de pe azi pe maine.

Credeti ca baza de votanti care inteleg mesajele voastre, rezoneaza cu directia pro-europeana si vor o conducere decenta e de ajuns pentru a obtine majoritatea in Parlament sau macar de a intra in Guvern?
Oameni noi?
MVM [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 12:16
0/0
Buna ziua.
O intrebare adevarata ar fi si aceea de a explica prezenta dlui Dragos Pislaru, vechi membru al PNL si abonat la contracte cu statul, in conducerea partidului PLUS si pe lista eligibililor pentru alegerile europarlamentare.
De asemenea, daca vreti sa faceti jurnalism adevarat l-ati intreba pe dl.Ciolos ce relatii a avut cu fosti securisti de frunte, asa cum este Iulian Vlad, cu care se saluta calduros la Ateneul Roman in 2016, cu ocazia unui concert. Intalnirea aceea nu era cu siguranta prima dintre cei doi iar afectiunea aratata este cel putin surprinzatoare.
Este esential sa se faca curatenie in USR si PLUS, inainte de campania electorala, si acestea sa nu aiba vulnerabilitati, care sa poata fi folosite de adversarii politici.
Alianta USR ,PLUS
Manea Sebastian [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 12:22
0/2
As dori sa stiu de ce dl Ciolos nu a intrat in USR cand a fost invitat si a preferat sa-si faca un nou partid ,desi stia ca se suprapune peste electoratul USR ? Acum cand a vazut ca scorul electoral al USR ( si dupa scandalurile cu oamenii dubiosi din PLUS)este superior, a sarit in barca USR si chiar pe primul loc ! Era de preferat ca dl Ciolos sa nu viseze cai verzi si sa intre in USR de cand a decis sa intre in politica,avantajele ambelor tabere ar fi fost evidente !Nu credeti ca acum ar trebui ca dl Ciolos sa stea un pic mai la coada ?
Zona rurala
alin [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 12:23
0/0
Buna ziua,

Ce strategie aveti pentru a obtine cat mai multe voturi in zona rurala si pentru o mai buna dezvoltare a acesteia?
Cu totii stim ca ruralul romanesc se departeaza accelerat de mediul urban din toate punctele de vedere...social, medical,infrastructural etc.

Multumesc
cate o intrebare pt fiecare invitat
Stefan-cel-Mare [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:03
0/0
1. pt Dl Ciolos: care e marele avantaj politic in a sprijini transferul de politicieni gen Preda? Nu sprijinim cumva traseismul, daca tot vrem o altfel de politica

2. pt. Dl. Barna: cu ce se diferentiaza USR de PLUS, sau invers daca nu ati reusit sa il cooptati pe dl. Ciolos in USR dar acum ati tinut neaparat sa faceti alianta cu partidul dumnealui?

Comentariu: toata inflatia asta de partide ii arata ca fiecare vrea sa fie sef la ceva...
filialele
codo [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:06
0/0
Buna ziua,
Varful pare sa mearga acceptabil dar ce faceti cu filialele din anumite zone? Ma refer la USR mai mult, pentru ca l-am urmarit mai bine si are un istoric mai semnificativ.
Galati-Braila sunt deşertice in conditiile in care Galati are doi aleşi si potentialul de dezvoltare este enorm in zona. Apoi inteleg ca filialele cu scandal sunt lasate sa se zbata de capul lor. De exemplu Ialomita, Tulcea. Fiecare judet e un bazin de electori debusolati pe care un partid istet trebuie sa il cultive. Fiti seriosi in teritoriu.
O intrebare
ABBV [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:11
0/0
am si eu pentru domnul Dacian Ciolos, veti ramane in Romania? Ca lider pentru opozitie, cel putin pentru moment opozitie.
De ce nu asteptati europarlamentarele?
CezarN [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:12
0/0
Este absurd sa faci alianta intre doua partide, unul - USR - trecut prin niste alegeri si cu niste procente si locuri in Parlament validate de catre electorat, iar celalalt - PLUS - abia infiintat si, foarte ciudat, de a doua zi de cand dl Ciolas l-a preluat, avand deja 7-8 % in sondaje.

Logic si normal ar fi fost ca sa mergeti separat la europarlementare si apoi, pe baza procentelor REALE sa impartiti influenta in noua alianta. Cu atat mai mult cu cat aceste alegeri sunt pe lista la nivel national.

Cam grabit si ciudat, dl Ciolos. Dupa ce a fost invitat atat in PNL, cat si in USR, a refuzat, si-a facut propriul partid, pentru ca apoi sa se alieze atat cu USR, cat si cu (sunt zvonuri credibile) PNL.

In locul celor de la USR, eu as fi mai prudent si, contrar proverbului, as cauta calul de dar la dinti. Nu de alta, dar sa nu fie din Troia.
Diversitatea
cenzuratul [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:23
0/0
Domnilor, este adevarat ca diversitatea e puterea noastra? Multumesc
Strategie contra asaltului impotriva Justitie
Semiramidul [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:26
0/0
Care este AZI strategia actuala contra asaltului impotriva Justiei al PCR (PDS+ALDE+UDEM)?
Intrebare
Un cititor [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 13:34
0/0
Bună ziua,
Doresc să vă adresez o întrebare legata de ideologia (comună) a partidelor pe care le reprezentaţi:

Se stie că atit USR cit si PLUS, militeaza pentru valori ca : globalizare, internationalizare, pro-emigratie, drepturile minoritatilor sexuale, pro-avort, impotriva familiei, ateism, libertinaj etc. Toate aceste valori reprezinta , istoric, valori de extrema stinga, reprezentative pentru ideologia (neo)marxista. Aceste valori se regasesc si in manifestul partidui comunist a lui Marx ( caruia dl Junker, prietenul dlui Ciolos i-a dezvelit o statuie, ) cit si in programul bolsevicilor lui Lenin din Rusia.
In aceste conditii , cum se explica faptul ca va declarati partide de centru-dreapta, in conditiile in care valorile dreptei ( persoana, traditia, natiuna, familia, viata, Dumnezeu) ,sunt diametral opuse valorilor pe care le promovati in statutul si practica partidelor pe care le reprezentati?
Sistem cu 300 de parlamentari
Spectre [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:52
0/0
In cazul obtinerii majoritatii parlamentare in 2020, luati in calcul sa trecem la un sistem cu 300 de parlamentari?
Atragere voturi 50+ si rural
Spectre [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:53
0/0
Cum va propuneti sa atrageti voturile populatiei de peste 50ani? dar pentru zona rurala?
Intrebare/sugestie
JestersTear [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 13:53
0/0
De ce nu incercati infiintarea in cadrul aliantei a unui guvern din umbra unde sa "numiti ministri" persoanele cel mai competente in acele domenii? Iar acele persoane sa actioneze ca un urmaritor atent al politicii guvernamentale, sa vina cu contraargumente publice punctuale pe fiecare din mizeriile infaptuite de guvernarea actuala. Periodic acest "guvern" sa emita un info succint si coerent cu ce ar fi trebuit facut si nu se face sau se face execrabil de catre actuala guvernare. Vedem iesirile publice (FB, presa, etc) ale tuturor membrilor aliantei care au ceva de spus, dar parca ar trebui concentrat totul. Acum mesajul de multe ori pare usor dezlanat.
Multumesc.
Comunicarea cu cetățenii
2mai [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 14:09
0/0
Înțeleg că o bună parte din comunicarea cu cetățenii, atât pentru USR cât și pentru PLUS, se realizează prin mijloacele moderne: TV (acolo unde au acces), dar mai ales prin social media. Care este strategia gândită pentru ca mesajul celor două entități să ajungă la marea masă a votanților PSD sau aceea a nehotărâților de la sate sau din micile orașe, unde aceste pârghii nu dau randament maxim. Presupun că liderii USR și PLUS conștientizează faptul că în anumite zone mesajul celor două partide este fie inexistent, fie distorsionat de către unele mijlocace de comunicare în masă.
Mult succes!
Extremism politic periculos - Partea 1
Cetatean [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:13
0/0
Nu aveam de gand sa (mai) comentez, insa citind comentariul lui "Un cititor [anonim]" m-am razgandit. Cu un an in urma, scriam urmatoarele (un comentariu pe "Contributors"):

«Citind comentariile de mai sus, am constatat din nou ca multi dintre cei care (se pare ca) doresc (si) binele tarii nu sunt capabili sa ierarhizeze corect problemele Romaniei, in primul rand dupa criteriul urgentei (gravitatii). Daca Romania va deveni un stat totalitar consolidat, orice discutii publice despre principii, valori, sisteme socio-economice, "dreapta" vs. "stanga", revolutii tehnologice, etc., vor fi nu doar fanteziste, ci si considerate subversive de catre regimul dictatorial. ... Si dl. Baconschi a sesizat gravitatea situatiei si a propus solutii corecte (realiste):

Dl. Baconschi: "Trebuie sa reflecam si sa actionam impreuna pentru reconcilierea acestor doua Romanii, nu de dragul unor scadente festiviste («Centenarul Marii Uniri»), ci pentru a debloca proiectul national si a-i reda o dinamica istorica adecvata. Romania pro-occidentala are datoria morala de a nu demoniza sumar, prin caricaturizare elitista, Romania stagnarii. Ea nu se poate afirma si salva decat laolalta,  in corpul politic recoagulat al unei singure natiuni. Are deci vocatia pedagogica de a explica, de a face misionarism cultural si de a intinde mana celeilalte Romanii, pe sub cupola rigida a unui stat necooperant. Exacerbarea fracturii prin gherila ideologica nu va produce solutii. E nevoie de compasiune inclusiva si de actiune la firul ierbii, in fiecare alveola comunitara. Adevarata proba de maturitate a Romaniei pro-occidentale (adica partial si avangardist occidentalizata) va fi trecuta cu succes numai daca modelul ei (rezumat in «visul lui Papahagi») va dobandi noi adepti, nu noi adversari manipulati din telecomanda. O buna igiena a situarii civice proactive trece printr-o asemenea schimbare tactica deocamdata sporadica, daca nu chiar absenta."
Extremism politic periculos - Partea 2
Cetatean [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:13
0/0
Aceasta abordare realista a fost desfiintata de catre comentatori "eruditi", care nu reusesc "sa vada padurea de copaci". ... In acest moment, riscul ca Romania sa devina un stat totalitar este unul major. PSD se foloseste in mod cinic de instrumente specifice unei democratii (libertatea de exprimare si alegerile libere) pentru a aboli democratia si statul de drept. ... "razboiul rece" nu poate sa fie castigat doar de o minoritate educata si pro-europeana, cu mijloace democratice. "Razboiul civil rece" poate sa fie castigat de catre pro-europeni doar in urma un unui "acord de pace" echitabil, adica prin COEZIUNE SOCIALA, prin masuri si programe care sa tina cont de realitatea economico-sociala din Romania si nu de dogme ideologice "de dreapta" (care sa fie "predate" unei populatii paupere, cu intentia de a o "educa", sau de a o manipula impotriva propriilor INTERESE EXISTENTIALE - evident, fara sanse de reusita). Aceste masuri si programe trebuie prezentate si sustinute intensiv - mediatic si "pe teren", "la firul ierbii" - de politicieni onesti, solidari si empatici cu nevoile a peste 50% din populatia Romaniei (si prin aparitia unui partid autentic, modern, de stanga). Aceasta abordare va diminua suficient bazinul electoral al PSD-ului, rupand cercul vicios al politicii acestuia, bazata pe "ideologia": "spre dictatura prin democratie".
Ro, tara bugetariilor si a pensionarilor
eu [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:20
0/0
Observ ca mai toate partidele se adreseaza doar bugetariilor si pensionarilor, are de gand USR+PLUS sa se adreseze si celor care lucreaza la privat?De ce intreb asta??Pai e simplu , toti banii pe care ii produce Romania + imprumuturi ca si asa nu ajung se consuma de bugetari si pensionari, investitiile sunt ca si inexistente.Deci noi astazi imprumutam tara ca sa platim salarii mari bugetariilor si pensii.Salariile la bugetari sunt cu minim 50% mai mari ca la privat ceea ce este o aberatie.Cat credeti ca Romania isi mai permite luxul asta?Pentru ce sa mai raman eu in tara cand din banii produsi de mine la privat toti ii papa bugetarii si pensionarii?Autostrazi nu, spitale nu, drumuri nu, cai ferate nu si lista poate continua asta e viziunea actuala a guvernarii.Alianta USR+PLUS o sa pastreze linia aceasta demagogica ca sa nu piarda voturi de la bugetari si pensionari sau o sa aiba curaj sa zica si sa faca ce trebuie?
Sunteti capabil?
SRA [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 14:20
0/0
Domnule Dacia CIOLOS et BARNA, cred ca ati constat ca exista un GASPILLAGE a banului public si deturnare de fonduri . Sunteti capabil sa spuneti STOP si sa ganditi in perspectiva apropiata la un guvern cu 7 Ministere unul condus de Premie ?

Si pentru a fi complet sunteti capabiil sa schimbati managementul din administratia centrala si locala ?

Merci,

Bien Cordialement

SRA
2 intrebari incomode
cucuveaua mov [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 14:23
0/0
1 pt domnul Ciolos - va veti retrage de la Parlamentul European dupa obtinerea mandatului?
1 pt domnul Barna - veti mai primi traseisti in partid?
inca o intrebare pt domnul Ciolos
cucuveaua mov [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 14:25
0/0
este adevarat ce spune domnul Funar? ati fost in PUNR?
Referendumul pentru trecerea la parlament unicamer
C.R. [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:27
0/0
Buna ziua,

Cum sustineti implementarea rezultatului?
Multumesc anticipat
Familie europeana
Radu [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:28
0/0
Pentru ce familie de partide europeana vom vota in mai, daca votam USR+? Este important atat in privinta viitorului presedinte al Comisiei cat si a componentei viitorului PE si este deja tarzipentru ce merg la alegerile europarlamentare, lucrurile astea trebuie sa le fie explicate. Numai asa vom putea creste prezenta la vot. Indraznesc sa propun aderarea la grupul verzilor europeni, care nu este reprezentat deloc in Romania si ale carui valori sunt majoritar in linie cu cele ale USR+.
De ce coalitie si nu partid?
Cristi [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:32
0/0
De ce e nevoie de 2 partide care sa faca un pact "temporar" Sunt viziunile politice atat de diferite incat nevoia a 2 partide e justificata sau chiar nu putem trece peste mandria de a avea propriul partid?
Ca si votant, de ce ar trebui sa am incredere in o alianta temporara cand e foarte clar ca membrii aliantei vor sa fie foarte clara distinctia intre ei, presupunand ca ideologiile politice ale celor doua partide sunt asemeantoare (sunt, nu?)
droguri usoare
anonim [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:35
0/0
care este pozitia aliantei vis-a-vis de reglementarea utilizarii drogurilor usoare in scopuri medicinale si/sau recreationale?
De lasati initiativa PSD-ALDE tot timpul?
Mdv [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 14:35
0/0
Opozitia lasa impresia ca reactioneaza tot timpul la mesajele publice ale puterii. PSD-ALDE par ca au initiativa permanent. Inteleg ca au o parte a presei de partea lor, insa in felul acesta nu vor putea fi invinsi. Cred ca si PLUS si USR trebuie sa treaca la ofensiva urgent si sa stabileasca agenda publica si sa provoace puterea.
Curiozitate
stefan [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:37
0/0
de cand urmaresc politica, nimeni (in afara de UDMR) nu are nici un program pentru secuime. si acolo sunt alegatori, iar multi dintre ei s-au saturat de UDMR. pentru locuitorii de acolo, ce planuri aveti ? dar pentru maghiarii din Romania ? pe ei de ce nu-i baga nimeni in seama ?
PMB + sectoare
of of [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 14:43
0/0
Veți avea candidați comuni la PMB și la sectoare?
Dlui. Ciolos
Turcsa Emil [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 14:46
0/0
Dansul este acuzat ca a facut parte din conducerea tineretului PUNR. Este adevarat?
Il sustine in conducerea PLUs pe Dl.Sandu Babasan fost trezorier la Romania Mare. De ce?
Legea salarizării unitare?
of of [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 15:16
0/0
Cred că întrebarea ar fi dacă legea salarizării unitare 153/2017 va fi aplicată până în 2022, dacă veniți la guvernare în 2020... De fapt, cred că acesta va fi unul dintre punctele centrale ale campaniei PSD din 2020 („opoziția nu va da creșterile salariale promise de noi”) și trebuie să vă construiți un discurs politic care să nu le dea impresia bugetarilor că veți tăia salarii când veți ajunge la guvernare sau că veți SISTA creșterile promise în legea respectivă... Mai bine insistați pe cât de prost e făcută legea, alandala, din pix, fără consultări cu societatea civilă și cu sindicatele... și promiteți că veți rezolva neregulile din lege, în urma unei largi consultări cu toți factorii implicați și cu salariații. SUCCES!!!
Biserica
Radu [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 15:18
0/0
Cum va lucra/colabora alianta impreuna cu Biserica in contextul in care referendumul a produs o scindare in electoratul care lupta impotriva masurilor (ilegale, necrestine) ale actualei puteri de conducere.
succes dar mare atentie la oamenii pe care ....
viziru [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 15:19
0/0
succes dar mare atentie la oamenii pe care ii promovati in teritoriu, unii nu sunt ce se pretind a fi ..... adica cinstiti, onesti, loiali ....
Proiectul Cumintenia Pamantului
N.S. [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 18:17
0/0
il veti continua?
De lamurit
Radu I [utilizator], Vineri, 8 februarie 2019, 20:54
0/0
Care este motivul ca cei propusi pentru parlamentul european sa fie votati ? Nu au nimic in comun cu principiile enumerate : - sa fie oameni noi, competenti, cu o viziune clara asupra obiectivelor ce le au de sustinut in parlamentul European, in interesul tarii.
De ce nu ati aprobat un program al aliantei privind reformarea tarii, cu obiective concrete pentru toate domeniile de activitate, dupa care sa stabiliti obiectivele de etapa ? Eronat, dati impresia ca principalul obietiv este sa dati satisfactie unor insi de a ajunge in parlamentul European, pentru niste sinecuri grase.Ce fel de oameni noi sunt Monica Macovei si Preda, cunoscuti ca niste
oportunisti perimati ?
LOOOOL
Laurentiu [anonim], Vineri, 8 februarie 2019, 21:26
0/0
De ce nu a raspuns la nici o intrebare? Sau sunt eu chior si nu vad. Asta da de banuit mult, cel putin pentru mine!
Intrebari
gemart [utilizator], Sâmbătă, 9 februarie 2019, 5:17
0/0
Nu cred ca domnilor Barna si Ciolos li s-a dat lista cu intrebari si sansa de a raspunde, cel putin nu in timp real si probabil nu au posibilitatea tehnica de raspunde in scris, cu siguranta ca ar face-o.
Alegeri falsificate.
Marionette [utilizator], Sâmbătă, 9 februarie 2019, 21:16
0/0
Eu cred ca alegerile in Romania nu vor mai fi corecte si vor fi grosolan falsificate de catre banda de borfasi care a capturat Romania in 2016. Aveti solutii, planuri B, C, pentru situatia in care alegerile vor fi grosolan trucate?
comenteaza
Cookie Settings