1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Cat,
ABBV [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 12:22
+5/9
cat i mai rabdati oameni buni ? Cat ? Cat va mai fi lasat PSD`ul sa ne calce pe cap ? Nu este nici un fel de vointa ? Se vor fura bani astia! Natie de zombii trezestete!
va dati seama cat de
liviu_ [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 12:32
+4/8
INCOMPETENTI sunt astia din psd....

deci oamenii vor banii de la pilonu 2 , dar sunt atat de PROSTI incat masurile pe care le iau scat valoarea banilor de la pilonu 2 , deci implicit cati bani pot ei fura de acolo!

incompetenta ridicata la rang de arta!
Haideti ma....ca acum cateva articole
Je__ [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 12:44
-8/16
Imi explica lumea pe aici, ca rata de rentabilitate e in jur de 8%.

Acum eu vad in articol vad sume gen 2%, 3%, maxime de 5%?

Pai mai nene, adica pentru cei care nu-si dau inca seama.
Fond privat de pensii = dobanda titluri de stat - 3% comision administrare anuala administrator
Cele cateva actiuni pe bursa din componenta sunt vax albina, si daca sunt actiuni SIF si banci = TITLURI de STAT

Adica si mai simplu, pensia privata = pensie de stat(garantata de stat) si administrata contra cost privat

Statul s-a cam prins de iluzia asta (polonezii au fost primii), si decat sa se imprumute via banci, via fonduri de pensie, mai bine isi face propriile emisiuni de obligatii direct populatiei, si asta ar face economia mult mai robusta presiunilor economice

Chiar am vazut masuri bune in acest sens....pacat ca populatia e speriata de influenceri, dar vad masuri: cont economisire copii, studii, case
Usor, usor daca lucreaza si cu cateva banci care s-a atraga depozite de la populatie si sa le plaseze in titluri, lucrurile nu ar sta chiar rau

Si pentru iluzionisti...deficitul fondului de pensii nu o sa dispara niciodata, si decat statul sa-l finanteze la cost de dobanzi si comisioane catre entitati care nu fac nimic altceva decat numara profitul, mai bine ma lipsesc.
ehh
transpenibilus [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 14:39
+2/6
Bre Ciarli, dar esti tot mai gures. Acuma te pricepi si la economicale|? Haraso, pizdetz.

Deci tu esti ala care scrie si de pe contul Fides, doar ca aum te-ai incurcat. Ciarli, Ciarli..
Stai sa vezi cine sunt in Consilul de conducere
vodatepes [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 15:00
-1/1
Stai sa vezi cine sunt in consilul de gestionare a pilonului II? Sa vezi ce bani iau aia. Sunt niste specimene de la finante si alte institutii publice cu bani grei care sunt pusi acolo de pe timpul guvernarii BOC. Ia cautati cu atentie sa vedeti cine sunt indivizii o sa aveti mari surprize.
pilonul II
Costi2019 [utilizator], Vineri, 18 ianuarie 2019, 20:50
-3/3
Toti aveti impresia ca pilonul II este"miere" pentru viitorii pensionari : in realitate nu este asa : companiile de asigurari nu sunt interesate decat de castigul lor pesonal.Deci va inselasi singuri !
Prefer sa dau tot contul meu statului la fel ca in Polonia sau Ungaria : de ce? acolo sigur vor avea o grija de noi mai mult sau mai putin fie ca ca pot sau nu.
Companiilor de asigurari nu le pasa de noi si nu le vor pasa niciodata: ei vor doar profit : statul: vrea stabilitate si politica vrea voturi.Un stat falimentar nu exista !!!

Deci toti care cred ca daca raman la pilon II sau/si III vor avea cine stie ce pensie se inseala. Vor cistiga doar asiguratorii in toti anii in care noi fraieri cotizam.

Succes !

ps. nu sunt cu psd, pnl sau orice alt partid, sunt un simplu fraier ce cotizeaza la pilonul II dar care cunosc foarte bine aceste sisteme/asiguri/pensii si la care date aveti tot acces dar nu le vedeti
comenteaza
Cookie Settings