Cetățeni cehi își afișează "rușinea" față de premierul lor, pe mari panouri publicitare - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377luni 21 oct 2019
In Rrumania
Zummm [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 20:16
+17/23
Firmele care ar scoate aceste postere ar fi urmarite si sanctionate de care Militie, SRI etc.
in Romania primitiva
Dimijoarei_Obt [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 22:19
+8/8
te impusca !
.
Toate nickname-urile erau luate [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 20:24
+13/13
I-auzi, Papaya Ad!
Au si ei rezistentii lor
holinessdani [utilizator], Vineri, 11 ianuarie 2019, 21:32
-13/15
Asta e moda acum: sa contestam orice si pe oricine.
Culmea rezistentei e ca ei contesta in numele democratiei tocmai expresia cea mai inalta a democratiei: rezultatul alegerilor!!!
Si la noi, si la cehi, chiar si la americani dar si la francezi sunt contestati exact cei care au castigat alegerile. De catre cei din opozitie binenteles, dar se ascund ca lasii in spatele unor proteste "spontane" ale "societatii civile".
Si cica "aialalti" sunt aia mincinosi, hoto, prosti si corupti, ha, ha, ha.
Gresit ..
Alius [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 2:18
+13/17
.. nu e moda "acum", asa a fost mereu. Iti mai aduci aminte ce mai zbierati cu dictatorul Basescu? Iti mai aduci aminte cand 200-300 de persoane la apelul latrinelor se tot adunau prin piata sa-l dea jos pe dictatorul Basescu? Era contestat exact acela care a castigat alegerile, de catre cei din opozitie, fireste, care se ascundeau ca lasii in spatele unor proteste "spontane" ale "societatii civile", la strigatele latrinelor.

Era sa uit: ha, ha, ha.
Băi Noaptea Minții
Spiky [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 13:00
+5/7
...născută din ghena A3, pe cine vrei să conteste oamenii, pe cei din opoziție?
Cine fură și dă legi de protecție a hoților și borfașilor, cine dă mii de euro violatorilor, care o vor viola și pe mă-ta/sor-ta/fiică-ta?
Trezește-te din Noaptea Minții, că prost ai fost, prost vei muri!
Pe oricine?!?
Prostu' satului [utilizator], Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, 13:56
+3/5
Pai dvs. vi se pare ca d-na Dancila si cu dl. Dragnea sunt oricine?!? Ce stat european se mai poate mandri cu asa falnici conducatori (urmati de la fel de competenti, distinsi si onesti oameni ca Valcov, Toader, Iordache, Nicolae, Nicolicea s.a.)?!?
Creme de la creme...

Cat despre ha, ha, ha, zic sa ne gandim putin.
Sunt acestia mincinosi? Pai... da, exemplele sunt nenumarate si o sa ma rezum doar la ce scrie in faimosul lor program de guvernare si ce-au facut ei.
Or fi si hoti? Pai... cam da, judecand dupa numerosii condamnati din randurile leadership-ului acetsor partide, ca sa nu mai vorbim de mult mai gravele cazuri de hotie cu legea in mana.
Da' poate ca macar nu sunt prosti?!? Zic ca la aceasta intrebare sa raspunda d-na Dancila. Sau d-na Dan. Sau ala de la Economie. Sau ala de la Energie. Sau, sau, sau...
Si, de fapt, la urma urmelor oricum n-are nicio importanta, ce daca-s prosti?!? Doar postul de ministru e post politic, n-are nicio treaba cu desteptaciunea sau competenta, dupa cum l-a informat doct pe Johannis zilele trecute acest monument de competenta multilateral dezvoltata numit Lia Olguta Vasilescu.
De coruptie sa nu mai vorbim, ca n-are rost. O gratiem/aministiem saptamana viitoare si iac-asa, dintr-o miscare de condei, Romania va deveni peste noapte singura tara din lume libera de coruptie. Zero corupti, toti sunt imaculati.

Deci, da, aveti dreptate, prin simplul fapt al castigarii alegerilor, castigatorii devin automat graitorii adevarului si numai adevarului, cinstiti, genial de destepti si onesti. In fond, tot ce au de facut este sa dea o lege spunand toate astea. Si o vor da, "pentru ca asa vrem noi si pentru ca putem", ca sa citez aproximativ doua din multele genii pesediste.
comenteaza
Cookie Settings