1 € 1 USD 4,2843joi 09 iul 2020
Versiune
Mobile
Apple și Microsoft nu colaborează cu NSA?!
simplex1 [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 17:02
-2/4
Microsoft a anunțat pe fata zilele trecute ca pune la dispoziția organelor de securitate americane toate tehnologiile pe care le inventează. Apple, la fel colaborează cu CIA, NSA, etc.

De ce nu ar avea voie Huawei sa lucreze îndeaproape cu spionajul chinez?

Daca tot ziceți ca trebuie sa fie liber comerțul, lăsați omul sa aleagă mobilul care ii convine ca preț performanta. Daca Huawei este cel mai bun de ce as fi obligat sa nu îl cumpăr, ca oricum telefoanele smart sunt aproape toate, indiferent de producător, niște spioni pe care ii ții în buzunar.

Care ar fi avantajul meu sa mi se interzică sa fiu urmărit de China în timp ce SUA are acces liber la mobilul meu?

Mai este ceva. Nu spionajul ci calitatea preț - performanta a mobilelor Huawei este principalul motiv pentru care se dorește interzicerea acestora. Simplu, alți producători nu le pot face fata și urmează sa dea faliment.
China este o amenintare pt Occident
animatron [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 17:07
+2/4
Modul de viata promovat de guvernul comunist chinez nu este compatibil cu drepturile omului si nici cu majoritatea libertatilor colective practicate in Europa, America de Nord sau alte regiuni cu societati de tip european.

Geostrategic, China este un concurent in fata Europei si USA, asociindu-se deschis cu Rusia putinista in domeniile cooperarii militare si informative.

Cetatenii chinezi, indiferent unde se afla pe planeta, la fel cu societatile de drept chinez, sunt obligati sa informeze serviciile secrete chineze la solicitarea acestora, nu nici un fel de drept de a refuza, riscul fiind condamnarea in lagare de concentrare numite eufemistic "tabere de reeducare patriotica" !

Colaborarile cu China in domenii de interes strategic sunt o mare eroare a oricarui stat, guvernul chinez cautand cai de acces la tehnologii si informatii sensibile pt a-si intari pozitia de putere mondiala.

O parte din statele asiatice si africane care au acceptat finantari din China regreta acum si au inceput sa blocheze proiectele de infrastructura facute cu banii Beijing-ului (ex, Malaezia).

China a profitat multi ani de laxismul occidental in materie de protejare a proprietatii intelectuale, furand si copiind nenumarate produse concepute in Occident.

Franta, Germania, USA, Canada, Australia, NZ, state europene nordice, nu mai permit ca firme diin China sa cumpere companii europene detinatoare de tehnologii de varf.

In regiunea noastra, Serbia este tara cea mai dependenta de resurse financiare din China, vecinii nostri rusofili fiind si intr-o alianta militara cu Moscova.

Profitand de dezechilibrul comercial avantajos cu USA, China a transferat din economia US sute de miliarde de dolari pe an, ajungand sa aiba cele mai mari rezerve valutare in dolari dupa US.
O parte din bani sunt folositi pt inarmarea Chinei impotriva lumii occidentale.

Noul presedinte american, Donald Trump, a luat insa masuri dure contra Beijing-ului, echivalente ale unui razboi comercial.
Idiotilor.
clint [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 18:05
+1/5
Ati crezut ca voi in SUA si tarile pe care le controlati veti avea monopolul asupra conceptelor, iar chinezii vor ramane eternii executanti. Cand ei au facut exact ce faceti si voi, adica muta centrul de greutate de pe productie pe cercetare si reusesc sa iasa cu produse bune, le dati in cap ca produsele nu sunt sigure.

Cand voi v-ati bagat codul de spionat de la NSA peste tot, cine putea sa tipe ? Mie unul nu imi pasa. Sa ma spioneze Chinezii pe telefon. Ca daca nu ma spioneaza ei, ma spioneaza NSA sau Mosad, sau macar ISP-istul meu din Romania. Cine vrea privacy sa nu se conecteze la net si sa-si trimita mesajele cu porumbelul.
unde snt trolli?
feroviarul123 [utilizator], Vineri, 7 decembrie 2018, 18:44
+1/3
Ma mir ca nu a apărut nici un troll chinez care sa se plângă de nedreptățile la care sunt supuși ei și ce băieți buni sunt. Pentru cine nu știe serviciile secrete chineze ca și cele rusești folosesc forte multi oameni pentru astfel de situații. Eu am găsit un astfel de troll pe un forum care cum postai o chestie despre china cum sarea la gatul tău. Tipul avea o poveste de 2 lei cum ca ar fi lucrat în România și ca i-ar fi plăcut aici ( ciudat nu ) si ca după ce a plecat în US sa lucreze la o mare companie de software in Silicon Valley nu și-a șters contul și ca postează ca sa elimine minciunile imperialiștilor despre partidul comunist chinez. Faza sadica era ca el posta în timpul nostru de parca lucra noaptea. Am reușit sa obțin adresa lui IP și de fapt posta din ambasada chineza de la București.
comenteaza
Cookie Settings