Guvernul ar putea renunța la mărirea salariului minim pentru cei cu peste 15 ani vechime. Rămâne valabilă majorarea pentru cei cu studii superioare - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4131marţi 18 feb 2020
incepe sa se vada...
liviu_ [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 10:12
+12/14
faptul ca si psd anticipeaza o criza!
Abia acum poate vedea și prostimea ce
prec [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 10:56
+8/8
a votat. Ei și găștii lor și-au dat pensii „speciale” și măriri uriașe de salarii, restul...să crape de foame.
Ce să anticipeze?
prec [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 10:58
+5/7
Era logic, era clar că asta va urma! Nu poți mări până la cer salariile bugetarilor și pensiile „speciale” fără a plăti cumva acest dezmăț bugetar.
shit storm
aresul [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 11:37
0/8
Spre deosebire de cele cu patru clase, femeile de serviciu cu studii superioare vor spala mai bine geamurile, la nivel cuantic.

Lege cadru privind salarizarea
d) echitate si coerenta, prin crearea de oportunitati egale si remuneratie egala pentru munca de valoare egala pe baza principiilor si normelor unitare privind stabilirea si acordarea salariului si a celorlalte drepturi de natura salariala ale personalului din sectorul bugetar;
Criza personalului medical va fi nimic in comparatie cu cea a celor ce desfunda toalete.

Cineva din acest guvern, sau poate aflat in permanenta in spatele cortinei politice, este un cretin.
Explic: educatia superioara (specializarea) nu poate fi incurajata decat prin crearea de functii (posturi)! Nu poti diferentia salarial personalul ce presteaza aceeasi munca. Se numeste principiu si este prevazut legal.
Am ajuns sa-l plang pe Ceasca. Pe vremea aluia, soferii nu faceau lobby la ministrii in folosul proprietarilor de facultati.
Pentru ca pot
Ochii_pe_voi [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 12:34
+2/2
De aia au fost votați: sa se îmbuibe, să ia sporuri si pensii special nesimțite si SĂ FURE CÂT POT. Cine a creuzt altceva a luat-o-n bot. CIUMA ROSIE devastează tot, distruge tot, si a fâcut din România o tara fără viitor,
minime
gogabi [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 12:36
+1/1
E adevarat cu pensiile speciale, dar aici este vorba de salariile minime care sunt sub 1500 lei net, nu e doar pentru bugetari.
N-ai înteles nimic, bre!
Costin33 [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 12:52
0/4
Femeile de serviciu cu studii superioare vor avea același salariu minim garantat în plată ca și cele cu 4 clase. Salariul minim diferențiat se aplică doar pentru FUNCȚIILE pentru a căror ocupare sunt necesare studii superioare.
Hai că nu e așa greu!
Ce mai latră Olguța?
asavreau [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 15:32
+1/1
Pensii nu,salarii nu.Ce a făcut Olguța în doi ani de ministru al muncii?A mințit pe toată lumea și a furat.
nu inteleg
aresul [utilizator], Joi, 6 decembrie 2018, 16:12
+3/3
ce inseamna aia Salariul minim diferențiat se aplică doar pentru FUNCȚIILE pentru a căror ocupare sunt necesare studii superioare.
Care sunt functiile cu studii superioare retribuite cu salariu minim? Doctorii, inginerii sau economistii in primii ani de practicare a meseriei? Este ilogic ca un post ce este prevazut cu studii superioare sa fie retribuit cu salariu minim.
Lasati domnu' ca stim si noi care schepsisu'. Foarte multe functii din buget, administrative, ce nu necesita studii superioare, au fost impodobite ,,cu studii superioare".
Da, asa arata acum sistemul de salarizare bugetar. Ca un pom de Craciun, la care fiecare fractiune mai adauga un globulet politic. Atentie sa nu se rastoarne!
La chestii din astea este usor. Sa faci un lucru cap/coada e mai greu.
comenteaza
Cookie Settings