Rusia acuză Marea Britanie că folosește cazul Skripal pentru a-și atrage sprijinul partenerilor europeni - Hotnews Mobile
1 € 4,7556 1 USD 0,7377duminică 20 oct 2019
foarte bine
g01an [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 21:14
+1/1
fac foarte bine daca este asa. Brexitul este una si problemele de securitate sunt alte mancare de peste care se rezolva prin NATO, unde Marea Britanie si tarile membre UE au in continuare interese comune.
loool ce cherlait rusesc...
Dr.Mythnick [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 21:16
+1/1
iti dai seama ? ce magarie fac ... dar rusii ca omoara pe cine vor pe unde vor e ceva normal ?
.
Ingwar [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 22:12
+1/1
un gram de Novichoc ucide sute de oameni, 100 grame zeci de mii. si daca kilerii rusi gresesc si varsa acest lichid undeva in public ?, teoretic poate sa moara foarta multa lume. rusia e stat terorist.
Daca si cu parca
Popescul [utilizator], Sâmbătă, 15 septembrie 2018, 8:38
0/2
Sa nu fim prapastiosi. Momentan britii n au demonstrat nimic in legatura cu implicarea Măicuței in atentat. Citeste cu atentie detaliile cazului prezentate public si vei intelege la ce ma refer. Cazul britilor e subtirel. Sa nu va suparati pe mine. Ca practicant al dreptului mi se pare ca britii au prezentat doar dovezi circumstantiale de tipul daca doi rusi se plimbau pe strada trecand inclusiv pe langa casa Skripkalilor, înseamnă ca ei sunt vinovați de atentat. Asta e tare subtire. UK e impanzita de camere video. Ma intreb cum de nu a fost surprins momentul cu pricina. Intr o sala de judecata normala un caz bazat pe probe circumstanțiale este respins fara probleme. Poate va veti gandi ca rusii ar trebui sa i extradeze pe cei doi, astfel încât aceștia sa si poată proba nevinovația. Rusia are lege in sensul de a nu si extrada proprii cetateni si doi, ei n au nimic de demonstrat celor din jur. Cu o asa ancheta partinica nu merita sa ti bati prea tare capul.

Vad ca lumea nu zice nimic de marele MI5. De ce n a prevenit atentatul? Daca rusii veneau cu o cantitate mai mare de gaz pe care o împrăștiau pe aeroportul Heathrow? Ce pazeste MI5? Pentru ce sunt platiti de contribuabilul britanic? Care i rolul lor in societate?
Eu nu mai cred in perfidul Albion
Popescul [utilizator], Vineri, 14 septembrie 2018, 23:36
0/2
Eu nu mai cred in perfidul Albion. Am crezut povestile lor si ale lui Donald Rumsfeld privind armele chimice ale lui Saddam. A doua oara nu mai musc nici daca Maica Rusia recunoaste ca a vrut să mi ți-l mântuiască pe Skripkal. Chiar si atunci m-as gandi ca briții mint ca niste nerusinati.

Daca e sa ma uit pe stirile de pe CNN, Hotnews si RT (da, citesc si Russia Today) observ o serie de baliverne îndrugate de briți. Nimic consistent. Dpdv juridic asta se cheama probă circumstantiala.

Intreaga argumentatie a britanicilor insulta inteligenta din n puncte de vedere. Primul care-mi vine in minte e interesul rusilor de a mi ti-l mântui pe Skripkal. Omu oricum facuse haules pentru tradarea sa si fusese dat la schimb cu alti spioni rusi. Doi la mana, daca vreau sa-l trimit pe Skripkal intr-o lume mai buna, nu o fac utilizand Novociok, ci un pistol cu amortizor, o cazmă, una runcator de grenade, un tanc, o suliță, dar nu un gaz pe care toata lumea il asimileaza la prima vedere cu Măicuța Rasia. Aaaa, pentru cei care cred ca Putin a vrut sa-l mantuiasca pe Skripkal intr-un mod ostentativ, ma intreb ce l-a oprit pe Putin sau pe un argat de-al său să spuna ”Da fratilor! Noi am vrut sa-i trimitem intr-o lume mai buna! De ce? Lasati asa, pentru ca stim noi mai bine.”.
comenteaza
Cookie Settings