1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020
Versiune
Mobile
Cine A facut Posibil asa ceva? P$DCiuma Roshie
un domn [utilizator], Luni, 20 august 2018, 9:59
+26/26
Cu ai sai ciraci
fara frontiere
memo [anonim], Luni, 20 august 2018, 11:03
+22/22
Jigodeala in plantarea platanilor e generala. As numi pentru sectorul 6 (da ea se intinde din informatiile mele la nivelul intregii tari) tripleta Poteras Manescu Mutu, toti continuatori ai acelorasi politici transpartinice de "tocat" bani. Unul dn primii "investitori" a fost ECO-horticola,, care a plantat numai in sector zeci- poate sute de mii de arbori, din care n-au mai ramas nici 10%., datorita grijii "parintesti" pe care ADPul si primaria si ECO-FURTicola le-au avut fata de plante. Da pe cine sa tragi la raspundere sau mai bine zis cum, intr-o asemenea fratie. Firma ar trebui verficata la sange si bagata in faliment iar patronii la Jilava. Si de poate stransi cu usa mai fac si "mici" dezvaluiri. De aia ii e frica PSDului, si nu numai, de termene lungi la prescriere.
Cu ocazia asta
Gojifruit [utilizator], Luni, 20 august 2018, 13:49
+13/13
Am aflat si eu ce sunt chestiile alea bej care ma ciupesc.
Ca partea cu furaciunile facute la contractele cu panselute/ pomisori... o stiam.
Masca intentiilor bune
Frank777 [utilizator], Marţi, 21 august 2018, 11:44
+5/5
Sub pretexte care aparent urmaresc binele public se ascund cele mai ticaloase actiuni ale coruptiei care jefuieste bugetul public de imense sume de bani. Pretextul platanilor sau al palmierilor.Excursii in Grecia pentru pensionari, ceasuri de aur, vaucere pentru biciclete,zilele orasului x sau y, targuri duminicale cu diferite pretexte,balciuri culturale,achizitii de ghiozdane pentru copii, inlocuirea bordurilor desi sunt bune,studii de fezabilitate pentru proiecte niciodata incepute etc etc toate anuntate cu surle si trambite sunt numai niste ticaloase manopere ale ticaloasei structuri criminale care a pus mana pe Romania de la 1990 si care jefuieste in mod contiinu,premeditat,organizat banul public avand acoperire politica si in justitie.
Parcul cu platani
Miruna [anonim], Luni, 27 august 2018, 14:27
0/0
La Arenele BNR, în Cotroceni, există Parcul cu platani, iar arborii sunt de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Poate totuși comparația dintre platani și palmieri e un pic forțată?
comenteaza
Cookie Settings