Presa internaţională scrie despre protestul românilor din diaspora de la Bucureşti - Hotnews Mobile
1 € 4,7582 1 USD 4,3186luni 14 oct 2019
NU SUNT FORTE DE ORDINE
Ochii_pe_voi [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 0:36
+4/6
Sunt huligani in solda CRIMINALILOR psd-alde-udmr. O institutie compromisa definitiv, cu porniri NAZISTE, pregatita sa gazeze zeci de mii de oameni care demonstreaza pasnic.
Fake news si invidie
imi_pasa_de_romania [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 0:38
+6/8
In Romania e lapte si miere. Pensiile cresc, ajutoarele cresc... datoriile cresc... pana si deficitul creste! Totul e in crestere. Si analfabetizarea. Si abandonul scolar.

Nu mai defaimati tara noastra invidiosilor! Ati vrea voi sa aveti un PM atat de apreciat precum e Docila... Bai invidiosilor, PM nostru este primul prim ministru din LUME care a vizitat macedonii... va roade invidia!!

Avem ministreasa cu calitati, nu ca voi:

https://www.g4media.ro/video-protestatar-explicand-calitatile-premierului-dancila-calitati-are-a-fost-inainte-o-doamna-profesoara-foarte-multe-calitati.html
În România,
naftuli [utilizator], Sâmbătă, 11 august 2018, 13:35
+1/1
de prin octombrie 1989 (chiar mai devreme cu un an dar ceva mai ferit) au început să se manifeste „consilierii” glasnosti și cei „democratici” cu scopul de a face o Românie „democrată” pentru toți dar mai ales pentru „propășirea” consilierilor și a țărilor de provenienșă. Imediat după „izbucnirea răscoluției” consilierii externi prin adepți lor interni au declanșat lupta „democratică” pentru putere care continuă și astăzi și probabil va mai continua încă mulți ani, vorba lui Brucan, „stupid people”. România ca țară, stat „independent” și interesele cetățenilor români nu mai contează, EU, NOI, GUVERNUL MEU, este mult mai important. Când cei ajunși la putere nu prea au minte (dar ei cred că sunt a tot știutori) și nu sunt cât de cât patrioți și corecți cu țara și cetățenii ei, indicațiile „consilierilor” din țări SUPER democratice sau nu, deseori imperative, duc la dezastre sociale și economice. În consecință avem o „clasă politică” de rahat, oare ar putea România să aibă un „Kenan Evren”?
comenteaza
Cookie Settings